Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok şükür sağlığınız yerinde üzülme üzülünce biliyorsun ki değişen birşey olmuyo stres oluyo ...herşey yolunda ve sen elinden geleni de yapmışsan demek ki şimdi zmanı değil Rabbim hakkında hayırlısını zamanında verecektir sizin iyiliğiniz için bebişiniz bekliyodur canım emin ol inancını ve umudunu hiçbirzman kaybetme kıslarr bu hepimiz için geçerli bıkmadan sabredelim ve şükredelim ...:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba
ben sizi takip ediyorum ama aranıza pek katılamıyorum
yabangülü hamileliyin hayırlı olsun İNŞALLAH keseyide görürsün canım
özlemciim hamileliyin hayırlı olsun ALLAHIM saglıkla kucagına almayıda nasip etsin
ALLAHIM banada cümlemizede nasip etsin İNŞALLAH
özlemcim özel deyilse hangi hastanede tedavi oldun ögrenebilirmiyim canım
bende eylülde tedaviye başlıycam ALLAH nasip ederse

teşekür ederim darısı başınıza:Saruboceq:

aymescim ya şimdiden ümitsizliğe kapılma daha çok erken bi kaç gün daha geçsin.işallah hamilesindir.iyi düşün iyi olsun.

aminnn inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin RABBİM
evet aslında biraz tırstım ne yalan söleyim ama şuan hiç umrumda değil üçüzsede vermem bebeklerimi. birini sonlandırıyolar genelde ama yapamam herhalde. hiç fark etmez bir iki üç hayırlısı neyse o olsun
slm kıslar alıntı yapamıyorum

nur cuğum bende seni çokk özledim canımm..

özlem ciğim tekrar tebrik ederimmm
sağol canımmmm çok sağol

canım yaaaa ümitsizlik bu tedavinin tek düşmanı yapma böle üzme kendini lütfen biliyorum sölemek kolay ama inşallah senin yüzünü kızartıcak bebeğin inşallah utandıracak seni onun varlıgına inanmadıgın için
sağol canımm inşallah sizlere doğal yoldan gelir bebekleriniz
ne demek bitanem kadıköy acıbademe cem demirele gittim ben

saol canım saol inşallah aymes üzülüo ama böyle gelcek onun bebişide

aymescim yapma böle dur bakalım daha gunune var yapma lütfen belkide seninledir bebeişin üzülme ne olur

aymesim canım ne oldu
daha çok erkendeğilmi
neden üzüyorsun kendini böle
inşşşşşşşşşş
beben seninledir
innşşşşşşşşşş
senden güzel haber gelecek iyi düşün iyi olsun canım

yyaaaaaaaaaa
oofffffffff
15 gündür bende aynı ilacı arıyorum ama yok
artık dr soracağım yerine başka bir şey verecek

