canım ben 2 kere rahim filmi çekildim ama ilaç gitmediği için sonuç alamadık...peki fadikcim neden olacaksın bende septum vardı tam hemde korkma tamammı birde nette çok araştırma yapma gecen doktora gittiğimde bana neti yasaklamıştı eşimde bir ara bu wınnı götürür olmuştu şimdi unuttu ama ben giriyorum sakın kafanı karıştırma tamam mı canım
morfoloji için kruger daha net sonuç diyorlar...kızlar eşimin morfolojisi normal %20 baş &40 kuyruk ½ 10 çıktı ilk yaptırdığımızda 0 çıkmıştı ama kraugere mi neydi sizce bu sonuçlarla yine ona göre 0 mıdır bilgisi olan varsa lütfen yazsınn..
canlar yarın sabah erkenden has gİdeceĞİz eŞİmle
İnŞŞŞŞŞŞŞŞ her Şey yolunda gİder sonuÇlarımız İyİ Çıkar
dualarınızı eksİk etmeyİn
herkese İyİ akŞamlar
bütün işleriniz yolunda gitsin inşallah...
allah yardımcınız olsun...
bizde yarın eşimle hastaneye gidiyoruz...
1 eşimin 2 de benim olmak üzere 3 yere ayrı ayrı randevumuz var...
adette gelmedi şimdi ameliyata nasıl gün alacağım bilmem...
inşallah sonradan telefonla hallolur....
sabah 6 da evden çıkacağızsempatiksalakcinni
8.30 da eşimin randevusu...
hayırlısı bakalım...herşey yolunda gitsinde şikayetçi değilim...
rabbim bütün bu yolda ve başka rahatsızlıklar için uğraşan kardeşlerimizin yardımcısı olsun...amin...
hayırlı olsun canım....
rabbim pozitifi görmeği nasip etsin...
canım bende ameliyat olacağım için senin gibi araştırma içerisindeyimkaydirigubbakcemile3
dün laparoskopinin risklerini araştırdımkaydirigubbakcemile3
ve en sonunda okuduğum birşey beni artık araştırmaktan vazgeçirdi...
her operosyon gibi laparoskopininde bazen riski varmış.baya bir şeyler saydı saydı tam korkmuşken sonunda laparoskopiden ölme ihtimalinin doğum anında ölmekten çok çok düşük olduğunu yazdı...
canım boşver böyle şeyler düşünme...
rabbim ne demişse o olur...
eğer o gün ecelimiz dolmuşsa ondan olmasada başka birşeyden ölüm gelir...
rabbim gecinden ölüm ve hayırlı ömür versin...
inşallah herşey yoluna girer....
allah razı olsun canım çok güzel bir yazı paylaşmışsınopuyorumnanaktan
ooooo canım sen sayf agörmemişsin....
eskiden ne kadar çok birikirdi:bbo:
günün ilk günaydını benden kızlar rabbim güzel bir gün yaşatsın inş hani hatırlarmısınız tüpe karar vermiştim ama malesef daha 10ncu ayda taşınmama ragmen ev sahibiyle anlaşmazlık sonucu tekrar ev aramalar başladı bizde ve mart 5 de taşınmam gerekiyor bunda da vardır bir hayır dicem ama artık rabbim ne eylerse güzel eyler diyip kendimi avutuyorum...bu arada tabi tedavi işide kaldı malesef mayıs hazirana kadar neyse bakalım rabbim dermansız dert vermesin.
tedavide olan canlar rabbim yardımcınız olsun inş....rabbim hepimize sağlık sıhhat huzur nasip etsin inş....
heheh acıdan konuşabilecekmisin onlarla delikafadulden
gunaydınnn kıslarrrrrr
melonycim bendede septum vardı aslında çok küçüktü bazı doktorlar almayalım bile dediler ama ben hiçbir riski göze alamadım bebeiğim için ve aldırdım septumu.
aymesss kısss sende anestezi alma madem ben bu sefer istemeyeceğim anestezi. duymak istiyorum yumoşlarımla alındıkalrında konuşmak istiyorum bu sefer :)
fadikom inşallah herşey çok guzel ve yolunda gider canım hakkınızda hayırlısı olsun RABBİM şifanızı versin inşallah
can iso canım sağol dileklerin için hamiş duası kabul olurmuş bol bol dua edin hamişlerimiz biizm için olmaz mı?
bende öylee :kedi:
ama doğdularında da ayrı çektiriyolar ohaoldumsmile
çok huysuz durmuyooo şükürler olsun onu verene ama işte durmuyo sinirlerimi zıplatıyo bazen :bbo: yinede oo benim aşkımmmmmmmm opuyorumnanaktan
daırıs isteyenlerin başına uslu olursa daha iyi sırnaşık şey
:1hug:varlığı zor, sorumluluk isteyen sabır isteyen kutsal bir görevmiş annelik inan böyle tahmin etmezdim bilmiyorumkismile ama yokluğu tabi ki kat kat daha zor iyi ki var iyiki oldu... opuyorumnanaktan Rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda
gunaydınnn kıslarrrrrr
melonycim bendede septum vardı aslında çok küçüktü bazı doktorlar almayalım bile dediler ama ben hiçbir riski göze alamadım bebeiğim için ve aldırdım septumu.
aymesss kısss sende anestezi alma madem ben bu sefer istemeyeceğim anestezi. duymak istiyorum yumoşlarımla alındıkalrında konuşmak istiyorum bu sefer :)
fadikom inşallah herşey çok guzel ve yolunda gider canım hakkınızda hayırlısı olsun RABBİM şifanızı versin inşallah
can iso canım sağol dileklerin için hamiş duası kabul olurmuş bol bol dua edin hamişlerimiz biizm için olmaz mı?
:1hug:varlığı zor, sorumluluk isteyen sabır isteyen kutsal bir görevmiş annelik inan böyle tahmin etmezdim bilmiyorumkismile ama yokluğu tabi ki kat kat daha zor iyi ki var iyiki oldu... opuyorumnanaktan Rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?