Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HAYILI OLSUN
İİNŞŞŞŞŞŞ GÜZEL SONUÇLA MUTLU OLRSUN
ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRSÜN CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnn inşaallah hepimiz o çift çizgiyi görürüz. bir arkadaşın hz. mevlana yla ilgili sözünü okudum da ne güxel demiş. bir yanda umut bir yanda sorular 15 gün bayunca artık başınızı şişiririm.

bilmiyorumkismile gülmek yok demedimmi ne bileyim canım ya
kendimi korkutacak bişeyler bulucam ya
şimdide aklıma bu geldi
inşallah herşey çok güzel olur dediğin gibi:lepi:

canım yyaaaaaaaa SEVİNDİM HABER ALMANA
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ YARINA KADAR DÜZELME OLURDA YUMOŞLAR TOPLANIR

evet canım bende sevindim
çatlamıştım meraktan

canım ya inşallah emeklerşmin karşılığını alırım
Allahım inşallah bu sefer ol emrini nasip eder
evet kötü düşünceler yok
gel bebiş gel ben hazırım seni bekliyorum:lepi:

bütün işleriniz yolunda gitsin inşallah...
allah yardımcınız olsun...

bizde yarın eşimle hastaneye gidiyoruz...
1 eşimin 2 de benim olmak üzere 3 yere ayrı ayrı randevumuz var...
adette gelmedi şimdi ameliyata nasıl gün alacağım bilmem...
inşallah sonradan telefonla hallolur....
sabah 6 da evden çıkacağızsempatiksalakcinni
8.30 da eşimin randevusu...
hayırlısı bakalım...herşey yolunda gitsinde şikayetçi değilim...
rabbim bütün bu yolda ve başka rahatsızlıklar için uğraşan kardeşlerimizin yardımcısı olsun...amin...

kızlar dün iki aylık klomen tedavisi ardından ilk aşılamam yapıldı. 15gün nasıl geçecek.
hayırlı olsun canım....
rabbim pozitifi görmeği nasip etsin...

canım bende ameliyat olacağım için senin gibi araştırma içerisindeyimkaydirigubbakcemile3
dün laparoskopinin risklerini araştırdımkaydirigubbakcemile3
ve en sonunda okuduğum birşey beni artık araştırmaktan vazgeçirdi...
her operosyon gibi laparoskopininde bazen riski varmış.baya bir şeyler saydı saydı tam korkmuşken sonunda laparoskopiden ölme ihtimalinin doğum anında ölmekten çok çok düşük olduğunu yazdı...

canım boşver böyle şeyler düşünme...
rabbim ne demişse o olur...
eğer o gün ecelimiz dolmuşsa ondan olmasada başka birşeyden ölüm gelir...
rabbim gecinden ölüm ve hayırlı ömür versin...

inşallah herşey yoluna girer....

allah razı olsun canım çok güzel bir yazı paylaşmışsınopuyorumnanaktan

selam kızlar.ooooooo sayfalar almış başını gitmiş.
ooooo canım sen sayf agörmemişsin....
eskiden ne kadar çok birikirdi:bbo:

Kıslar arka mahalleden haber yokmu
aklım onda ne yapıyo acaba düşürmüşlerdir inşallah e2 yi
Alllah yardımcısı olsun arkadaşımızın

face dede yok hala gelmedi ordanda mesaj yazdım
Allahım nolur herşey yolunda olsun:Saruboceq:

