HAYILI OLSUN
İİNŞŞŞŞŞŞ GÜZEL SONUÇLA MUTLU OLRSUN
ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlar yarın sabah erkenden has gideceğiz eşimle
inşşşşşşşş her şey yolunda gider sonuçlarımız iyi çıkar
dualarınızı eksik etmeyin
herkese iyi akşamlar
CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HER ŞEY İÇİN GEÇEN GİBİ OLSUN
İNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
AYMESİM ANESTEZİDEN ÖLNVARMI HAAAAAAAAA :roflol::roflol::roflol:
YYAAAAAAAAAA BEANA KIZ KADEŞLERİ HATIRLATTIN ONLARDA BİRİSİ KÜRTAJ OLURKEN BANA ELİNİ TUTRMUŞTU ANESTEZİ ALTINDAYKEN
DİĞERİDE SEZERYANDA SARILIP AĞLAMIŞTI YYYAAAAAAAAAA BEN UYANAMASSAM DİYE
CANIM ZATEN EN AZ DOZLARDAN BİRİSİ VERİLİYOR YUMOŞLAR TOPLANIRKEN KORKMA
HER ŞEY GÜZEL OLACAK
İİNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yyaaaaaaaa SEVİNDİM HABER ALMANA
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YARINA KADAR DÜZELME OLURDA YUMOŞLAR TOPLANIR
hayırlısı olsun rabbim versin inşallah evet az kaldı hayırlısı ile bir başlayalım bakalım
amin canım saol güzel dileklerin için
rabbim bu sefer emeklerini boşa cıkarmaz inşallah çifter çifter bebiş verir sana sende haykırırsın inşallah kötü düşünceleri kovalım güzel düşünceleri çağıralım
gel guzel bebiş gel ben hazırım seni bekliyorum tüm benliğimle istiorum seniiboshayallersmile
bütün işleriniz yolunda gitsin inşallah...canlar yarın sabah erkenden has gİdeceĞİz eŞİmle
İnŞŞŞŞŞŞŞŞ her Şey yolunda gİder sonuÇlarımız İyİ Çıkar
dualarınızı eksİk etmeyİn
herkese İyİ akŞamlar
hayırlı olsun canım....kızlar dün iki aylık klomen tedavisi ardından ilk aşılamam yapıldı. 15gün nasıl geçecek.
canım bende ameliyat olacağım için senin gibi araştırma içerisindeyimkaydirigubbakcemile3çok sağol canım bu güzel dileklerin için
inşallah bu sefer başarırım ve bebişim benimle olur
onu okadar çok istiyorumki az çok tahmin edersin
olumlu olak için herşeyi deniyorum
Allaha çok şükür daha rahatım ilkine göre
sadece şu opu anestezi alma biraz korkutuyo okadar
bişey diycem ama gülmeyin sakın
anestezi alıp ölen varmıdır :kedi:
inşallah herşey yoluna girer....yetercim görüştüm ben çok güzel haberler yok düşmemiş ne yazıkki hatta çıkmış biraz daha ama yarın belli olucak demiş dr yarın inşallah düşerse yumurtalarını toplıycaklarmış arkadaşımızın inşallah herşey yoluna girer yarın:Saruboceq:
allah razı olsun canım çok güzel bir yazı paylaşmışsınopuyorumnanaktan.her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır cancazım.Üzülme...der Hz. Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,Tek kanatla uçulmaz zaten.Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,Kilimin tozunu almaktır.Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.Niye kederlenirsin?Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.Yüzük... olmak dileyen taş ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır
çok hoşuma gitti arkadaşlar ne guzel sölemiş Hz. Mevlana
ooooo canım sen sayf agörmemişsin....selam kızlar.ooooooo sayfalar almış başını gitmiş.
hoş geldin cnaım
hoş bulduk canım.ya ne kadar güzel ,tedaviye başladınız sizlere imreniyom.tedaviye başlayanlara allahım yardım etsin.bizim daha tedaviye başlamak biraz imkansız gibi.bazen çıldıracak gibi oluyom yaaaa.
Kıslar arka mahalleden haber yokmu
aklım onda ne yapıyo acaba düşürmüşlerdir inşallah e2 yi
Alllah yardımcısı olsun arkadaşımızın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
resital canım hoşgeldin bebeğin için çok üzüldüm canım. acını hatırlatmak istemem ama sorun neydi canım 2 hafta kala kaybettin bebeğini. ama allahtan canım en azından 1 oğluşun varmış allahım ona uzun uzun ömürler versin. inşallah en kısa zamanda tekrardan doğal yoll hamile kalırsın canım.
sidelyam mrb canım iyiyiz çok şükür sende yoğunmuşsun işler falan allah kolaylık verisn canım.
arkamahale nasıl olduda bu kadar yükselmiş canım e2 dozları kaçla başlatmışlardı canım. inşallah bir an önce düşerde tedavin yarım kalmaz canım. hakkında hayırlısı olsun canım benim
aymesim yeterim tülişim özoşum ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım inşallah bu sefer olacak allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canlarım özom sende çıkar şu kötü düşünceleri aklından. şimdi bunları düşünme.