özlemcim şimdi yaz bakalım şeker en baştan problem neydi ve mucizen nasıl geldi

CANIM BENİM BENİM SERUVENİM 2009 OCAK AYINDA BASLADI . BİZ HİÇ KORUNMADIK EŞİM 6. AYIMIZDA GİDİP TEST YAPTIRDI VE YAPILAN PEŞ PEŞE TESTLERİN SONUCUNDA MORFOLOJIMIZ İYİYİDİ FAKAT CANLI SPERMİMİZ ÇOK AZDI. EŞİM DİREK TÜP DEDİ AMA AŞILAMALARLA OLUCANA İNANMIŞTIM AMA Bİ BAKTIKKİ RAHİMDE SEPTUM YANİ PERDE VARDI BENİM HAYYALERIM YIKILMIŞTI AŞILAMALARI YAPMADI DOKTORUMUZ İLLA ALINACAK DEDİLER .2 KEZ ACILARLA HİSTERESKOPİ OLDUM BİRİSİ MUDAHALELİYDİ VE PERDE ALINDI . İLK AŞILAMAMI OLDUM 4-5 AY SONRA AMA OLMADI İKİNCİYİ OLDUM GENE OLMADI HERDEFASINDA ALDIK KOCA BİR NEGATİFİ.OTUR AŞŞAĞIYA SIFIR DEDİ BİZE KADER. TÜPE GEÇTİ HEMEN ALAL ACELE Bİ BAKILDIKİİ TROID HORMUNUM FIRLAMIŞTI BEN ARTIK HİPERTROIDDIM. AYLARCA DÜZELMESİ İÇİN UGRASTIM HERŞEY TERS GİDİYODU İNANACIMI YİTİRMEYE BASLAMIŞTIM TEMMUZ OLDU AGUSTOS OLDU TAA 11 AYDA DÜZELDİ VEE BİZ ADETİMLE GİTTİĞİMİZ DOKTORDA O GUN İĞNELERİMİ ALARAK BASLADIK İLK MİCROYA AMA NE OLDU ONCA İĞNEYE RAGMEN OLMADI AŞIALAMDA BİLE 2 KALİTELİ YUMURTA OLUŞMASINI SAĞLAYAN VUCUDUM VERMEDİ YUMOŞLARI GÖRÜNEN 8 YUMOŞTAN SADECE BİR TANESİ KALDI BANA DUGYDUGUM AN YIKILMIŞTIM OLMAYACAK DEDİM. ZATEN BASINDAN BELLİYDİ ELİMDEN İĞNE OLACAGIM GUN İĞNELER KAYIP KIRILMIŞTI VE DAHA BİR SÜRÜ AKSİLİKLER OLMUŞTU. AGLAYARAK ÇIKTIGIM TRASFER ODASINDA 2. TEDAVİMİ OLUPTA GÜLEREK ÇIKACAĞIMI BİLMEDEN ÜZÜLMÜŞTÜM. TABİİ GENE NEGATİFİ ALDIK. AMA YILMADIM ÜZÜLMEDİM AĞLAMADIM HAYIRLISI DEDİM. ARADAN 4 AY GEÇTİ GENE BASLADIM TEDAVİYE DOKTOR ÜMİT VERMEDİ FSH IN YUKSEK REZERVİN AZ GENE AYNI SONUÇ ÇIKABİLİR DEDİ. BU SEFER BAKICAM DEDİM KENDİME BAKTIMM ÇÖREK OTLARI BALLAR MEYVELER. 8-9 YUMOŞUN OLUCAK DEDİ AMA TOPLAMA GUNU 17 YUMURTA OLUŞTU MUCİZEYDİ BU İNANAMADIM .O AN İNANADIM OLUCAK İNŞALLAH DEDİM. İNANAMAK BASARMANIN YARISIYMIŞ DOGRUYDU. DÖLLENDİ BEBEİŞLERİM GİTTİM ALMAYA DOKTORUM ÇOK SEVİNÇLİYDİ.EMBİRYOLARIMIN FOTOLARIYLA UYUDUM 1 HAFTA .ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BUGUN BU SONUCU ALDIMM RABBİM KİMSENİNİ BOYNUNU BÜKÜK BIRAKMASIN BEN BİLİYORUM. BANYO YAPICAM DİYE GİRİP SUYUN SESİ SESİMİ KISSIN DİYE SONUNA KADAR AÇIP DAKİKALRCA KAÇ KERE AGLAMAIŞIMDIR DELİCESİNE. NE OLUR UMUT EDİN OLUCAK EMİNİM YILMAYIN. EŞİMLE KONUŞTUK ARTIK OLMAYACAGINI DÜŞNÜYODU EŞİM TABİİ BENDE ETKİLENİYODUM ONDAN DİĞER TEDAVİYİ KONUŞTUK DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUZ 3. YÜ KONUŞTUK . NASIL YAPARIZ NASILE DERİZ DİYE NE OLUR YILMAYIN SADECE İNANIN ne olur

ÖzlemcıĞım deĞelerın artmıŞ
gÖzÜn aydın canım
sorunsuz bır gebelık geÇırırsın ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

özlemciğim değelerin artmış
gözün aydın canım
sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşşşşşşşşşş

kızlar acil olarakpregnyl ilacı kesin yokmu piyasada yani bende bulamayınca ona eşdeğer ilaçalcam fiyatı yüksek olduğu için pregnyl alıcaktık doktorum varöyle bişey yok satmak istemiyolardır dedi ama yapcak bişe yok eğer bilen varsa yazarmı bu ilacı bulabilirmiym

canimm daha cok erken degil mii benneyaptımki
moralini bozma bence,kan testinde bambaska bir sonuc cikabilir :1rolleyes:
lütfen sende inan ve moralini yüksek tutmaya calis Şeniz

ÖZLEMCIMM canim gözün aydin,degerin yükselmis
saglicakla gelsin melegin insallah

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

Merhabalarrrrrr kızlarrrr. opuyorumnanaktan Görüşemedik ne zamandır. Merak edenler olmuş yine sağolsunlar. Genelde bebek koşuşturmacasındaydım. Sonra da kayınvalidemler burdaydılar onlarla vakit geçirdim. En son da geçirdiğim zatürre tuz biber oldu. :bbo:25 gündür antibiyotik tedavisindeyim ancak atlatamadım. Bebeğimi de emziremiyorum artık. Çok emziremiyordum zaten ama ne alsa kârdı tabi. İznimin bitmesine de az kaldı. İşe başlayacak ve bebeğimi bırakacak olmanın gerginliği ve mutsuzluğu sardı beni. mafoldumben

