nevrocum hoşgeldin çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine guzel dileklerin için çok teşekkür ederim evet gerçekten okul gibi sırası gelen diplomasını alıyor rabbim bizlerinde ellerimizi boş cevirmesin
nevrom hoş geldin.çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifa versin.evet yokluğunda bir sürü hamiş çıktı.ben bile hamile kalabildim çok şükür.normal yolla ümidim yokken rabbim nasip etti.işallah keseyi ve kalp atışını duyarsam sevincimiz iyice artacak.
nevro resimdeki oğlunmu oyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok tatlı.allah bağışlasın.
selam canlar daha çok erken diyceksiniz biliyorum ama
ben test yaptım ve sonuç herzamanki gibi ne yazıkki negatif:çok üzgünüm:
galiba bana çift çizgiyi görmek nasip olmıycak senağlama
niye hep böyle oluyo anlamıyorum ben elimden gelen herşeyi yapıyorum
embriyolar çok kaliteli ama olmuyo işte
ne diyimki çok üzgünüm kan testindede sonuç böyle olucak
gibi hissediyorum bensenağlama
iyi geceler Nevrosky ciğim.. nasılsın canım.. nerelerdesin sen.. bebeğin nasıl..resimde çok sevimli görünüyor.. büyümüş maşallahh. nasıl gidiyor annelik..
bu arada geçmiş olsun canım.şimdi gördüm yazını..
Canım benim gelemedim hani oldu yine. Büyüdü evet bitanem. Senin kızların da büyümüşler maşallah. Ben birine yetişemezken sen ikisiyle nasıl yapıyorsun. Allah çok çok kolaylık versin. Yardımcı olanın vardır herhalde. Çalışıyormusun sen? Ben hala izindeyim. Annelik çok güzel. İşe başlamak çok acı olacak. Hastalığım için hastaneye gidip evden ayrıldığımda bile özlüyorum. Allahım herkese yaşatsın inşallah bu duyguları. Tarif edilemeyecek kadar güzel. Sen nasılsın? Senin nasıl gidiyor? Şeniz
kızlar iyi geceler..
gündüz sizler varken girmek isterdim ama denk gelmedi..
yarın deniycem yine..
hepinizden allah razı olsun..
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
ben iyiyim dinleniyorum hala..
çalışmadığım için biraz dinlenmeyi uzun tuttum :)
şu an durumun üzerine titriyorum desem yeridir..
ama artık cumadan sonra kalkıcam sürekli yatmıycam..
transferim pazar günü oldu ve tek bebeğimi verdiler inş beni bırakmamış içimde büyümeye devam ediyordur..
ben onu çok istiyorum çünkü..
özlemcim sana çok sevindim burdan da yazmadan geçemicem..
yabanım doktora da gitmişsin herşey yolunda maşallah..
aymesim canım aramızda kaç gün vardı ki sanki erken yapmışsın testi.
ve zaten herkesin bünyesi farklı ki..
Allah utandırsın inş bebeğin kendini göstermemiştir sana daha..
nevrosky geçmiş olsun canım..
aksilikler peşini bırakmıyor senin..
oğlun büyümüş maşallah..
ege doğumda yaptırdım evet..
sonuç 26 mart ta inş..
elçininde öyleymiş :)
çok kalamıcam iyi geceler sana..
kendine iyi bak..
hepinizi çok öptüm kızlar...
selam canım..çok sağol . Allah Sanada kolaylık versin .Ben de iyiyim canım. Annelik çok güzel gidiyor. Gerçekten tarifi yok bu duygunun..Geçmişteki mücedele dolu yazılarımızı okudum.. o günleri anımsadım.. birde şimdiki durumumuza bakıyorum..büyüdüler kocaman oldular bile. Allah'ım Tez zamanda yaşatsın bu mutluluğu tüm isteyenlere., hasretle bekleyenlere...benim herşeyim kızlarım oldu.. tek bakıyorum . arada annem ev işlerime yardıma geliyor. işi tamamen bıraktım.Sen gibi devlet memuru olsam inan bende işime dönmek zorunda kalırdım. Özel sektörde olunca nasıl olsa tekrar iş bulur çalışırım diye düşünüyorum....Biraz büyüsünler öyle çalışmaya başlayacağım. ..Kimseye emanet edemiyorum.. herşeylerini kendim yapayım istiyorum. bu kadar bakabileceğimi tahmin etmezdim. ben bile kendime şaşırıyorum.Annelik böyle birşey. birde olsa beşte olsa hepsini kucaklıyorsun.Hepsine koşuyorsun.
tekrar burda olmana çok sevindim.. bol bol görüşürüz..
iyi geceler..