ben tedaviye başladığımda tabiki negatif olursa üzülürüm ama üzülmek için daha erken demiştim kendi kendime hatta sidelya ile konuşmuştuk oda hatırlar.. şimdi tedavinize adapte olun ve bebişlerinize hergün biraz daha yaklaştığınızı düşünün kızlar. evet iğnler hassaslaştırıyo bizleri tedavi aşaması alınganlıkda yapıyo ben bir dozu 3 seferde yaptığımı biliyorum kızlar iğne batmıyordu göbeğime ne ağlamıştım bende ama kendimi toparlayıp geri dua etmeye başlamıştım. allah yardımcınız olsun canlarım benim .göbüşleriniz bir dolsun hepsi bir anı olarak kalıcak canlarım bende dualara başaladım sizler için
daha kötü durumda olanlarda var tüpbebek şansınız bile yok deseler ne yapacaktık kızlar allah korusun daha beterinden sakınsın hepimizi. eminim ben inanıyorum mart ayında bol bol hamiş haberi alıcz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
face dede yok hala gelmedi ordanda mesaj yazdım
Allahım nolur herşey yolunda olsun:Saruboceq:
ARKAMAHALLE canım arkadaşım
Allah yardımcın olsun.
merakla hayırlı haberlerini bekliyorum
kızlar dün iki aylık klomen tedavisi ardından ilk aşılamam yapıldı. 15gün nasıl geçecek.
canlar yarın sabah erkenden has gİdeceĞİz eŞİ
İnŞŞŞŞŞŞŞŞ her Şey yolunda gİder sonuÇlarımız İyİ Çıkar
dualarınızı eksİk etmeyİn
herkese İyİ akŞamlar
evet canım bende sevindim
çatlamıştım meraktan
canım ya inşallah emeklerşmin karşılığını alırım
Allahım inşallah bu sefer ol emrini nasip eder
evet kötü düşünceler yok
gel bebiş gel ben hazırım seni bekliyorum:lepi:
canim arkadaslarim benim beni merak etmisiniz o kadar sikintiliyim ki bir turlu giremedim
e2 bugunde 7800 olmus dun 7700 du
yarin son gun yarini bekliyorlar eger 5000 nin altina dusmezse iptal ki imkansiz gibi zaten ani duserse yumurta catlamis oluyor ve tedavi iptal oluyor
ama dusmeden yaparlarsada hayatim risk altindaymis daha opu olmadan 2 litre su toplamis karnim davul oldu yine
allahim sen buyuksun diyorum ne verirsen hayirlisini ver
ama diycek biseyde bulamiyorum
galiba uzun bi sure ne bebek gorurum nede dusunuyorum:gitme:
hoş bulduk canım.ya ne kadar güzel ,tedaviye başladınız sizlere imreniyom.tedaviye başlayanlara allahım yardım etsin.bizim daha tedaviye başlamak biraz imkansız gibi.bazen çıldıracak gibi oluyom yaaaa.
günaydın kızlar dilerim hepimiz için güzel bir gün olur.işler çok yogun okuyorum ara ara gelip ancak bişey yazamıyorum.resital canım öncelikle aramıza hoşgeldin.casperim nasılsın tatlım melegin nasıl rabbime emanet olun inş.yetercim tatlım sende tedaviye başlamıştın haberini okuyorum inş rabbim bu sefer melegini gönderir canım.tulinim canım senin tedavin nasıl gidiyor.harzemcim yeni ev almışsın rabbim agız tadıyla oturmanı nasip etsin olmayanlarada tez zamanda ev sahibi etsin inş.canisom ikizlerin ve sen inş iyisinizdir rabbime emanet olun sizde.yabangülüm canım sen nasılsın....veeee adını şuan hatırlamadıgım tüm can dostları rabbim her işinizde yar ve yardımcınız olsun.tedavide olanlarının bilhassa rabbim emeklerini boşa çıkarmasın......
haydi kızlar H-E-R Ş-E-Y Ç-O-C-U-K İ-Ç-İ-N
iyi akşamlar kızlar doktor eşime klomen verdi ama o gün sağlık karnesi olmadığı yazdıramadık eczaneye sorduğumuzda kadınlar için o ilaç dendi ve tekrar dr a sormadan ilacı almayalım dedik dr a soramadık daha sizin eşinize dr klomen verdimi kadın erkek farkediyor mu?
canim arkadaslarim benim beni merak etmisiniz o kadar sikintiliyim ki bir turlu giremedim
yarin son gun yarini bekliyorlar eger 5000 nin altina dusmezse iptal ki imkansiz gibi zaten ani duserse yumurta catlamis oluyor ve tedavi iptal oluyor
ama dusmeden yaparlarsada hayatim risk altindaymis daha opu olmadan 2 litre su toplamis karnim davul oldu yine
canım ben hem histereskopi hemde laparoskopi olacağım...yani ikisini bir anda...fadikçim neden ameliyat olcaksın bilmiyorum ama bende histereskopi olmuştum 10 dk da oldum bitti cok az bir anastezi ile aynımı bilemiyorum ama olumunekankayizsmilepsikolojini bozma herşey yolunda gidecek
bu ilac erkek infertiletisinde de kullanılıyor...iyi akşamlar kızlar doktor eşime klomen verdi ama o gün sağlık karnesi olmadığı yazdıramadık eczaneye sorduğumuzda kadınlar için o ilaç dendi ve tekrar dr a sormadan ilacı almayalım dedik dr a soramadık daha sizin eşinize dr klomen verdimi kadın erkek farkediyor mu?
canım allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canim arkadaslarim benim beni merak etmisiniz o kadar sikintiliyim ki bir turlu giremedim
neden tedaviye başlaman imkansız..
nermincim rabbim verecekse yolunu bir şekilde açıyor sen merak etme doğal veya tedavi hiç belli olmaz rabbim bir kapı açar belki belki kendiliğinden gelir sen sıkma canını iyi mi canımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?