kızlar dün haberlerde bir haber vardı blki seyretmişsinizdir. bir çiftten kocası kanser oluyo kanser tedavisine başlamadan spermleri dondutturuyor. tüpbebek yaptıracakları zaman bakıyolar hastane spermleri çöpe atmış bulamıyolar. tabi çiftin dünyası başına yıkılmış ama verecek olan rabbim büyük mucizesini gene gösteriyo ve umutsuz olsalarda eşinden ameliyatla canlı hücre bulunuyo sıra tedaaviye geliyo nasıl ağladım haberi seyrederken ama allahım çok büyük yeterki dua edin kızlar ona sığının pes etmeyin ne olur
nerimancigim sana gonderdigi kur kac liraydi
ne kadar kullanacaksin
test yaptiginda sonucu banada soyler misin tatlim
canım hoşgeldinyerimseniben
hoşgeldin nerminn.a.s.
herkese hayırlı geceler kızlara.s.
tabiki decanım test sonuçlarını mutlaka yazarım buraya.
canım bize 1 aylık kür göndermişti.onu kullandık bitti.geçenlerde de tekrar yeni 1aylık kür gönderdi..ilk ayki kullandığımız kürün bedeli 275 milyondu.ikinci ayda gönderdiği kürün birini değiştirmiş tabi fiyatıda 275 milyondan 285 milyona çıkmış.yani kullandığımız iki çeşit kapsül şeklinde kür.kürü3 ay kullanacaz.ya işte umut dünyası napalım.deniyoruz görecez artık.bize faydası olursa belki siz de denemek istersiniz.l
canim 1 aydan sonra neden test yapmadin ki
bence bir test yap belki iyi gelmistir
ahh aaahhh canım kociş dinlese şimdiye kadar ben on defa yaptırmıştım ama dinlemiyo işte.zorla bu ayın 15 inden sonra yaptıracaz tabi bi aksilik çıkmazsa.meraktan çatlıyom.inş faydası olmuştur.
slm kızlar, nasılsınız???
Biz iyiyiz çok şükür,
epeydir giremiyorum hepinizi çok özledim
genelde yatarak geçiriyoruz zamanı
malum böbrek rahatsızlığımdan dolayı,
sizlerde ne var ne yok?
Yeni arkadaşlarımız katılımış aramıza,
inşallah biran evvel hamiş haberlerini alırız ve pembe listemizde görürüz hepsini,
geçmişi çok okuyamadım
caneylom kızını almışsın kucağına,rabbim uzun ömürler versin inşallah
darısı topikteki tüm arkadaşlarımın başına...
Meryemcim tedavin olumlu sonuçlanmış, umarım güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin canım...
Ben yine ara ara girmeye çalışırım
yeni gelişmeler varsa haber verin kızlar
hoşbulduk canım.editörcüm nasıl gidiyo editörlük.bayanssulusmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileçok şükür ara ara görmeye başladık.
canım inşşş eşinde düzelme olmuştur
hiç üzülme bütün erkekler ilk başrda aynı davranıyorlar zamna ihtiyacı ardır eşinin
inşş her gönlünüzden geçen gibi olur
iyi gidiyor canım.seni görmemek daha kötüydü:)Şeniz
günaydı hatunlar ,
arkadaşlar
tüpbebek fiyatlarında indirim istiyoruz topiği kapatılmış
kazen le konuştum yeniden açmamızı gerekiyormuş ben yaban gülü arkadaşımıza söledim bu konuyu açarmısın diye
bu konuyu açıp ilgilenmek isten birileri varsa
arkadaşlar biz bu konuda çok emek verdik yarım kamasını istemiyorum ayrıca tüp bebek tedavisine giden herkezin dvletin desteğine hada çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
ben pc kulanmasıını falan bilmmiyorum konu bile açamıyorum o nedenle bu işi iyi bilen birisi yapdsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?