tşk yeterim casperim rabbim hepimiizn gönlüne göre verir inş.olur yetercim tekrar göndeririz inş ama nereye kaybolduki onca yazılar anlamadım yani
günaydın
inşallah güzel haberlelrle dolu bi hafta geçiririz
gny canlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için bu gün ayrıca benim dogum günüm kızlar 31 bastım bakalım rabbim inş bu yaşımda sevindirir beni
maşallah canım değerleriniz güzel...kıslar bu ay aşılamaya karar verdik doktor aşılamadan önce sperm testini yeniden istedi birde sokretelmi neydi adını unuttum ultroson istedi eşimden yaptırdık. ultrason çok temiz çıktı. eşim hiç tedavi olmamasına rağmen 1. testde 15milyon olan sperm sayısı 2. testde 38milyon çıktı. 1. testde hareketli 28ken 2.de 51 çıktı yani çok iyi sanırım. peki şimdi eee eşimde sorun yok bende yok neden bebeiş gelmek bilmedi 2 yıldır. morfoloji denilen şey ne bilen varmı 1. testde 9 ikincide 8 bundamı var birşey anlamıyorumki.... ama eşime değerlerin iyi demeyeceğim aşılamdan vaz cayar normal yolla deneyelim der. of kafam karıştı
iyiki doğdun canımopuyorumnanaktangny canlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz için bu gün ayrıca benim dogum günüm kızlar 31 bastım bakalım rabbim inş bu yaşımda sevindirir beni
kızlar eşimdede spremazlığı vardı 3ayrı tahlil yaptırdı cuma günü tekrar istemiş doktor son kez bidaha yapalım ona göre başlayalım tedaviye die adet olmam gereken gün yaptırması gerekiyodu toplantısı olduğu için gidememişti ptesiye kalmıştı ama ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim
bu bir mucize mümkün değil tedavi olmadan diyoduk ama oldu işte rabbimin hikmetinden sual olunmazmış bunu öğrendim
Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu isteyen bütün arkadaşlarıma sizlere nasit etsin :Saruboceq::Saruboceq:
ben inanmadığım halde oldu işte
kızlar eşimdede spremazlığı vardı 3ayrı tahlil yaptırdı cuma günü tekrar istemiş doktor son kez bidaha yapalım ona göre başlayalım tedaviye die adet olmam gereken gün yaptırması gerekiyodu toplantısı olduğu için gidememişti ptesiye kalmıştı ama ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim
bu bir mucize mümkün değil tedavi olmadan diyoduk ama oldu işte rabbimin hikmetinden sual olunmazmış bunu öğrendim
rabbim en kısa zamanda bu duyguyu isteyen bütün arkadaşlarıma sizlere nasit etsin :saruboceq::saruboceq:
Ben inanmadığım halde oldu işte
maşallah canım değerleriniz güzel...
Morfoloji eğer kruger kreterlerine göre bakılmışsa %8 iyi yani ondada sorun yok...
Eğer beklemek istemiyorsanız aşılama iyi bir karar...
Bu değerlerle de şansınız yükselir...
Canım bazen sebebsiz infertilete olabiliyor...
Iyiki doğdun canımopuyorumnanaktan
nice mutlu,huzurlu,güzel yıllaraopuyorumnanaktan
İNŞŞ BİZLERİNDE KUCAKLARIMIZIN DOLDUĞU
MUTLUKUTAN AĞLADIĞIMIZ GÜNLER GELECEK
İİNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DAHA KIZINI GELİN ALACAGIMIZ GÜNLERİDE GÖRECEĞİZ :roflol::roflol:
canım allah razı olsun.inş. bizde bu mutlu günleri tez zamanda yaşarız.benim yerime bebişi yanaklarından öp.
iyi akşamlar kızlar..........
birkaçgünden beri uğramıyordum topiğe malum taşınma işleri kismet olursa salı günü taşınıyoruz..........yağmurcan minoşcum fadikçim yeni gördüm mesajlarınızı allah razı olsun sizlerden rabbim daha güzellerini nasip eder sizlere inşallahhhhh............
caneylommmmmmmmm kız kavuşmussun minik meleğine rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eder inşallahhhhh kızına eşine ve sana............şimdi misss gibi kokuyordur minnişin bizim yerimizede kokla öp bebişi.......
fadikçim tedaviye başlamışsın rabbim sana bebeğine tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahhhh....ameliyat gibi birşey olacakmışsın umarım hiç bir sorunun çıkmaz .........
meryem hamileymişsin canım tebrik ederim seni inşallah sende burada caneylom gibi doğum yaptığın haberini verirsin ............
şimdilik bu kadar eşimde yok evde bende toparlanma işlerine devam edeyim
tbrlerrrrrrrrr cok sevindim canim
saglicakla kucagina alirsin ins
allah anali babali buyutsun canim zaten aklimizadaydin ve dua ettik senin icin
slmlar bende kendimden anlatayim biraz
bugun adet olmama gerekiyordu ama pkos lu oldugum icin hic beklenmedi cuma dr da kontrol vardi oda gelmesine gerek yok biz baslayalim buyutucu ignelere dedi
yani uzunun ikinici kismina gecmistik
ama gelmemesi gerekn adeti bugun gelmeye basladi neden hic anlamadim cok koyu renk acaba yeni ginedenmi diye merak ettim bunu
ilk defa gununde geldi adetim ama gelmemesi gerekiyordu neolcak simdi hic bir fikrim yok
yarin dr a arayip sorucaz bakalim ne diycek
anlayacaginiz arkadaslar saka gibi bu olay artik guluyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
tşk yeterim casperim rabbim hepimiizn gönlüne göre verir inş.olur yetercim tekrar göndeririz inş ama nereye kaybolduki onca yazılar anlamadım yani
canım inşş her şey ylunda gider
çok sağolun canlarım rabbim hepinize nasip etsin böyle güzel günleri yetercim allah herkese senin gibi temiz kalpli dünürler nasip etsin canım:))
harzemcim hayırlı olsun canım yeni eviniz inşallah bir an önce biterde taşınma işleriniz rahatça oturursun evinde allah herkese kendi evini alıp oturmak nasip etsin ....
sidelyacım doğum günün kutlu olsun canım allah sağlıklı uzun ömürler versin ...
Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu isteyen bütün arkadaşlarıma sizlere nasit etsin :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?