kızlar eşimdede spremazlığı vardı 3ayrı tahlil yaptırdı cuma günü tekrar istemiş doktor son kez bidaha yapalım ona göre başlayalım tedaviye die adet olmam gereken gün yaptırması gerekiyodu toplantısı olduğu için gidememişti ptesiye kalmıştı ama ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim
bu bir mucize mümkün değil tedavi olmadan diyoduk ama oldu işte rabbimin hikmetinden sual olunmazmış bunu öğrendim
Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu isteyen bütün arkadaşlarıma sizlere nasit etsin :Saruboceq::Saruboceq:
ben inanmadığım halde oldu işte
slm kızlar ben geldiiimmmmmmmm.oh be,kaç gündür uğraşıyodum ne zormuş anam.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibugün sabahtan beri misafirim vardı.onları yolladık birazdan başka misafirlerim gelcek.yarında birsürü misafirim var.ne olduysa hepsi üst üste denk geldi.çok yoruldum yavv.mutfakta soğuk.iliklerime kadar buz kesti.
öyle sevinçliyimki ki sebebini ,buraya yazarsam sevincim kursağımda kalırkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısempatiksalakcinni:lepi::lepi::lepi:.
arkadaŞlar
tÜpbebek fİyatlarında İndİrİm İstİyoruz topİĞİ kapatılmıŞ
kazen le konuŞtum yenİden aÇmamızı gerekİyormuŞ ben yaban gÜlÜ arkadaŞımıza sÖledİm bu konuyu aÇarmısın dİye
bu konuyu aÇıp İlgİlenmek İsten bİrİlerİ varsa
arkadaŞlar bİz bu konuda Çok emek verdİk yarım kamasını İstemİyorum ayrıca tÜp bebek tedavİsİne gİden herkezİn dvletİn desteĞİne hada Çok İhtİyacı olduĞunu dÜŞÜnÜyorum
ben pc kulanmasıını falan bİlmmİyorum konu bİle aÇamıyorum o nedenle bu İŞİ İyİ bİlen bİrİsİ yapdsın İstİyorum
yetercigim ben yapamam
cunku bunula ugrasacak ne zamanim var ne de pc den anlarim ama lutfen birileri ugrassin
kizlar benim tup bebek yapmam icin turkiyeye gelmem gerk
dunya kadar para lazim
ayrica tup bebek merkezlerine dunya kadar para vermmem lazim devletten de yardim alamiyorum
neden bu kadar acimasizca davraniyorlar
ya biraz indirim yapsinlar
kizlar size yeminle diyorum ki sizin bir defa icin harcadiginiz tup bebek parasininbiz iki uc katini oduyoruz
hemde olup olmayacagi garanti bile degil
kizlar lutfennnnnnnnn yapabilecekk olan varsa yapsin
ya yeter annelik duygularimizla oynamasinlar hayallerimizi umutlarimizi bebklerimiz bizden calmasinlar:a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:benneyaptımki:gitme::çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım yukarıda yazdıklarım tamda bunları anlatmak için
hepimizin derdi aynı ........infertilite..............
Bu olda ilerlemek için gerekli şeyse para ve devletin desteği
bizim bunu dile getirmemiz gerekiyor bir şeyler yapmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?