caneylom canım ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürlü hayırlı evlat olsun ne tatludur şimdi o bizim içinde kokla olurmu darısı başımıza inşallah
caneylom canim tekrar tebrik ederim
Allah anali babali buyutsun
bizler icinde dua etmissin cok sagol canim
canım senin adına çok çok sevindim...hep böyle iyiye gider inşallah...
demek bilgisayar bozuldu....canım önemli birşey olmasın siz iyi olun da gerisi önemli değil...
bizler seni tanıyoruz...gelip haber veremediğsen bir sebebi olduğunu tahmin ettik zaten...
canım bebişin hayırlı mübarekolsun :lepi::lepi::lepi:inş. sorunsuz sağlıklı bişekilde büyüsün.canım minik kuşun adını ne koydunuz.şekermi şekerdir şimdi.valla şimdi burda olsaydı ısırırdım ellerinden.sırnaşık şeysırnaşık şeyrabbim hepimize tattırır inş bu güzel duyguyu.
canım bebeğinle sana saplıklı uzun huzurlu bir çmür diliyorum
sağlıcakla büyüt
nine olduğun günleri gör
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
darısıda tüm isteyenlerin başına olsun
iiinşşşşşşşşşşşşş
Selam arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
meryemcim hamileymiş galiba çok sevindim
Allah tamamına erdirsin:lepi:
caneylom sende kızını kucağına almışsın eminimki çok güzel bi duygudur
o mis gibi kokusunu benim içinde içine çek olurmu?opuyorumnanaktan
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim darisi basiniza insallah
alinti yapamiyorum kizlar cepten giriyorum zar zor
caneylom kizina kavusmussun allah anali babali buyutsun benim icinde kokla kizimizi
kendinize iyi bakin kizlar firsat buldukca girerim insallah eve gidince daha cok gorusuruz
cepten zor oluyo
opuyorum hepinizi
caneylom allah analı babalı büyütsün.sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine.darısı bizlere işallah.
canım benim ne günlerdi yaşadıgımız şükürler olsun allahıma saglıcakla kavuştun bebegine allahım ayırmasın size uzun mutlu ömürler versin darısı hepimize inşallah.ne kusuru canım biz seni biliyoruz bizim için ettiğin dualarıda allahım karşılıksız bırakmasın.öpüyorum seni ve yavrunu allahım ayırmasın tekrardan gözün aydın arkadaşım....artık şişkom degilsin benimkaydirigubbakcemile3
hepinize teşekkür ederim kızlar rabbim hepinize yaşatsın inşallah ... kızımın kulağına hep fısıldıyorum zaten seni güldüren meleklere söyle olmayan teyzelerede getirsin senin gibi melek bebişler diyorum rabbim kimseleri bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah kızımın adını son andaki bi kararla ZEYNEP BEYZA koyduk ... opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım.....merhaba canım arkadaşlarım..uzun süre evimde değildim..eşime meslek içi eğitim kursu çıkmıştı..ankara olunca yer bende gittim eşimle beraber..ani olduğu için sizlere haber veremedim
umarım herkes iyidir..benim durumumda bi değişiklik yok..en son listeler nerde acaba..tedavide olanlar vardı ben gitmeden
bu arada yeni adet tarihim 17 şubat
geçmiş olsun canım...ben çektirmiştim...bence çok basit bir operasyon....KIZLAR BıRZDAN DıŞ ıÇıN DR GıDECEĞıM bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile :kedi:
KORKUYORUM
ıLK KEZ DıŞ ÇEKTıRECEĞıM mafoldumbenmafoldumben
BU GÜN BÜTÜN DR GÖZÜME kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
KIZLAR BİRZDAN DİŞ İÇİN DR GİDECEĞİM bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile :kedi:
KORKUYORUM
İLK KEZ DİŞ ÇEKTİRECEĞİM mafoldumbenmafoldumben
BU GÜN BÜTÜN DR GÖZÜME kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
CANOM bebeğini almışsın kucağına.
Allah analı babalı sağlık ve huzurla büyütsün inş..
mis gibi kokla şimdi..
yetercim bende maili gönderdim..
duaların için çok sağol canım...
canım melike koymayı düşünüyordunuz ama hayırlısı olsun...
zeynep beyza da çok hoş isim...
....
amin canım çok sağol rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah:saruboceq:
Sorma canım son güne kadar karar veremedik en sonunda eşimle ortak kararımız zeynep beyza oldu a.s
şükürler olsun sana acı çektiren dişinden kurtuluyosun sonunda.çok geçmiş olsun canım.......
hoşgeldin canım...çektirdin mi dişini...sllmmmmmmmm ızlar ben geldım
hayılısı canımopuyorumnanaktanamin canım çok sağol rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah:Saruboceq:
sorma canım son güne kadar karar veremedik en sonunda eşimle ortak kararımız ZEYNEP BEYZA oldu a.s
hoşgeldin canım...çektirdin mi dişini...
Hayılısı canımopuyorumnanaktan
Ona göre bir gün verecekler...
Histereskopiyi olmam gerektiğini tahmin ediyordum ama laparoskopi süpriz oldu...
Hafta içi bir aksilik çıkmassa hastaneye gitmem lazım...
Bakalım...hayırlısı...
canım evet bunların amacıda rahimde bir problem olup olmadığını bulmak...fadıkcım sımdı okudumm...dusuklerın sebebıde bundan dolayı olabılır..
hakkında hayırlısı..
en azından bır sorun varsa ogrenmıs olursunuz sızde..
canım dualrım senınle..guzel haberlerle gel:Saruboceq:
çok sağol canım allah razı olsun....fadik canim insallah sonuclarin tertemiz ciksin:Saruboceq:
Allah emeklerinin karsiligini versin insallah
evet canım baya araştırdım...canım sağol çektirdim
hitereskopi kolay bir işlem gün içinde yapılıp akşama evine dönerin canım
inşşş her şey yolunda gider
hoşgeldin canım...çektirdin mi dişini...
hayılısı canımopuyorumnanaktan
ona göre bir gün verecekler...
histereskopiyi olmam gerektiğini tahmin ediyordum ama laparoskopi süpriz oldu...
hafta içi bir aksilik çıkmassa hastaneye gitmem lazım...
bakalım...hayırlısı...
canım inş. herşey yolunda gider ,bir problem çıkmaz inş.rabbim tez zamanda emeklerinin karşılığını versin.amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?