Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar..........

birkaçgünden beri uğramıyordum topiğe malum taşınma işleri kismet olursa salı günü taşınıyoruz..........yağmurcan minoşcum fadikçim yeni gördüm mesajlarınızı allah razı olsun sizlerden rabbim daha güzellerini nasip eder sizlere inşallahhhhh............

caneylommmmmmmmm kız kavuşmussun minik meleğine rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eder inşallahhhhh kızına eşine ve sana............şimdi misss gibi kokuyordur minnişin bizim yerimizede kokla öp bebişi.......

fadikçim tedaviye başlamışsın rabbim sana bebeğine tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahhhh....ameliyat gibi birşey olacakmışsın umarım hiç bir sorunun çıkmaz .........

meryem hamileymişsin canım tebrik ederim seni inşallah sende burada caneylom gibi doğum yaptığın haberini verirsin ............

şimdilik bu kadar eşimde yok evde bende toparlanma işlerine devam edeyim

kolay gelsin canım...taşınma işi kolayca kısa zaman da biter inşallah...
güzel dileklerin için çok sağolŞeniz

günaydın canlara.s.

tbrlerrrrrrrrr cok sevindim canim
saglicakla kucagina alirsin ins

allah anali babali buyutsun canim zaten aklimizadaydin ve dua ettik senin icin

slmlar bende kendimden anlatayim biraz
bugun adet olmama gerekiyordu ama pkos lu oldugum icin hic beklenmedi cuma dr da kontrol vardi oda gelmesine gerek yok biz baslayalim buyutucu ignelere dedi
yani uzunun ikinici kismina gecmistik
ama gelmemesi gerekn adeti bugun gelmeye basladi neden hic anlamadim cok koyu renk acaba yeni ginedenmi diye merak ettim bunu
ilk defa gununde geldi adetim ama gelmemesi gerekiyordu neolcak simdi hic bir fikrim yok
yarin dr a arayip sorucaz bakalim ne diycek
anlayacaginiz arkadaslar saka gibi bu olay artik guluyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hay allah ya...
inşallah gelip gelmemesi yine farketmez....
inşallah bir aksilik çıkmaz...

offfff offfff bu pko yokmu bu pko :gitme: ne diyim allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben iki haftadır uğrayamıyorum tatile annemin yanına gitmiştim yarın yine işbaşı . bende yine garip haller var ne oluyo anlamıyorum gitmeden önce adet olmuştum ocağın 15 inde lekelenme gibiydi 10 gün sürmüştü toplasan 2 ped anca kirlenmişti daha sadece 10 gün temiz kaldım normalda bu ayın 17 si gibi adet olmam gerkirken ayın 5 inde adet oldum bu normal mi sizce ne yapıyım ben şimdi.geçen ay doktora gittim herşey normal kist gibi bi durum yok dedi prolaktin hormonum da düzelmiş fadikcim şimdi böyle olunca yeni adet tarihime de tam karar veremiyorum normalde 33 günde bir adet olurdum son bikaç aydır durumlar karışık ben yine de martın 6 sı deyim yeni adet tarihime bugün fazla vaktim yok o yüzden hemen çıkıyorum yarına ders hazırlamam lazım herkese iyi günler yarın akşam işten gelince tekrar yazarım

Son düzenleme:
yetercim diş işini halletmişsin canım hadi geçmişler olsun bi dahada olmaz inşallah.

fadikcim inşallah bir sorun çıkmaz. herşey güz<el geçer allahım emeklerini boşa çıkarmasın canım.

harzem canım ev almışsın hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde sağlık ve mutluluk içinde oturun inşallah. inşallah yeni evin uğurlu gelir ve içi bebişlerle dolar canım. belli mi olur belkide evin alınmasını bekliyolar dı meleklerin

ARKADAŞLAR BUNU GÖRMENıZ GEREKTıĞıNı DÜŞÜNDÜM

7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...evet tatilde bitti....
adetin için birşey diğemeyeceğim canım gerçekten biraz karışık olmuş...
ama devamlı böyle olmadığı müddetçe stres yapma...
inşallah bundan sonra bebek olmadığı müddetçe hep düzenmli olur...

fadikcim inşallah bir sorun çıkmaz. herşey güz<el geçer allahım emeklerini boşa çıkarmasın canım.
inşalalh canım...çok sağol allah razı o lsun...

yetercim bu yazı nerden alınmış ve ne zamana aitmiş...
benim bildiğim 3 ten fazla embriyo yasak...ben hiç bir tane embriyo koyan merkez duymadım...
ama evet cinsiyet ayrımı için embriyo seçmek ülkemizde yasak...
kıbrısta yapılıyor...

CANIM BU YAZININ BAŞINDA ŞÖLE DİYOR

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum

SANIRIM TTÜP BEBK TEDAVİLERİYLE İLĞİLİ YENİ DEĞİŞİKLİKTEN SÖZ EDELİYOR

ÇİDER DERNEĞİ MERSİNE GELDİĞİNDE BAZI DEĞİŞİKLİKLERDEN SÖZ ETMİŞLERDİ

hııı demek yeni çıkacakmış bu.....
canım çok bilgim yok ama nette baya araştırdım bu sadece bu yazıyı aldığın sitede yayınlanmış...
başka hiç bir yerde 1 embriyo duymadım...

1 embriyo kararı tabiki yanlış...
inşallah bu gerçekleşmez...

evet yaaaaaaaaa biz zaten çok pahalı paror şartları çok zor derken birde bu şeklilde değişiklk olursa vay halimize

merhaba arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik,hala uzaktan takip ediyorum sizleri...
bugun itibariyle geciken misafirler geldi,bi dahaki adet tarihi 7mart...

neyse soyle bi listelere bakayim neler olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…