NEREDESİNİZ YYAAAAAAAAAAAAAAAAAAakannehirakannehirakannehir
sen de olmasan sabahları buralar öksüz kalıyor yetercim bravo valla sana alkisalkisalkis
canım yyaaaaaa benim tek başıma gelmem bir şeyi değiştirmiyorki
zaten bende çıkacağım birazdan dr gideceğim
bize güzel haberler getir canım kolay gelsin sana
tüp bebek fiyatları topiği halledilse çok memnun olacağım umarım ilgilenebilen bir arkadaş çıkar.
:sm_confused:
benim eşimdede sperm azlığı var 600 bin filan sanırım ilaçlarla yükselmesi imkansız dimi
FADİK CİM canım ya beni yeteeer bacım tanımıyo.ona özelden durumu anlatsana,beni tanıt ona.yeni olduğum için özelden yazamıyom.
ooooooooooffff off ya [/QUOTE
FADİKCİM yeteeer bacıma özelden msj atabilirmisin canım
fadikcim,
yeni tarihim 2 mart canım.
hadi bakalım mart uğurlu gelsin
Slm kızlar fadık canım benım yenı adet tarıhım 25Şubat
tamam kızlar gümceliyorum...hoş buldum canım.fadikcim,listeye beni yaz
nerminn;klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
tamam canım ben hallederim....canım yeteercim yeni olduğum için özelden msj atamadım.canım ya offf yazamıyom ki buraya.neyse ben fadikcime söyleyecem özelden msj atsın sana.meraklanma ha önemli bişey değil. .
yaşadıklarınızdan dolayı çok geçmiş olsun...kızlar 11 yıllık evliyim,9 yaşında bi oğlum var, oğlum 5 yaşını doldurduğunda korunmayı bıraktım, 2 ay sonra gencecik annemi kanserden kaybettim, üzüntümü anlatamam, ancak yaşayan bilir, o acı ölümden sonra tam 40 gün sonra karın ağrısı ve şişlikle hastaneye gittiğimde pko olduğumu öğrendim,doğum kontrol haplarıyla geçici çözümler....ha bu arada eşiminanılmaz kilo aldı,20 küsür yıldır günde 2 paket sigara içer, günde 15 tane de ben içerdim, şimdi 8 e düşürdüm!derken 3 yıl pkoyla ara arauğraştım, bazen 6-8 ay boyunca kist falan olmazdı ama gebelik de olmazdı.bu dönemde eşimin spermsorunu olabileceğini düşünmedim, çünkü ben pkoluydum,saflık işte,kistin çıkmadığı aylarda hamiş kalmadığımın sebebini ne sanıyoduysam! derken 2009 yazı karnım yine şişmeye başladı, regl dönemi inanılmaz ağrılar çekiyorum,reglimin rengi kahvemsi.... ramazanı , bayramı zor geçirdim(tatildeyimgüya)doktora gittim,sonuç:çikolata kisti + hidrosalpings. acil ameliyat şart dendi. KK dan prof.dr.yücel karamanı buldum,doğru istanbul memorial.sabah 6 da ameliyat oldum, elleri dert görmesin, 4 ay oldu hiç şikayetim yok.maşallah diyeyim.,ameliyattan sonra 3. ayda da hamişkalamayınca eşime test yaptırmasını söyledim ama kendisinde sorun olmadığını düşündüğü için çok bozuldu,atesti yaptırdık, sonuç kötü! gebelik oluşturacak sperm yok,20 milyonun altında,bu sefer de testin güvenilirliğine inanmadı, inanmak istemedi, anlıyorum onu, anlıyorum daaaaaaaa, bilmiyorum, bi kaç ay sonra hala hamişkalmamış olursam direk yücel hocaya gidicez, İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE DOĞALYOLDAN HAYIRLI BEBEKLER DOĞURUP BÜYÜTMEK NASİB EDER HAYIRLISIYLA,,,, ilkini doğuran ikinciyi de ilki için doğurmak istiyo yani kardeş olayı,işte böyle....
canım bende pek kendime güvenemiyorum...arkadaşlar bunu önceki sayfa yazmıştım ilgilenen olurmu diye
sağol canım...günaydın kızlar uzun zaman sonra gelebildim nihayet evimi taşıdım yoruldum çok şükür annemler vardı yardım için onlarda dün gitti kalkdık yine eşimle başbaşa sıkıntılarla annem bile anlamış eşimin çocuktan yana isteksiz olduğunu bakalım inşaLLAH DÜZELİR buay adetimi bekliyorum tekrar bi dr. gidicem olmassada yaza bende tüp bebek istiyorum rabbbim bu sıkıntıyı kimseye vermesin çok zor allahım cümlemizin yardımcısı olsun
caneylom anneliği tatmışın minik kızın adı gibi güzel bir ömrü olsun allah sana ve eşine bağışlasın
fadikcim tedaviye adım atmışın gerisi gelir inşalalh
sidelya doğum günümüş güzelim inşallahbebeksiz son doğum günün olur
slm kızlarr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
benim eşimdede sperm azlığı var 600 bin filan sanırım ilaçlarla yükselmesi imkansız dimi
hoşgeldin a.s.senağlama başka şansım yok heralde Rabbin bilir ama bende kısa sürede karar vermeliyim uğraşmam kendimi yıpratmak sanırım
arkadaşlar selam nasılsınız?melcan81 allahtan ümit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?