- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
Kıslarrrr ellerİm tİtİrİyo yazamıyorum bu kadar yuksekmİydİ can İso senİnkİde 11. Gun degerİm 507,4 lÜtfen yorumlayın
iyi olmaya çalışıyoruz aşk melegi sen nasılsın görüşemiyoruz burasıda olmasa hiç görüşemicez valla
balsurat da hamile ha süperrrrrrrrrrrr
EVET EVET :lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DAHA ÇOK HABERLER GELECEK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ÖNCE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:SONRA:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
[sıze="2"]günaydın kızalrrr özlem ben en az ikiz tahmin ediyorum aklinialirimsmile
aymes daha çok erken idrr testi için yapmaaaa saçmalamaaaaa..... Benim ikiz olmasına rağmen idrarda 9 gün çıkmıştıklava:[/sıze]
benim idrarda 8.gün çıktı.ikizdi ...bu arada balsuratı tebrik edeyim dedim özel mesajla ama bulamadım nickini yaa..isim mi değiştirdi ?
slm kilzar
kızlar herkese gunaydınlar.
canım inşallahh canımmm inşallah sağlıkla gelir veya gelirlerrr. inşallah aynı duyguları senin içinde paylaşıcaz çok kısa bir süre sonraÖzlemcİĞİm deĞelerİn artmıŞ
gÖzÜn aydın canım
sorunsuz bİr gebelİk geÇİrİrsİn İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
inşallahhh canım darısı tez zamanda doğal yollardan basınıza inşallahcanimm daha cok erken degil mii benneyaptımki
moralini bozma bence,kan testinde bambaska bir sonuc cikabilir :1rolleyes:
lütfen sende inan ve moralini yüksek tutmaya calis Şeniz
ÖZLEMCIMM canim gözün aydin,degerin yükselmis
saglicakla gelsin melegin insallah
hepimizin yasadıkları çunku bunlarrr aynı yoldayız aynı şeyleri yasıyoruz. aynı acıları çekiyoruz. kim bişey dese alınıyoruz sanki bize sölenmiş gibi inşallah darısı basına canımmozlemcım ne ghuzel anlatmıssın cok duygulandım..
gecmiş olsun canımmmm. sağol guzel dileklerin içinde öpüyorum ikinizideHoşbuldummm bitanemm. :1hug: Tabiki eskiye nazaran daha iyiyim. Ama tamamen geçmedikçe ohh denmeyecek belli. Nefes darlığım çok. kafamçokkarıştı
Sen nasılsın canım? Şeniz Ben de sizleri çok özledim. :asigim: Ama güzel haberleri alınca çooooooook mutlu oldumm vallaaa. :sm_cool: Keşke daha daha çok olsaydı. :1rolleyes:
iyiyim canım şükür değişen bişey yokk.hiç bir belirti yok sadece aş eriyorum herşey burnuma kokuyo benim deli gibi yiyorum yaa böle giderse 100 kilo olucam galibagünaydın kızlar.dilerim herkez iyidir.nevromuzda gelmiş hoş gelmiş.eskilerden birini görmek daha da huzur veriyor.aymesim canım rabbim inş umutsuzlugunu umuda çevirecek ltf buna inan her namazda tedavide olanlar için ve de olmayanlar için mutlaka dua ediyorum ben inanıyorum ltf sen de inan olurmu şeker.yabangülüm mucize annesi sen nasılsın.özlemim peki sen tatlım.tulinim canım rabbim inş senide hamişler kervanına katar.
ayyy canım kısmetim neyse o olsunnn inşallahh RABBİM ne eylerse güzel eylerrr ben kendimi teslim ettim ALLAHAozlemigim sen patikleri artik uclu alirsin
ayyyyyyyyyyy insallah
ben ucuz diye tahmin ediyorum
AYYY İNŞALLAHHH NEGATİF YÜZÜ GÖSTERMESİNNNN RABBİMMM BİZEEEEVET EVET :lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DAHA ÇOK HABERLER GELECEK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ÖNCE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:SONRA:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın kızalrrr özlem ben en az ikiz tahmin ediyorum aklinialirimsmile
aymes daha çok erken idrr testi için yapmaaaa saçmalamaaaaa..... benim ikiz olmasına rağmen idrarda 9 gün çıkmıştıklava:
Allahın izniyle inşallah bütün arkadaşlarımın yüzü gülecek :Saruboceqlumunekankayizsmile
benimde 6. Gunu çıktı canım 3. Gunu trasferiydi ama kişiden kişiye değişiyomuş bakalım benim kaç çıkacak belkide tektirbenim idrarda 8.gün çıktı.ikizdi ...bu arada balsuratı tebrik edeyim dedim özel mesajla ama bulamadım nickini yaa..isim mi değiştirdi ?
günaydın hanımlar
ya kilzar
bu aptal yasa daha degismeyecek degilmi
bence avukatla daha uzun surecek
napacagiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?