Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşimin morfolojisi normal %20 baş &40 kuyruk ½ 10 çıktı ilk yaptırdığımızda 0 çıkmıştı ama kraugere mi neydi sizce bu sonuçlarla yine ona göre 0 mıdır bilgisi olan varsa lütfen yazsınn..

canım ben 2 kere rahim filmi çekildim ama ilaç gitmediği için sonuç alamadık...
hatta ikisindede 2 kere çekmeye çalıştı yani 4 kere denendi denilebilir...
tekrralayan düşükler için yapılan bütün testlerim maşallah güzel çıktı...
bu durumda sadece rahimde ne olup olmadığına bakılamadı...
bu yüzden bu ameliyatı tanı amaçlı olacağım...
tabi bir sorunla karşılaşılırsa o anda müdahalede ediliyormuş...

canım ya sorma bende netten çok araştırıyorum...
birtek bu konuyu da değil....
gerçekten bize yasak gerek...

morfoloji için kruger daha net sonuç diyorlar...
ama bazen krugerdede farklı farklı çıkıyor...
WHO ya göre %20 biraz düşük ama hiç olmamasından iyidir...

günün ilk günaydını benden kızlar rabbim güzel bir gün yaşatsın inş hani hatırlarmısınız tüpe karar vermiştim ama malesef daha 10ncu ayda taşınmama ragmen ev sahibiyle anlaşmazlık sonucu tekrar ev aramalar başladı bizde ve mart 5 de taşınmam gerekiyor bunda da vardır bir hayır dicem ama artık rabbim ne eylerse güzel eyler diyip kendimi avutuyorum...bu arada tabi tedavi işide kaldı malesef mayıs hazirana kadar neyse bakalım rabbim dermansız dert vermesin.
tedavide olan canlar rabbim yardımcınız olsun inş....rabbim hepimize sağlık sıhhat huzur nasip etsin inş....

Son düzenleme:

arkadaşlar inşallah bugün güzel haberler gelir sizlerden
herşey yolunda gider Allah yardımcınız olsun
Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını versin

Fadikçim sorma ya salak salak korkular içine giriyorum her seferinde
bu seferde aklıma bu anestezi takıldı ama dediğn gibi
zamanım dolmuşsa o yada bu farketmez
Rabbim herşeyin hayırlısını versin

sidelyacım demek tekrar taşınıyosun
hayırlısı olsun ne diyelim elbet bundada vardır bi hayırdır

evet aymesim malesef taşınıyorum elbette hayırlısı.yetercim rabbim yardımcınız olsun canım.tedavide olan herkeze rabbim yardım etsin inş

canım bu ev sahiplerinde hiç vicdan kalmamış bizde çıktık evden çok şükürki ama ev sahibi hala depozitomuzu vermedi bütün faturalar birikti adam vermiyorum diyor o bile sıkıntı inşallah bu sefer oturacağın ev iyi ve hayırlı olur sidelyacım
bende buaralar gözümden yaş akıtmadan duramıyoerum herakşam ağlıyorum nedensiz yere ve dün gerce çok ilginç bir rüya gördüm işe geç kalıyorum yolumu değiştiriyorum hızlı hızlı giderken birden çevrem kalabalıklaşıyor inekler var böle çamura batıyorum çıkmaya çalışıyorum aradaa kalıyorum sonra beni kadınlar yukarı kaldrıyorlar bir kulube gibi biyerin üstüne kadının biri diyorki çocuğunu düşürecek yamayın böle diyor diğer yandan yengemi görüyorum süt kardeşliğimi olucaz diyor öyle uyanıyorum etkilendim sanırım ondan böyle rüyalar görüyorum rabbim gönüllerimize farahlık versin en kısa zamanda bende patronlarımla konuşup bu konuyu bilmelerini ona göre de izinlerimi ayarlamak istiyorum bakalım hayırlısı olsun

gunaydınnn kıslarrrrrr

melonycim bendede septum vardı aslında çok küçüktü bazı doktorlar almayalım bile dediler ama ben hiçbir riski göze alamadım bebeiğim için ve aldırdım septumu.

aymesss kısss sende anestezi alma madem ben bu sefer istemeyeceğim anestezi. duymak istiyorum yumoşlarımla alındıkalrında konuşmak istiyorum bu sefer :)

fadikom inşallah herşey çok guzel ve yolunda gider canım hakkınızda hayırlısı olsun RABBıM şifanızı versin inşallah

can iso canım sağol dileklerin için hamiş duası kabul olurmuş bol bol dua edin hamişlerimiz biizm için olmaz mı?

bende öylee :kedi:
ama doğdularında da ayrı çektiriyolar ohaoldumsmile
çok huysuz durmuyooo şükürler olsun onu verene ama işte durmuyo sinirlerimi zıplatıyo bazen :bbo: yinede oo benim aşkımmmmmmmm opuyorumnanaktan
daırıs isteyenlerin başına uslu olursa daha iyi sırnaşık şey

özlemcim sanırım bu septum kalıtsal ablamdada vardı o 2 tane doğurdu sorunlu dönemedi cocuklar sezeryanla alındı ama ii olmuş aldırdığın benim bekarken sölemişlerdi ama tam olduğunu bilmiyordum belkide ilk gebeliğim ondan düşükle sonuçlandı

kızlar gunaydın herkese

sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda. eminim yokluklarındaki acı gibi değildir verdikleri üzüntü
şimdi sımsıkı sarıl bebeğine hadi benim yerimede mıncıkla onu öpüyorum ikinizde

:1hug:varlığı zor, sorumluluk isteyen sabır isteyen kutsal bir görevmiş annelik inan böyle tahmin etmezdim bilmiyorumkismile ama yokluğu tabi ki kat kat daha zor iyi ki var iyiki oldu... opuyorumnanaktan Rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda

kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaa

amin inşallah hepimize yaşatsın bu duyguyu onun kokusu duymayı koklamayı yaşatsın rabbim :Saruboceq: seni ve oğluşunuda allah nazarlardan saklasın

canım sen ne dediğinin farkındamısın ben muayne olamuyom korkudan :kedi: sen bana anestezi alma diyonakannehir ölürüm be benim tarnsferim bile anesteziyle oldu ilkinde bundada öyle olucaktır herhaldebilmiyorumkismile

aminnnn canım aminnnnn inşallah Rabbim bizlere layık görürü anneliği
çok zordur eminim ama bi okadarda güzeldir
Rabbim nasip etsin isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…