Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
caneylom evladın hayırlı olsun gözün aydın rabbim güzel hayırlı sağlıklı bir ömür versin zeynep beyzaya allaha emanet..

merhaba arkadaslar ben 2 yıllık evliyim en basından beri cocuk istiyoruz esimin sperm sayı ve harekentinde sorun var 1yıl önce varikosel ameliyatı oldu
ama hala normal yolla cocuk sahibi olamadık ben size ameliyattan önce ve sonrasında yapılan tahlilleri yolluyorum sizce bu durumda ne gibi bir yol izlemeliyiz
tesekkür ederim.
ameliyattan önce
miktar:3ml
lifeaksiyon süresi(37derece):30dk
sayı:45 milyon/ml
hareketli sperm yüzdesi(1saat)%30
hareketin degerlendirilmesi
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hareketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
ameliyattan 6 ay sonraki semen analizi
volüm:4,5cc
lifeaksiyon hızı:120 dk
hareket oranı 30dk:%85
hareket oranı 60dk:%75
hareket oranı 120dk:%70
1cc de 12 milyom sperm

canım arkadaşım sen çok kıymetli ve çok can bir insansın.
biz sana gönül koymadık ki.
sen yinede açıklamalar yapmışsın.
bizi hiç bırakmadın.
Rabbim yuvanızın mutluluğunu her iki cihanda daim etsin inşallah.

caneylom tebrik ederim canim
alllahim bir daha seni hic uzmesin
sana esine ve bebeginize guzel bir omur diliyorum
darisida bize olsun
simdi nasil guzel olur zeynep beyza yi koklamak

caneylom tatlım bende fırsat bulup yazamadım.çok sevindim adına sorunsuz problemsiz melegini almışsın kucagına.rabbim razı olsun senden inş bizleride unutmadıgın için.eminim bebişinde adı gibi güzel cennet kokuludur,bizlerinde yerine doya doya kokla öp şeker.

allh analı babalı buyutsunınşşş darısı olmayanlara ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

insssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

en yeni anne nasılsın canım
sağlıcakla büyüt kızını

çok şükür kutuldum canım
aslında kolay bir opersyonmuş
en azından şimdilk sorun yok

:teytey::teytey:
canoom cok sevındım.
canonun nıye gunu gecmıyor dıyorduk
ve suan kollarında zeynepopuyorumnanaktan

ceneylonum bebişini kucağına almışın..rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşş

caneylom evladın hayırlı olsun gözün aydın rabbim güzel hayırlı sağlıklı bir ömür versin zeynep beyzaya allaha emanet..

caneylom tebrik ederim canim
alllahim bir daha seni hic uzmesin
sana esine ve bebeginize guzel bir omur diliyorum
darisida bize olsun
simdi nasil guzel olur zeynep beyza yi koklamak

selam millet.herkese iyi haftasonları.

hepiniz sağolun canlarım çok duygulandırıyosunuz beni:gitme: zaten henüz atabilmiş değilim duygusallığı gezen çeşme durumundayım herşeye ağlıyorum bugünleri gördüğüme inanamıyorum ama çoook inandığım bişey varki burda birbirimize o kadar içten dualar ediyoruzki hiçbirimiz o mis kokulu bebek kokusundan mahrum kalmıycaz bana ve evladıma ettiğiniz dualar için defalarca teşekkür ederim heipinize hepinizden allah razı olsun rabbim sırayla hepinizin kucağını doldursun inşallah....hepinizi çooookkkkkkkk seviyorum canlar:asigim: :asigim:

allah analı babalı buyutsun....bizlerede aynı mutlulugu tattırsın nsallhh

CANIM ALLAH RAZI OLSUN
ıNŞŞ BıZLERıNDE KUCAKLARIMIZIN DOLDUĞU
MUTLUKUTAN AĞLADIĞIMIZ GÜNLER GELECEK
ııNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DAHA KIZINI GELıN ALACAGIMIZ GÜNLERıDE GÖRECEĞıZ :roflol::roflol:

iyi geceler fadikcim inşallah tedavin güzel sonuçlanır canım allah yardımcın olsun..
gece yazını görmemişim canım...

duan için çok sağol...

Bu arada morfolojide:%75
2. testte harekket iyi gözüküyor ama bu hereketlilerin % kaçı yavaş kaçı hızlı ayrıntılı yazmamışlar...
morfoloji sorununuz yok...
ilk teste sayı iyiymiş ama 2. de biraz düşmüş...
sayı için ilaç kür falan kullandınız mı...
isterseniz az daha bekleyip başka test yapın...ondada sayı düşük çıkarsa bence aşılama deneyebilirsiniz...

canım allah razı olsun.inş. bizde bu mutlu günleri tez zamanda yaşarız.benim yerime bebişi yanaklarından öp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…