[sıze=3]:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]merhabalarrrrrr kızlarrrr. Opuyorumnanaktan görüşemedik ne zamandır. Merak edenler olmuş yine sağolsunlar. Genelde bebek koşuşturmacasındaydım. Sonra da kayınvalidemler burdaydılar onlarla vakit geçirdim. En son da geçirdiğim zatürre tuz biber oldu. :bbo:25 gündür antibiyotik tedavisindeyim ancak atlatamadım. Bebeğimi de emziremiyorum artık. çok emziremiyordum zaten ama ne alsa kârdı tabi. Iznimin bitmesine de az kaldı. Işe başlayacak ve bebeğimi bırakacak olmanın gerginliği ve mutsuzluğu sardı beni. Mafoldumben[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]bugün liyadora'yı aradım telefonla. Görüştüm. Kendisi ve bebekleri gayet iyilermiş sevindim. Elbet ufak tefek sıkıntılar oluyor. Inşallah sağlıkla kucaklayacak yavrularını. :saruboceq:[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]inşallah bütün hamileler mutlu sona sağlıkla ulaşacaklar. :saruboceq:[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]gelir gelmez hemen fadik arkadaşımızın tuttuğu listelere ulaştım. Orada benim bilmediğim bir sürü güzel haber olduğunu gördüm. Ve çooooook sevindimmm. :sm_cool:[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]cornelia35 , meryem42 , bafo , yabangülüm , ozlem82do arkadaşlarımız çok şükür ki hamile kalmışlar.hatta meryem'in üçüzleri olacakmış. Dört arkadaşımızın nazlı bebekleri de tüp bebek tedavisi ile gelmiş. Yabangülüm'ün ise güzel bir mucizeyle doğal yoldan olmuş. Allah kimsenin emeklerini , kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. Işte onlar da mutlulukta büyük kapıyı aralayan arkadaşlarımızdan oldular. Allah onların yardımcısı olsun. Onları nazarlardan , kazalardan , belalardan , hastalıklardan korusun. Bebeklerini sağ salim kucaklamayı , güzel güzel büyütmeyi nasip etsin. :saruboceq:[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]her hamile haberi geride kalan arkadaşlarımıza bir umut. Yenileri katılıyor bu kervana. Biri mezun oluyor bu okuldan , biri yeni kaydoluyor. Inşallah bütün arkadaşlarımızın zamanla mezun olduklarını göreceğiz burdan. Yerimseniben[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]aymes , ..elchın.. , tuliny , melony , cerenduru arkadaşlarımız da tüp bebek tedavisindeymişler. Elchın 26 martta sonucu alacakmış. Tuliny'nin transferi 14'ünde olmuş. Diğer canım arkadaşlarımın durumlarını bilemiyorum. Bu bilgilere de sağolsun fadik arkadaşımızın listelerinden ulaştım. Hepsinin sonuçlarının pozitif olmasını diliyorum. Inşallah rabbim onların da özlemini dindirir. Inşallah onların da vakti gelmiştir. Ve tedavide olmayan bütün arkadaşlara da bir piyango vurur bu ay. :saruboceq:[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]ve bir haber daha aldım. Bu haberi tesadüfen aldım. Süper bir haber. Balsurat da hamileymiş.Hem de en tazesinden. çok sevindim balsuratım. Eğer buraya geliyorsan , bunu okursan dualarım seninle bilesin. Gerçi profiline de yazarım. Allah sağlıkla kucaklatsın inşallah mucizeni. Bir ömür mutlu mesut büyütesiniz yavrunuzu. :saruboceq:[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]işte olmaz diye birşey yok bu hayatta. Ne kadar zamandır gelemedim. Neler neler olmuş. Hani olmazdı. Bu türküyü çok dinledik. Ama çok halaylar çektik burda. Daha nice halaylara inşallah. Hepinizin halayı tez zamanda çekilsin dilerim. öpüyorum kocamannnn. şeniz şeniz şeniz allaha emanet olun. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:[/sıze]
kızlar bana bimere attiğim mesajlara karşılık bir tanesi lütüfta bulunup cevap yazmış bakarmısınız gelen maile:
Sn: .....................
üremeye yardımcı tedavi uygulamaları ve üremeye yardımcı tedavi merkezleri hakkında yönetmelik sağlık bakanlığı tarafından düzenlenmiş olup, kurum tarafından uygulama da bu doğrultuda yapılmaktadır. Bu adresten geri dönmeyiniz cevap verilmeyecektir. Başvurularınızı bimer aracılığı ile yapınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?