Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen de olmasan sabahları buralar öksüz kalıyor yetercim bravo valla sana alkisalkisalkis

canım yyaaaaaa benim tek başıma gelmem bir şeyi değiştirmiyorki

zaten bende çıkacağım birazdan dr gideceğim

bize güzel haberler getir canım kolay gelsin sana

tüp bebek fiyatları topiği halledilse çok memnun olacağım umarım ilgilenebilen bir arkadaş çıkar.
:sm_confused:

bu işlardn anlayan birisi yapsın diyorum ama şu ana kadar kimse çıkmadı

günaydın kızlar uzun zaman sonra gelebildim nihayet evimi taşıdım yoruldum çok şükür annemler vardı yardım için onlarda dün gitti kalkdık yine eşimle başbaşa sıkıntılarla annem bile anlamış eşimin çocuktan yana isteksiz olduğunu bakalım inşaLLAH DÜZELıR buay adetimi bekliyorum tekrar bi dr. gidicem olmassada yaza bende tüp bebek istiyorum rabbbim bu sıkıntıyı kimseye vermesin çok zor allahım cümlemizin yardımcısı olsun
caneylom anneliği tatmışın minik kızın adı gibi güzel bir ömrü olsun allah sana ve eşine bağışlasın
fadikcim tedaviye adım atmışın gerisi gelir inşalalh
sidelya doğum günümüş güzelim inşallahbebeksiz son doğum günün olur

gny kızlarr.nasılsınız bakalım dilerim herkez iyidir.aşk melegim canım çok sağol...yetercim diger topikle alakalı olarak yazdıklarını okudum ancak bende çok bilgili değilim.inş ilgilenen birisi olur.casperim nasılsın melegin nasıl tatlım

senağlama başka şansım yok heralde Rabbin bilir ama bende kısa sürede karar vermeliyim uğraşmam kendimi yıpratmak sanırım

fadikcim,
yeni tarihim 2 mart canım.
hadi bakalım mart uğurlu gelsin
Slm kızlar fadık canım benım yenı adet tarıhım 25Şubat
hoş buldum canım.fadikcim,listeye beni yaz
nerminn;klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
tamam kızlar gümceliyorum...

canım yeteercim yeni olduğum için özelden msj atamadım.canım ya offf yazamıyom ki buraya.neyse ben fadikcime söyleyecem özelden msj atsın sana.meraklanma ha önemli bişey değil. .
tamam canım ben hallederim....

yaşadıklarınızdan dolayı çok geçmiş olsun...
erkkeler böyle işte herşeyi hemen kabul etmiyorlar...
birde şu bir gerçekki geçmişte çocuğu olmuş diye ne kadının nede erkeğin yine kesin olacak diye bir şansı yok...
insanlar doğuştan sağlıklı olsada yaşamı boyunca bir çok rahatsızlık geçeribildikleri gibi,
bebek olduktan sonra da bebek olmasıyla ilgili rahatsızlıklarda yaşayabilirler ve yaşıyorlarda...

allah yardımcınız olsun...

arkadaşlar bunu önceki sayfa yazmıştım ilgilenen olurmu diye
canım bende pek kendime güvenemiyorum...

sağol canım...

canım siizn aşılama şansınız da var...değerleriniz güzel...
tüp bebeğe geçmeden deneyebilirsiniz bence...

slm kızlarr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benim eşimdede sperm azlığı var 600 bin filan sanırım ilaçlarla yükselmesi imkansız dimi

senağlama başka şansım yok heralde Rabbin bilir ama bende kısa sürede karar vermeliyim uğraşmam kendimi yıpratmak sanırım
hoşgeldin a.s.
evet sayınız baya az...
aslında ilaçla veya kürlerle düzelenler var ama her zamn işe yaramıyor işte...
kimi arkadaşın değerleri baya düzeldi ama kiminin hala kötü...
açıkcası sizn değerlerinde 600 binden 20 milyonun üstüne çıkması biraz zor...
ama yinede kesin olmaz diyemeyiz...

allah yardımcınız olsun...

benim eşimdede sperm azlığı var 600 bin filan sanırım ilaçlarla yükselmesi imkansız dimi

hoş gelmişsin canım.melcan imkansız diye bişey yok.bence önce bi deneyin yükseltmek için uğraşın.ilaçtı bitkisel kür falan deneyin.çoğunda yükselme oluyo.bazısında olmuyo.canım sorun sadece sayıysa hiç üzülme.onu yükseltmek diğerlerine göre kolay.yükselmese bile tüp bebekte sorun olmaz tutma ihytimali çok yüksektir.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.inş.amiiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…