Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün haberlerde bir haber vardı blki seyretmişsinizdir. bir çiftten kocası kanser oluyo kanser tedavisine başlamadan spermleri dondutturuyor. tüpbebek yaptıracakları zaman bakıyolar hastane spermleri çöpe atmış bulamıyolar. tabi çiftin dünyası başına yıkılmış ama verecek olan rabbim büyük mucizesini gene gösteriyo ve umutsuz olsalarda eşinden ameliyatla canlı hücre bulunuyo sıra tedaaviye geliyo nasıl ağladım haberi seyrederken ama allahım çok büyük yeterki dua edin kızlar ona sığının pes etmeyin ne olur

evet yaaaaaaaaaaaa

nerimancigim sana gonderdigi kur kac liraydi
ne kadar kullanacaksin
test yaptiginda sonucu banada soyler misin tatlim

tabiki decanım test sonuçlarını mutlaka yazarım buraya.
canım bize 1 aylık kür göndermişti.onu kullandık bitti.geçenlerde de tekrar yeni 1aylık kür gönderdi..ilk ayki kullandığımız kürün bedeli 275 milyondu.ikinci ayda gönderdiği kürün birini değiştirmiş tabi fiyatıda 275 milyondan 285 milyona çıkmış.yani kullandığımız iki çeşit kapsül şeklinde kür.kürü3 ay kullanacaz.ya işte umut dünyası napalım.deniyoruz görecez artık.bize faydası olursa belki siz de denemek istersiniz.l

Son düzenleme:

canim 1 aydan sonra neden test yapmadin ki
bence bir test yap belki iyi gelmistir

slm kızlar, nasılsınız???
biz iyiyiz çok şükür,
epeydir giremiyorum hepinizi çok özledim
genelde yatarak geçiriyoruz zamanı
malum böbrek rahatsızlığımdan dolayı,
sizlerde ne var ne yok?
yeni arkadaşlarımız katılımış aramıza,
inşallah biran evvel hamiş haberlerini alırız ve pembe listemizde görürüz hepsini,
geçmişi çok okuyamadım
caneylom kızını almışsın kucağına,Rabbim uzun ömürler versin inşallah
darısı topikteki tüm arkadaşlarımın başına...
meryemcim tedavin olumlu sonuçlanmış, umarım güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin canım...
ben yine ara ara girmeye çalışırım
yeni gelişmeler varsa haber verin kızlar

ahh aaahhh canım kociş dinlese şimdiye kadar ben on defa yaptırmıştım ama dinlemiyo işte.zorla bu ayın 15 inden sonra yaptıracaz tabi bi aksilik çıkmazsa.meraktan çatlıyom.inş faydası olmuştur.

canım inşşş eşinde düzelme olmuştur
hiç üzülme bütün erkekler ilk başrda aynı davranıyorlar zamna ihtiyacı ardır eşinin
inşş her gönlünüzden geçen gibi olur

canım hoş geldin
özledik seni
sevindim iyi olmanıza
inşşş 9 ayın sonuna kadar sorunsuz bir hamişliğin olur
ve 9 ayın sonunda meleklerin gelirler

canım inşşş eşinde düzelme olmuştur
hiç üzülme bütün erkekler ilk başrda aynı davranıyorlar zamna ihtiyacı ardır eşinin
inşş her gönlünüzden geçen gibi olur

canım yeteercim yeni olduğum için özelden msj atamadım.canım ya offf yazamıyom ki buraya.neyse ben fadikcime söyleyecem özelden msj atsın sana.meraklanma ha önemli bişey değil. .

FADıK CıM canım ya beni yeteeer bacım tanımıyo.ona özelden durumu anlatsana,beni tanıt ona.yeni olduğum için özelden yazamıyom.
ooooooooooffff off ya

Son düzenleme:
Slm kızlar fadık canım benım yenı adet tarıhım 25Şubat

kızlar 11 yıllık evliyim,9 yaşında bi oğlum var, oğlum 5 yaşını doldurduğunda korunmayı bıraktım, 2 ay sonra gencecik annemi kanserden kaybettim, üzüntümü anlatamam, ancak yaşayan bilir, o acı ölümden sonra tam 40 gün sonra karın ağrısı ve şişlikle hastaneye gittiğimde pko olduğumu öğrendim,doğum kontrol haplarıyla geçici çözümler....ha bu arada eşiminanılmaz kilo aldı,20 küsür yıldır günde 2 paket sigara içer, günde 15 tane de ben içerdim, şimdi 8 e düşürdüm!derken 3 yıl pkoyla ara arauğraştım, bazen 6-8 ay boyunca kist falan olmazdı ama gebelik de olmazdı.bu dönemde eşimin spermsorunu olabileceğini düşünmedim, çünkü ben pkoluydum,saflık işte,kistin çıkmadığı aylarda hamiş kalmadığımın sebebini ne sanıyoduysam! derken 2009 yazı karnım yine şişmeye başladı, regl dönemi inanılmaz ağrılar çekiyorum,reglimin rengi kahvemsi.... ramazanı , bayramı zor geçirdim(tatildeyimgüya)doktora gittim,sonuç:çikolata kisti + hidrosalpings. acil ameliyat şart dendi. KK dan prof.dr.yücel karamanı buldum,doğru istanbul memorial.sabah 6 da ameliyat oldum, elleri dert görmesin, 4 ay oldu hiç şikayetim yok.maşallah diyeyim.,ameliyattan sonra 3. ayda da hamişkalamayınca eşime test yaptırmasını söyledim ama kendisinde sorun olmadığını düşündüğü için çok bozuldu,atesti yaptırdık, sonuç kötü! gebelik oluşturacak sperm yok,20 milyonun altında,bu sefer de testin güvenilirliğine inanmadı, inanmak istemedi, anlıyorum onu, anlıyorum daaaaaaaa, bilmiyorum, bi kaç ay sonra hala hamişkalmamış olursam direk yücel hocaya gidicez, İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE DOĞALYOLDAN HAYIRLI BEBEKLER DOĞURUP BÜYÜTMEK NASİB EDER HAYIRLISIYLA,,,, ilkini doğuran ikinciyi de ilki için doğurmak istiyo yani kardeş olayı,işte böyle....

arkadaşlar bunu önceki sayfa yazmıştım ilgilenen olurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…