Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tşk yeterim casperim rabbim hepimiizn gönlüne göre verir inş.olur yetercim tekrar göndeririz inş ama nereye kaybolduki onca yazılar anlamadım yani

kızlar ben Çıkıyorum sonra gÖrÜŞÜrÜz

maşallah canım değerleriniz güzel...
morfoloji eğer kruger kreterlerine göre bakılmışsa %8 iyi yani ondada sorun yok...
eğer beklemek istemiyorsanız aşılama iyi bir karar...
bu değerlerle de şansınız yükselir...
canım bazen sebebsiz infertilete olabiliyor...

gny canlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için bu gün ayrıca benim dogum günüm kızlar 31 bastım bakalım rabbim inş bu yaşımda sevindirir beni
iyiki doğdun canımopuyorumnanaktan
nice mutlu,huzurlu,güzel yıllaraopuyorumnanaktan

günaydın şekerlera.s.

selam kızlar..
fadikcim ameliyat varmış sana Allah yardımcın olsun..
hiçbir aksilik çıkmadan olsun bitsin inş..

sidelyacım doğum günün kutlu olsun..
bu sene yalnız geçirdiğiniz son sene olur umarım..
sağlıklı huzurlu uzun ömürler diliyorum..

kızlar eşimdede spremazlığı vardı 3ayrı tahlil yaptırdı cuma günü tekrar istemiş doktor son kez bidaha yapalım ona göre başlayalım tedaviye die adet olmam gereken gün yaptırması gerekiyodu toplantısı olduğu için gidememişti ptesiye kalmıştı ama ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim
bu bir mucize mümkün değil tedavi olmadan diyoduk ama oldu işte rabbimin hikmetinden sual olunmazmış bunu öğrendim
Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu isteyen bütün arkadaşlarıma sizlere nasit etsin :Saruboceq::Saruboceq:

ben inanmadığım halde oldu işte

a.s.
a.s.tebrik ederim ne mutlu sana Allah tamamına erdirsin

rabbimsaplıcakla kucağına almayı nasipetsin
iinnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
darısı isteyelerin aşına olsun inşşşşşşşşş

canım inşş her şey ylunda gider

allah analı babalı buyutsun....bizlerede aynı mutlulugu tattırsın nsallhh

canım allah razı olsun.inş. bizde bu mutlu günleri tez zamanda yaşarız.benim yerime bebişi yanaklarından öp.

tşk yeterim casperim rabbim hepimiizn gönlüne göre verir inş.olur yetercim tekrar göndeririz inş ama nereye kaybolduki onca yazılar anlamadım yani

canım inşş her şey ylunda gider

çok sağolun canlarım rabbim hepinize nasip etsin böyle güzel günleri yetercim allah herkese senin gibi temiz kalpli dünürler nasip etsin canım:))

harzemcim hayırlı olsun canım yeni eviniz inşallah bir an önce biterde taşınma işleriniz rahatça oturursun evinde allah herkese kendi evini alıp oturmak nasip etsin ....

sidelyacım doğum günün kutlu olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin ...

canım benim önce saağlıcakla bebeiş sonra dünür hem ben kk den dünürbulacam :roflol::roflol:

canim tamolarak sayi kacti soyler misin

johnnybravo... selam... ben daha dün üye oldum KK ya.senin msj ağlayarak okudum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Allah bizlerede nasip eder inşallah ben sperm sayısı ve morfolojisi nedeniyle1 aşılam ve 2 kez tüp bebek denedim.2. tüp bebeğim tuttu ama 1 hafta önce 8. haftada düşük yaptım.ikizlerim olcaktı kısmet değilmiş bizde bi süre nomal yolla deneyelim diyoruz ancak ben hiç inanmıyorum.ama senin msj harika ALLAH nazarlardan saklasın kendine dikkat et lütfen banada ümit oldun akşama eşime söylicem hemen çok uzun yazdım ama kendimi tanıtmak istedim bu yüzden kusuruma bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…