Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrocum hoşgeldin çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine guzel dileklerin için çok teşekkür ederim evet gerçekten okul gibi sırası gelen diplomasını alıyor rabbim bizlerinde ellerimizi boş cevirmesin

Sağol bitanem. Hoşbuldukkk. Şeniz Senin tedavin hangi aşamada şimdi? :asigim:

Sağol canısı. Hoşbulduk. yerimseniben opuyorumnanaktan Çok şükür valla. Güzel bir sürpriz oldu. Hem sana , hem sevenlerine. :Saruboceq: İnşallah hepsi olacak canım. Dualarımız sizinle.. :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro resimdeki oğlunmu oyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı.allah bağışlasın.

Evet canım. Benim yavrum kuzum. Allah razı olsun bitanem. Şeniz Seneye bu zamanlara kalmaz sen de büyümüş resimlerini koyarsın inşallahhhhhhh. :Saruboceq:

ah be güzelim..dedik sana daha erken diyee..
tekiller zaten şimdiden belli olmaz ki idrarda..
üzülme canım yaa..kıyamam sana..:teselli:

iyi geceler Nevrosky ciğim.. nasılsın canım.. nerelerdesin sen.. bebeğin nasıl..resimde çok sevimli görünüyor.. büyümüş maşallahh. nasıl gidiyor annelik..

iyi geceler Nevrosky ciğim.. nasılsın canım.. nerelerdesin sen.. bebeğin nasıl..resimde çok sevimli görünüyor.. büyümüş maşallahh. nasıl gidiyor annelik..

bu arada geçmiş olsun canım.şimdi gördüm yazını..

Canım benim gelemedim hani oldu yine. Büyüdü evet bitanem. Senin kızların da büyümüşler maşallah. Ben birine yetişemezken sen ikisiyle nasıl yapıyorsun. Allah çok çok kolaylık versin. Yardımcı olanın vardır herhalde. Çalışıyormusun sen? Ben hala izindeyim. Annelik çok güzel. İşe başlamak çok acı olacak. Hastalığım için hastaneye gidip evden ayrıldığımda bile özlüyorum. Allahım herkese yaşatsın inşallah bu duyguları. Tarif edilemeyecek kadar güzel. Sen nasılsın? Senin nasıl gidiyor? Şeniz

tuliny iyi geceler canım. Şeniz Transferin hayırlı olsun. :Saruboceq: Sonucu ne zaman alacaksın? Ege'de mi yaptırdın? İnşallah sonuç pozitif olur.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam canım..çok sağol . Allah Sanada kolaylık versin .Ben de iyiyim canım. Annelik çok güzel gidiyor. Gerçekten tarifi yok bu duygunun..Geçmişteki mücedele dolu yazılarımızı okudum.. o günleri anımsadım.. birde şimdiki durumumuza bakıyorum..büyüdüler kocaman oldular bile. Allah'ım Tez zamanda yaşatsın bu mutluluğu tüm isteyenlere., hasretle bekleyenlere...benim herşeyim kızlarım oldu.. tek bakıyorum . arada annem ev işlerime yardıma geliyor. işi tamamen bıraktım.Sen gibi devlet memuru olsam inan bende işime dönmek zorunda kalırdım. Özel sektörde olunca nasıl olsa tekrar iş bulur çalışırım diye düşünüyorum....Biraz büyüsünler öyle çalışmaya başlayacağım. ..Kimseye emanet edemiyorum.. herşeylerini kendim yapayım istiyorum. bu kadar bakabileceğimi tahmin etmezdim. ben bile kendime şaşırıyorum.Annelik böyle birşey. birde olsa beşte olsa hepsini kucaklıyorsun.Hepsine koşuyorsun.
tekrar burda olmana çok sevindim.. bol bol görüşürüz..
iyi geceler..

kızlar iyi geceler..
gündüz sizler varken girmek isterdim ama denk gelmedi..
yarın deniycem yine..
hepinizden allah razı olsun..
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
ben iyiyim dinleniyorum hala..
çalışmadığım için biraz dinlenmeyi uzun tuttum :)
şu an durumun üzerine titriyorum desem yeridir..
ama artık cumadan sonra kalkıcam sürekli yatmıycam..

transferim pazar günü oldu ve tek bebeğimi verdiler inş beni bırakmamış içimde büyümeye devam ediyordur..
ben onu çok istiyorum çünkü..

