yetercigim, kanunu okudum, burda oyle
yani yas 35in altinda olunca ilk denemede tek embriyo, sonrakilerde hep iki tane....
Sinirsiz deneme demissin oyle bisey yok, belcika devleti, 6 tedaviyi karsiliyo(yani taze transferlerini), yani 6kez yumurta toplama islemini karsiliyo, dondurulmus embriyolar hesaba girmiyo...
Mesela benim 7denemem oldu ama devlete gore daha ikinci denememdeyim cunki 2kez taze 5kez dondurulmus embriyo trasnferim oldu(ilk denenme tek embriyo digerleri hep iki embriyo transfer edildi)
bunu yapmalarinin nedeni cogul gebelikler ve cogul gebeliklere bagli sorunlari onlemekmis
insallah canim bende burda yaptiriyorum, doktora bikac kez dedim daha fazla embriyo transfer edin diye, olur ama 1500euro pesin vermeniz gerekiyo dediler!!
Bizde esim ameliyat olsun diye bekliyoruz, varikosel ameliyati 6ay sonra tekrar burda denicez artik olmazsa turkiyeye gidecez, herhalde ozellerdede tek veya cift transfer edilmez, istege bagli olur!!!
herkese günnaydınalr
gny canlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için bu gün ayrıca benim dogum günüm kızlar 31 bastım bakalım rabbim inş bu yaşımda sevindirir beni
acaba diger topikte mail durumu ne oldu bilen varmı kızlar bu tüp bebekte indirrim istiyoruz kısmında
günaydın kızlar. Herkese iyi haftalar canlarım. Bol hamişli güzel haberli bir hafta olur inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?