Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar ben geldiiimmmmmmmm.oh be,kaç gündür uğraşıyodum ne zormuş anam.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibugün sabahtan beri misafirim vardı.onları yolladık birazdan başka misafirlerim gelcek.yarında birsürü misafirim var.ne olduysa hepsi üst üste denk geldi.çok yoruldum yavv.mutfakta soğuk.iliklerime kadar buz kesti.
öyle sevinçliyimki ki sebebini ,buraya yazarsam sevincim kursağımda kalırkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısempatiksalakcinni:lepi::lepi::lepi:.

umudunukaybetme canım biz selçuk kayaya gitmedik.sitesinden ulaştık.telefonla aradık.sperm sonuçlarını ona gönderdik.renkli dopplerinde sonucunu gönderdik.bize bitkisel kür gönderdi.şimdilik kullanıyoz ama faydası olcak mı bilmem.battı balık yan gider.faydası olursa ne ala olmazsa da allah kerim

masallah cnm ne mutlu sana allahim bizede nasip etsin insallah

canım hoşgeldinyerimseniben

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

nazz81---01 Şubat---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
aa1---5 Şubat---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---(3 aşılama ve 2 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin
HARZEM---06 Şubat---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
melony---06 Şubat---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
ARKAMAHALLE---07 Şubat---sayı---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol)
beyzanur55---10 Şubat---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
zencefill---10 Şubat---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
umudunukaybetme---10 Şubat---azosperm---???
aysen_34---13 Şubat---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
eftalya_35 ---15 Şubat---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
UykucuSirine---17 şubat---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
minos---18 Şubat---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
Fadik---18 Şubat---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
aşk_meleği---18 Şubat---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
yeteeeeer---21 ŞubatSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
fatıma zehra---22 Şubat---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
aymes---23 Şubat---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
candycruuz---24 Şubat---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
adepeli---=29 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
sidelya01---28 Şubat---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
Ceylin_naz---28 Şubat---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
yabangülüm.---06 mart---Morfoloji---Doğal yoldan---???
nimes---06 mart---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
bafo---???---morfoloji ve hareket---tüp bebek tedavisinde---arı sütü bal karışımı
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
tuliny---???---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
ozlem82do---???---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
serenalar---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
ayse57---???---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (09-02-2010 Salı)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

meryem42 arkadaşımız tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç aldı:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ARKAMAHALLE---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol):Saruboceq:
bafo---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

sidelyacım dün doğum gününmüş canım geçmiş doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirir canım.

kızlar günaydın fadikcim,caneylom,aymesim,yabangülüm çok sağolun kızlar.inş yakında bir gün burda meleklerimizin dogum günlerini kutlucaz rabbim inş çok kısa zamanda gönderir hepimizede bebişlerimizi.güzel bir gün olması dilegiyle

arkadaŞlar
tÜpbebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz topıĞı kapatılmıŞ
kazen le konuŞtum yenıden aÇmamızı gerekıyormuŞ ben yaban gÜlÜ arkadaŞımıza sÖledım bu konuyu aÇarmısın dıye
bu konuyu aÇıp ılgılenmek ısten bırılerı varsa
arkadaŞlar bız bu konuda Çok emek verdık yarım kamasını ıstemıyorum ayrıca tÜp bebek tedavısıne gıden herkezın dvletın desteĞıne hada Çok ıhtıyacı olduĞunu dÜŞÜnÜyorum

ben pc kulanmasıını falan bılmmıyorum konu bıle aÇamıyorum o nedenle bu ıŞı ıyı bılen bırısı yapdsın ıstıyorum

yetercigim ben yapamam
cunku bunula ugrasacak ne zamanim var ne de pc den anlarim ama lutfen birileri ugrassin

kizlar benim tup bebek yapmam icin turkiyeye gelmem gerk
dunya kadar para lazim
ayrica tup bebek merkezlerine dunya kadar para vermmem lazim devletten de yardim alamiyorum
neden bu kadar acimasizca davraniyorlar
ya biraz indirim yapsinlar

kizlar size yeminle diyorum ki sizin bir defa icin harcadiginiz tup bebek parasininbiz iki uc katini oduyoruz
hemde olup olmayacagi garanti bile degil
kizlar lutfennnnnnnnn yapabilecekk olan varsa yapsin
ya yeter annelik duygularimizla oynamasinlar hayallerimizi umutlarimizi bebklerimiz bizden calmasinlar:a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:benneyaptımki:gitme::çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım yukarıda yazdıklarım tamda bunları anlatmak için
hepimizin derdi aynı ........infertilite..............
Bu olda ilerlemek için gerekli şeyse para ve devletin desteği
bizim bunu dile getirmemiz gerekiyor bir şeyler yapmamız gerekiyor

evt canim farkindayim birseyler yapilsin

canim bazi seyler var soylenmez
ama suna inanin ki ben bircok yapmam gereken hayallerimi ve ideallerimi ertelemek zorunda kaldim neden bu ac goz insanlar yuzunden
ben bebegim icin borc para aldim
canim belki indirim yapsalar bana faydasi omaz cunku ben bu martta gelecegim ve yapacagim
sonrada tekraar yasadigim yere donup esek gibi calisarak borcumu odeyecegim

ama onlari allahima sevk ediyorum onlar bizim annelik duygumuzla oynuyorlar ya
rabbimde onlarla oynasin

canim birde haberleri takip ediyorsunuz tup bebek hakkinda ne skandallar cikyor

ya ogunler birinin spermlerini cope atmislar ya bunu hangi mantik kabul eder
hangi vicdan buna sessiz kalir

ya canim benim bir fikrim var

sitelerin hepsine yazi yaz tek interfiliteye degil hepsine
cunku bu tek bizim degil herkesin sorunu cunku birinin cocugu vardiir ama ablasin ki yoktur
bak bu kisiyi de etkilemis olur o zaman

butun kk ya sor yani boyle bir sey dusunuyoruz
bu gorevi kim ustlenmek ister diye
canim kabl ederler
cunku herkesin bir yakini muhakkak interfilite denen bu bela ile ugrasiyorddur
ogrenci bekar arkadaslarimizda cok burada onlarinda fikrini alir
sonra tekk kk da kalmasin bu fikir diger internet sitelerinde de boyle basliklar acsinlar cok oldugumuzu gorsunler su vicdansizlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy bugün bir hamiş haberi alsakda halay çeksek kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yetercim yardımcı olmak isterdim ama bende anlamam ki. niye kapanmış topik ki katılım da vardı. dur bakalım biri yardımcı olur mutlaka bilen ve ilgilenebilecek biri gerçekten yardımcı olsun kızlar ne olurrrrrrr. bende tüpbebekle meleğime kavuştum bir tonda para döktüm vede hala merkezden ayrılamadığım için halada döküyorum. çok şükürki değdi ama 1 kereyle kalmıyo 1 den fazla yapılması gerektiğinde iyice külfetli oluyo yarın ne olacağını bilemem tekrar lazım olabilir ve para olmadığı için anne olmayı bekleyen bir sürü arkadaşımız var indirilmelibu fiyatlar biraz daha yardım biraz daha duyarlılık göstermesi lazım devletin .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…