özlemcim sana çok sevindim burdan da yazmadan geçemicem..
yabanım doktora da gitmişsin herşey yolunda maşallah..
aymesim canım aramızda kaç gün vardı ki sanki erken yapmışsın testi.
ve zaten herkesin bünyesi farklı ki..
Allah utandırsın inş bebeğin kendini göstermemiştir sana daha..

nevrosky geçmiş olsun canım..
aksilikler peşini bırakmıyor senin..
oğlun büyümüş maşallah..
ege doğumda yaptırdım evet..
sonuç 26 mart ta inş..
elçininde öyleymiş :)
çok kalamıcam iyi geceler sana..
kendine iyi bak..

hepinizi çok öptüm kızlar...

Canım benim valla heyecanlandım sizlerin tedavi haberlerini alınca. Eski günler geldi aklıma. O yaşadıklarım. İnşallah Allahım sizlerin de yüzünü güldürür benimkini güldürdüğü gibi. Çok ama çooooook istiyoruz bütün arkadaşlar. İnşallah hepinizinki içinizde büyüyordur gizli gizli. Allaha emanet olun.. Şeniz :Saruboceq:

Geçmişe şöyle bir dönüp baktığımda ben de bir hoş oluyorum. Allahımıza binlerce şükürler olsun. Allahım bütün arkadaşlarımıza ve bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Özel sektörde olunca bırakması kolay oluyor dediğin gibi. Benim de annem bakacak. Ama bırakasım gelmiyor. Bazen yardıma geldiklerinde bile yine herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum senin gibi.

Allah yavrularımızı ve herkesin yavrularını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Görüşürüz canım. İyi geceler. Şeniz

günaydın kızlar.dilerim herkez iyidir.nevromuzda gelmiş hoş gelmiş.eskilerden birini görmek daha da huzur veriyor.aymesim canım rabbim inş umutsuzlugunu umuda çevirecek ltf buna inan her namazda tedavide olanlar için ve de olmayanlar için mutlaka dua ediyorum ben inanıyorum ltf sen de inan olurmu şeker.yabangülüm mucize annesi sen nasılsın.özlemim peki sen tatlım.tulinim canım rabbim inş senide hamişler kervanına katar.

gece kimler gelmiş kimler
nevro geçmiş olsun tatlışım

tulin aymes .ELCHIN. melony , cerenduru kalbimdesiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah

canım hoş gelldin seni aramızda görmek ne güzel çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar nevrocum gelmiş hoşgelmiş çok geçmiş olsun tatlım arkadaşın dediği gibi aksilikler peşini bırakmıyor seninde kendine çok dikkat et dorukda epey büyümüş allah sağlık nasip etsin
tulny canım dinlen dinlen inşallah faydasını görceksin rabbim hayırlısından nasip etsin
aymesim test için erken be güzelim daha yeni olmadımı transferin senin bak en yakınlarımdan birinin 8.günde testinde negatif çıktı çok üzüldü ama 11.gün kanaması olunca gitti kan testi yaptırdı umutsuzca ve şimdi 3tane bebişi var kollarında o yüzden acele karar verme rabbim seninde kucağına versin bebişini o güzel yürek fazlasıyla hakediyor bunu
sidelya nasılsın yetercim sende iyisindir canım inşallah rabbim bizleride bu güzel mutlulukla ödüllendirsin inşaLLAH

kızlar bana bimere attiğim mesajlara karşılık bir tanesi lütüfta bulunup cevap yazmış bakarmısınız gelen maile:

Sn: .....................
Üremeye Yardımcı Tedavi Uygulamaları ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezleri Hakkında Yönetmelik Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenmiş olup, Kurum tarafından uygulama da bu doğrultuda yapılmaktadır. Bu adresten geri dönmeyiniz cevap verilmeyecektir. Başvurularınızı BıMER aracılığı ile yapınız.

iyi olmaya çalışıyoruz aşk melegi sen nasılsın görüşemiyoruz burasıda olmasa hiç görüşemicez valla

yyaaaaaaaaaa hukusal bir çalışma olassa omayacak
ayrıca ayşeninikzileri sitesinde yazıyordu onlarda huksal bir çalışmaya başlamışlar çider derneğiyle beraber sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…