Bugün liyadora'yı aradım telefonla. Görüştüm. Kendisi ve bebekleri gayet iyilermiş sevindim. Elbet ufak tefek sıkıntılar oluyor. İnşallah sağlıkla kucaklayacak yavrularını. :Saruboceq:

İnşallah bütün hamileler mutlu sona sağlıkla ulaşacaklar. :Saruboceq:

Gelir gelmez hemen Fadik arkadaşımızın tuttuğu listelere ulaştım. Orada benim bilmediğim bir sürü güzel haber olduğunu gördüm. Ve çooooook sevindimmm. :sm_cool:

cornelia35 , meryem42 , bafo , yabangülüm , ozlem82do arkadaşlarımız çok şükür ki hamile kalmışlar. Hatta meryem'in üçüzleri olacakmış. Dört arkadaşımızın nazlı bebekleri de tüp bebek tedavisi ile gelmiş. Yabangülüm'ün ise güzel bir mucizeyle doğal yoldan olmuş. Allah kimsenin emeklerini , kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. İşte onlar da mutlulukta büyük kapıyı aralayan arkadaşlarımızdan oldular. Allah onların yardımcısı olsun. Onları nazarlardan , kazalardan , belalardan , hastalıklardan korusun. Bebeklerini sağ salim kucaklamayı , güzel güzel büyütmeyi nasip etsin. :Saruboceq:

Her hamile haberi geride kalan arkadaşlarımıza bir umut. Yenileri katılıyor bu kervana. Biri mezun oluyor bu okuldan , biri yeni kaydoluyor. İnşallah bütün arkadaşlarımızın zamanla mezun olduklarını göreceğiz burdan. yerimseniben

aymes , ..ELCHIN.. , tuliny , melony , cerenduru arkadaşlarımız da tüp bebek tedavisindeymişler. Elchın 26 Martta sonucu alacakmış. tuliny'nin transferi 14'ünde olmuş. Diğer canım arkadaşlarımın durumlarını bilemiyorum. Bu bilgilere de sağolsun Fadik arkadaşımızın listelerinden ulaştım. Hepsinin sonuçlarının pozitif olmasını diliyorum. İnşallah Rabbim onların da özlemini dindirir. İnşallah onların da vakti gelmiştir. Ve tedavide olmayan bütün arkadaşlara da bir piyango vurur bu ay. :Saruboceq:

Ve bir haber daha aldım. Bu haberi tesadüfen aldım. Süper bir haber. Balsurat da hamileymiş. Hem de en tazesinden. Çok sevindim Balsuratım. Eğer buraya geliyorsan , bunu okursan dualarım seninle bilesin. Gerçi profiline de yazarım. Allah sağlıkla kucaklatsın inşallah mucizeni. Bir ömür mutlu mesut büyütesiniz yavrunuzu. :Saruboceq:

İşte olmaz diye birşey yok bu hayatta. Ne kadar zamandır gelemedim. Neler neler olmuş. Hani olmazdı. Bu türküyü çok dinledik. Ama çok halaylar çektik burda. Daha nice halaylara inşallah. Hepinizin halayı tez zamanda çekilsin dilerim. Öpüyorum kocamannnn. Şeniz Şeniz Şeniz Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevromm gelmis hosgelmiss Şeniz
canim benimm cok cok gecmis olsunn,insallah daha iyisindir simdi..
birkac defa ziyaretcine yazmaya calistim ama hep hata verdi..uzun zamandir yoktun,özlettin kendinii:asigim:
kocaman kocaman öpüyorum seni ve bebisinii Şeniz

Hoşbuldummm bitanemm. :1hug: Tabiki eskiye nazaran daha iyiyim. Ama tamamen geçmedikçe ohh denmeyecek belli. Nefes darlığım çok. kafamçokkarıştı

Sen nasılsın canım? Şeniz Ben de sizleri çok özledim. :asigim: Ama güzel haberleri alınca çooooooook mutlu oldumm vallaaa. :sm_cool: Keşke daha daha çok olsaydı. :1rolleyes:

nevrocum hoşgeldin çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine guzel dileklerin için çok teşekkür ederim evet gerçekten okul gibi sırası gelen diplomasını alıyor rabbim bizlerinde ellerimizi boş cevirmesin

nevrom hoş geldin.çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifa versin.evet yokluğunda bir sürü hamiş çıktı.ben bile hamile kalabildim çok şükür.normal yolla ümidim yokken rabbim nasip etti.işallah keseyi ve kalp atışını duyarsam sevincimiz iyice artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…