selam canlar daha çok erken diyceksiniz biliyorum ama
ben test yaptım ve sonuç herzamanki gibi ne yazıkki negatif:çok üzgünüm:
galiba bana çift çizgiyi görmek nasip olmıycak senağlama
niye hep böyle oluyo anlamıyorum ben elimden gelen herşeyi yapıyorum
embriyolar çok kaliteli ama olmuyo işte
ne diyimki çok üzgünüm kan testindede sonuç böyle olucak
gibi hissediyorum bensenağlama
arkadaşlar merhaba
ben sizi takip ediyorum ama aranıza pek katılamıyorum
yabangülü hamileliyin hayırlı olsun İNŞALLAH keseyide görürsün canım
özlemciim hamileliyin hayırlı olsun ALLAHIM saglıkla kucagına almayıda nasip etsin
ALLAHIM banada cümlemizede nasip etsin İNŞALLAH
özlemcim özel deyilse hangi hastanede tedavi oldun ögrenebilirmiyim canım
bende eylülde tedaviye başlıycam ALLAH nasip ederse
aminnn inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin RABBİMmerhaba canlar
gününüz güzel başladı böyl de gitsin
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
özlemcim tebrik ederim
Allah sağlıklı bebişler versin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet aslında biraz tırstım ne yalan söleyim ama şuan hiç umrumda değil üçüzsede vermem bebeklerimi. birini sonlandırıyolar genelde ama yapamam herhalde. hiç fark etmez bir iki üç hayırlısı neyse o olsunÖzlemcim çok sevindim,sağlıklı bir hamilelik dilerimBence değere takılma..benim de geçen hamileliğimde 12. gün beta hcg 57 olmasına rağmen ikizdi bebeklerim.Nevronun 10 binlerde olmasına rağmen tekildi gebeliği..Yani yanıltıcı beta hcg değeri..
Canım bir gün sağdan bir gün soldan yapacaksın iğneyi..Göbek deliğinin etrafından..ayrıca eğer pregnyl yoksa dr una söyle muadili olan bir ilaç yazar..Aynı görevi görüyor nasılsa..Ovitrelle de aynı şey
sağol canımmmm çok sağolslm kıslar alıntı yapamıyorum
nur cuğum bende seni çokk özledim canımm..
özlem ciğim tekrar tebrik ederimmm
canım yaaaa ümitsizlik bu tedavinin tek düşmanı yapma böle üzme kendini lütfen biliyorum sölemek kolay ama inşallah senin yüzünü kızartıcak bebeğin inşallah utandıracak seni onun varlıgına inanmadıgın içinözlemcim maşallah canım değerin 500 lerde gelmiş
çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin
liyadora seninde iyi olmana çok sevindim
yolunda giden bişeyler olması güzel
sizlerde olmasanız hiç güzel haber alamıycam:çok üzgünüm:
sağol canımm inşallah sizlere doğal yoldan gelir bebeklerinizarkadaşlar merhaba
ben sizi takip ediyorum ama aranıza pek katılamıyorum
yabangülü hamileliyin hayırlı olsun İNŞALLAH keseyide görürsün canım
özlemciim hamileliyin hayırlı olsun ALLAHIM saglıkla kucagına almayıda nasip etsin
ALLAHIM banada cümlemizede nasip etsin İNŞALLAH
özlemcim özel deyilse hangi hastanede tedavi oldun ögrenebilirmiyim canım
bende eylülde tedaviye başlıycam ALLAH nasip ederse
AMİNNN CANIM AMİNN DEĞER YÜKSEK OLDUGU İÇİN SANIRIM 2. YE CAGIRMADI DOKTOR KAN TESTİ İÇİN
EVET CANIM ONLARDA ÖEL DEDİLER BEN SORUDM NE GİBİ GÖRÜNÜYO DİYE TEK BİLE OLABİLİR DEDİ AMA ÜÇÜZDE OLABİLİR BUNU KESELERİ GÖREMDEN BİLEMEYİZ DEDİ. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN yeterki sağlıklı dogsunlarda ne olursa olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah
hayırlısı olsun canım inşallah sende benim gibi sevineceksin bak şimdi kalkıyorum senin ve aymesin ve tulınım ve diger tüm arkadaslarım için ayagımı sürüyorum hemde defalarca yaptım
Galiba bana çift çizgiyi görmek nasip olmıycak senağlama
slm canım öncelikle topiğimize hoşgeldin,
aradığın ilaç uzun zamandır piyasada yok,
içindek hammaddeden dolayı üretimi durdurulmuş,
doktorunu arayıp onun yerine kullanabileceğin başka bir ilaç adı sor,
doktoruna ovitrelle adlı çatlatma iğnesini de sorabilirsin kullanabilirmiyim diye
büyük ihtimalle başka ilaç önerecektir canım
özlemcim şimdi yaz bakalım şeker en baştan problem neydi ve mucizen nasıl geldi
nevromm gelmis hosgelmiss Şeniz
canim benimm cok cok gecmis olsunn,insallah daha iyisindir simdi..
