Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yanlışımı düzeltim

Son düzenleme:

canım %81normal diyo.daha ne olsun .değer süperinde üstünde.maşallah maşallah nazar değmesin.test krugere göre değil mi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

sidelyam canım hayırlısı olsun tekrar ev taşıyacakmışsın. bende 1 yıl oturdum ev sahibi ile anlaşamadım 11 ayda taşındım bu yeni eve. inşallah uzun süre oturabiliriz canım. kiracı olmak hakkat zor yaa. tedavin ileri tarihe kalmış ama bence var bunda bir hayır canım sende böyle düşün.

arkamahale hakkında hayırlısı olsun canım. sağlığın şu anda daha önemli canım.

yetercim canım işlerin rast gider inşallah hiçbir sorunla karşılazşmazsınız.

fadikcim inşallh hayırlısı ile tüm bu işlemleri bir an önce sorunsuz bir şekilde atlatıverirsin de tedavine başlarsın hemen canım.

melony, aa1, aymes+, casper33+, nerminn., ozlem82do, umudunukaybetme maşallah baya kalabalığız haa

canım %81normal diyo.daha ne olsun .değer süperinde üstünde.maşallah maşallah nazar değmesin.test krugere göre değil mi

aa evet nermincim be yanlış okudum sanırım özür dilerim %81 i anormal diye algıladım evet yaa yanlış oldu sanırım kusura bakama

yağmurcum ne haber canım. biraz zorlanıyosun heralde mutlaka annelik zordur ama bir gülüşü eminim sana her şeyi unutturuyordur eminim. allah kolaylık versin bir ömür boyu ailenle mutlulukla yaşamayı nasip etsin canım. rabbim inşallah hayırlısı ile banada sağlıcakla kucağıma alacağım günleri gösterir. arkadaşlarımında bir an önce göbüşlerini doldurup onlarada nasip eder inşallah.

yeteeeeer, aa1, aymes, casper33, melony+, nerminn., ozlem82do, umudunukaybetme
hep böle oluruz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim anlat bakalım bugun öle seni düşündüm doktoro gittler ne yaptılar acaba diye ne dedi doktor

teşekürler canım allah razı osun
gttik tesleri vardik geldi inşş sonuçlarda iyi çıkarsa
içim rahatlayacak

ya kıslar kurger felan yazmıyo yani bisde hareket sorunu vardı sayıda 21 milyondu
ama kullandığımız kürler vesilesi ile hepsi yükseldi
geğerleri yazayım
sperm sayısı 1cm küpte 58 200 000
çok hareketli az hareketli hareketsiz
yarım saat %40 %40 %20
1 saat %30 %45 %25
2saat %20 %45 %35
4saat %5 %40 %55

viskozite normal
frutoz pozitif diyo

yani diğer testlerde sadece yarım saatte %10 vardı gerisi boştu
doktor bile keçiboynuzu kürünün tarini almış eşimden nasıl bu kaadr yükselttin ne yedin felan die düşünün
işte morfoloji hakkında hiç konuşulmadı yani sorun var gibilerindne bende merak ettim acaba normalmi die boshayallersmile

canım allah razı olsun inşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım sen ne dediğinin farkındamısın ben muayne olamuyom korkudan :kedi: sen bana anestezi alma diyonakannehir ölürüm be benim tarnsferim bile anesteziyle oldu ilkinde bundada öyle olucaktır herhaldebilmiyorumkismile

şaka yapıyorum canım benim sadece korkularını yenmen için söledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah razı olsun gönlü güzel arkadaşlarım
hepimize mucizelerini yaşatsın rabbim
iiinnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşş

hoş bulduk canım.ya ne kadar güzel ,tedaviye başladınız sizlere imreniyom.tedaviye başlayanlara allahım yardım etsin.bizim daha tedaviye başlamak biraz imkansız gibi.bazen çıldıracak gibi oluyom yaaaa.

canım yyaaaaaa hiç öle deme kıset geçen yıl bende asla bir daha başlayamam tedaviye diyordum bak para ayralayıp başladım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabim sanda kısmet eder
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşş

canım inşşşşşşş
düzelir ve tedavin yarım kalmaz
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim eşimde kulanmıştı fark etmiyor diye biliyorum
ama bana başka bir dr klomen çok tehlikeli bir ilaç erkek için dedi erkeklerin hormonlarıda fana çok rol oynuyormuş hatta bazı erkelerin kadılarkadar göğsü olur klomen kuladıkları için demişti

slm kızlar...
maaşallah bu ne kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…