Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yetercigim, kanunu okudum, burda oyle
yani yas 35in altinda olunca ilk denemede tek embriyo, sonrakilerde hep iki tane....
sinirsiz deneme demissin oyle bisey yok, belcika devleti, 6 tedaviyi karsiliyo(yani taze transferlerini), yani 6kez yumurta toplama islemini karsiliyo, dondurulmus embriyolar hesaba girmiyo...
mesela benim 7denemem oldu ama devlete gore daha ikinci denememdeyim cunki 2kez taze 5kez dondurulmus embriyo trasnferim oldu(ilk denenme tek embriyo digerleri hep iki embriyo transfer edildi)
bunu yapmalarinin nedeni cogul gebelikler ve cogul gebeliklere bagli sorunlari onlemekmis

canım ben konunun içeriğini bilmiyorum ama ilgimi çekti birde yukarıyada yazdım çider derneğinin toplantısında tüp bebk üzerinde en çok değişiklik yapılan yapılandırma demişlerdi haberiniz varmı diye
inşş yoktur böle deişiklikler
zaten devlet iki kez karşılıyor ve rapor alana kadar prosedürlerle süründürüyor

inşş değişiklikler iyi anlamda olur

insallah canim bende burda yaptiriyorum, doktora bikac kez dedim daha fazla embriyo transfer edin diye, olur ama 1500euro pesin vermeniz gerekiyo dediler!!
bizde esim ameliyat olsun diye bekliyoruz, varikosel ameliyati 6ay sonra tekrar burda denicez artik olmazsa turkiyeye gidecez, herhalde ozellerdede tek veya cift transfer edilmez, istege bagli olur!!!

canı9m inşş her şey istediğin gibi olur

yaaa be şunu anlamıyorum biz zaten keyifden bu tedavilere gitmiyoruz sorunumuz var zaten bunu devlet raporlarla belgeliyor neden bu eziyet neden bu kadar şart neden bu kadar engel
yyaaaaaaaaaaaa bizim suçumuz ne bütün yollar akpılar kaapnıyor yüzümüze

valla canim haklisin, benimde ilk asilama raporunu cikarmak icin ne kadar ugrastim bi bilsen nerdeyse bi sene bekledim!!!
ama asilamalar yapildiktan sonra tupbebek raporum 1-2ay icinde gelmisti!!!!

aslinda kolayliklar saglamari gerekirken iyice hersey yokusa suruyolar!!!
insallah allahin izniyle biz butun zorlari basaracaz

slm kızlar uzun zamandır gıremedım nete annemlerın bılgısayarı bozuldu nasılsınız geçmişe bakayım bıraz

caneylom bebişini kucagına almış çok sevındım canım allah analı babalı buyutsun

acaba diger topikte mail durumu ne oldu bilen varmı kızlar bu tüp bebekte indirrim istiyoruz kısmında

kıslar bu ay aşılamaya karar verdik doktor aşılamadan önce sperm testini yeniden istedi birde sokretelmi neydi adını unuttum ultroson istedi eşimden yaptırdık. ultrason çok temiz çıktı. eşim hiç tedavi olmamasına rağmen 1. testde 15milyon olan sperm sayısı 2. testde 38milyon çıktı. 1. testde hareketli 28ken 2.de 51 çıktı yani çok iyi sanırım. peki şimdi eee eşimde sorun yok bende yok neden bebeiş gelmek bilmedi 2 yıldır. morfoloji denilen şey ne bilen varmı 1. testde 9 ikincide 8 bundamı var birşey anlamıyorumki.... ama eşime değerlerin iyi demeyeceğim aşılamdan vaz cayar normal yolla deneyelim der. of kafam karıştı

gny canlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için bu gün ayrıca benim dogum günüm kızlar 31 bastım bakalım rabbim inş bu yaşımda sevindirir beni

gny canlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için bu gün ayrıca benim dogum günüm kızlar 31 bastım bakalım rabbim inş bu yaşımda sevindirir beni

canım iyi seneler
yeni yaşın sağlıkla huzrula veeeeeeeeeeeeeeeee bebekle gelsin
iinnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq:

acaba diger topikte mail durumu ne oldu bilen varmı kızlar bu tüp bebekte indirrim istiyoruz kısmında

CANIM MBEN O TOPİĞİ BULAMADIM :uhm::uhm:

AMA TÜP BEBEKTE KAÇ KİŞİYİZ TOPİĞNDE KONUŞTUK 12 ŞUBATTA MAİL ATLIM TEKRAR DİYE

sidelyam iyiki doğdun canım nice nice yıllara inşallah. yeni yaşın sana dilediğin her şeyi getiriri inşallah canım benim.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…