birkac defa ziyaretcine yazmaya calistim ama hep hata verdi..uzun zamandir yoktun,özlettin kendinii:asigim:
kocaman kocaman öpüyorum seni ve bebisinii Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
Merhabalarrrrrr kızlarrrr. opuyorumnanaktan Görüşemedik ne zamandır. Merak edenler olmuş yine sağolsunlar. Genelde bebek koşuşturmacasındaydım. Sonra da kayınvalidemler burdaydılar onlarla vakit geçirdim. En son da geçirdiğim zatürre tuz biber oldu. :bbo:25 gündür antibiyotik tedavisindeyim ancak atlatamadım. Bebeğimi de emziremiyorum artık. Çok emziremiyordum zaten ama ne alsa kârdı tabi. İznimin bitmesine de az kaldı. İşe başlayacak ve bebeğimi bırakacak olmanın gerginliği ve mutsuzluğu sardı beni. mafoldumben
Bugün liyadora'yı aradım telefonla. Görüştüm. Kendisi ve bebekleri gayet iyilermiş sevindim. Elbet ufak tefek sıkıntılar oluyor. İnşallah sağlıkla kucaklayacak yavrularını. :Saruboceq:
İnşallah bütün hamileler mutlu sona sağlıkla ulaşacaklar. :Saruboceq:
Gelir gelmez hemen Fadik arkadaşımızın tuttuğu listelere ulaştım. Orada benim bilmediğim bir sürü güzel haber olduğunu gördüm. Ve çooooook sevindimmm. :sm_cool:
cornelia35 , meryem42 , bafo , yabangülüm , ozlem82do arkadaşlarımız çok şükür ki hamile kalmışlar.Hatta meryem'in üçüzleri olacakmış. Dört arkadaşımızın nazlı bebekleri de tüp bebek tedavisi ile gelmiş. Yabangülüm'ün ise güzel bir mucizeyle doğal yoldan olmuş. Allah kimsenin emeklerini , kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. İşte onlar da mutlulukta büyük kapıyı aralayan arkadaşlarımızdan oldular. Allah onların yardımcısı olsun. Onları nazarlardan , kazalardan , belalardan , hastalıklardan korusun. Bebeklerini sağ salim kucaklamayı , güzel güzel büyütmeyi nasip etsin. :Saruboceq:
Her hamile haberi geride kalan arkadaşlarımıza bir umut. Yenileri katılıyor bu kervana. Biri mezun oluyor bu okuldan , biri yeni kaydoluyor. İnşallah bütün arkadaşlarımızın zamanla mezun olduklarını göreceğiz burdan. yerimseniben
aymes , ..ELCHIN.. , tuliny , melony , cerenduru arkadaşlarımız da tüp bebek tedavisindeymişler. Elchın 26 Martta sonucu alacakmış. tuliny'nin transferi 14'ünde olmuş. Diğer canım arkadaşlarımın durumlarını bilemiyorum. Bu bilgilere de sağolsun Fadik arkadaşımızın listelerinden ulaştım. Hepsinin sonuçlarının pozitif olmasını diliyorum. İnşallah Rabbim onların da özlemini dindirir. İnşallah onların da vakti gelmiştir. Ve tedavide olmayan bütün arkadaşlara da bir piyango vurur bu ay. :Saruboceq:
Ve bir haber daha aldım. Bu haberi tesadüfen aldım. Süper bir haber. Balsurat da hamileymiş.Hem de en tazesinden. Çok sevindim Balsuratım. Eğer buraya geliyorsan , bunu okursan dualarım seninle bilesin. Gerçi profiline de yazarım. Allah sağlıkla kucaklatsın inşallah mucizeni. Bir ömür mutlu mesut büyütesiniz yavrunuzu. :Saruboceq:
İşte olmaz diye birşey yok bu hayatta. Ne kadar zamandır gelemedim. Neler neler olmuş. Hani olmazdı. Bu türküyü çok dinledik. Ama çok halaylar çektik burda. Daha nice halaylara inşallah. Hepinizin halayı tez zamanda çekilsin dilerim. Öpüyorum kocamannnn. Şeniz Şeniz Şeniz Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?