ARKAMAHALLE canım arkadaşım
Allah yardımcın olsun.
merakla hayırlı haberlerini bekliyorum

canim arkadaslarim benim beni merak etmisiniz o kadar sikintiliyim ki bir turlu giremedim
e2 bugunde 7800 olmus dun 7700 du
yarin son gun yarini bekliyorlar eger 5000 nin altina dusmezse iptal ki imkansiz gibi zaten ani duserse yumurta catlamis oluyor ve tedavi iptal oluyor
ama dusmeden yaparlarsada hayatim risk altindaymis daha opu olmadan 2 litre su toplamis karnim davul oldu yine
allahim sen buyuksun diyorum ne verirsen hayirlisini ver
ama diycek biseyde bulamiyorum
galiba uzun bi sure ne bebek gorurum nede dusunuyorum:gitme:

iyi akşamlar kızlar doktor eşime klomen verdi ama o gün sağlık karnesi olmadığı yazdıramadık eczaneye sorduğumuzda kadınlar için o ilaç dendi ve tekrar dr a sormadan ilacı almayalım dedik dr a soramadık daha sizin eşinize dr klomen verdimi kadın erkek farkediyor mu?

kızlar dün iki aylık klomen tedavisi ardından ilk aşılamam yapıldı. 15gün nasıl geçecek.

gecer canım merak etme umarım gusel haberleri alırsın canım benim dualrım seninle

ay canım hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider bu seferr olur

evet gel bebiş gel kötü düşünceye hayırrrrr

canım geçmiş olsun herşeyden önemli bizim sağlığığımız önce sağlık sonra bebiş
olumunekankayizsmile

fadikçim neden ameliyat olcaksın bilmiyorum ama bende histereskopi olmuştum 10 dk da oldum bitti cok az bir anastezi ile aynımı bilemiyorum ama olumunekankayizsmilepsikolojini bozma herşey yolunda gidecek

hoş bulduk canım.ya ne kadar güzel ,tedaviye başladınız sizlere imreniyom.tedaviye başlayanlara allahım yardım etsin.bizim daha tedaviye başlamak biraz imkansız gibi.bazen çıldıracak gibi oluyom yaaaa.

nermincim rabbim verecekse yolunu bir şekilde açıyor sen merak etme doğal veya tedavi hiç belli olmaz rabbim bir kapı açar belki belki kendiliğinden gelir sen sıkma canını iyi mi
canımolumunekankayizsmile

iyiy,m canım sen nasılsın?

canım erkeklerde kullanıyor.çok kullanan var topikte.

canım ya işallah herşey yolunda gider.pkonun bu sorunu var.allah yardımcımız olsun işallah güzel haberler verirsin.

fadikçim neden ameliyat olcaksın bilmiyorum ama bende histereskopi olmuştum 10 dk da oldum bitti cok az bir anastezi ile aynımı bilemiyorum ama olumunekankayizsmilepsikolojini bozma herşey yolunda gidecek
canım ben hem histereskopi hemde laparoskopi olacağım...yani ikisini bir anda...

Laparoskopi, karın içini, optik bir cihaz kullanarak gözlemlemektir.
Bu cihaz 1 cm.lik göbek altı küçük bir kesiden karın içine yerleştirilir.
Karın içini aydınlatarak, rahim, yumurtalık ve tüpleri ilgilendiren hastalık veya
problemleri doğrudan gözlemleme ve de gerekirse aynı anda karın alt bölgesinde açılan
3 - 5 mm'lik deliklerden içeri sokulan yardımcı aletler ile tedavi olanağı da verir.

bu ilac erkek infertiletisinde de kullanılıyor...

canım allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

peki fadikcim neden olacaksın bende septum vardı tam hemde korkma tamammı birde nette çok araştırma yapma gecen doktora gittiğimde bana neti yasaklamıştı eşimde bir ara bu wınnı götürür olmuştu şimdi unuttu ama ben giriyorum sakın kafanı karıştırma tamam mı canım

nermincim rabbim verecekse yolunu bir şekilde açıyor sen merak etme doğal veya tedavi hiç belli olmaz rabbim bir kapı açar belki belki kendiliğinden gelir sen sıkma canını iyi mi
canımolumunekankayizsmile

teşekkürler canım allah razı olsun.inş hepimizinki kendiliğinden gelir bir an önce.inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…