Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi olmaya çalışıyoruz aşk melegi sen nasılsın görüşemiyoruz burasıda olmasa hiç görüşemicez valla

KUZUM SAN BAŞKA KİMSELER DÖNMEDİMİ bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
HANİ ŞU MUTLAKA BİRİNİZDEN BİRİNİZE DÖNERİZ DİYEN GRUPTAN

balsurat da hamile ha süperrrrrrrrrrrr

EVET EVET :lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DAHA ÇOK HABERLER GELECEK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ÖNCE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:SONRA :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın kızalrrr özlem ben en az ikiz tahmin ediyorum aklinialirimsmile

aymes daha çok erken idrr testi için yapmaaaa saçmalamaaaaa..... benim ikiz olmasına rağmen idrarda 9 gün çıkmıştı klava:

benim idrarda 8.gün çıktı.ıkizdi ...Bu arada Balsuratı tebrik edeyim dedim özel mesajla ama bulamadım nickini yaa..isim mi değiştirdi ?

Allahın izniyle inşallah bütün arkadaşlarımın yüzü gülecek :Saruboceqlumunekankayizsmile

günaydın yağmurum canım bebiş izin vermiş topiğe gelmene
uyutunmu yaramazı

evt nick değişti badem alışamadım ben bu nickineee bilmiyorumkismile
hele balsuratın daha bi berbat nicki TESTERE diye ara akannehir

ÖzlemcİĞİm deĞelerİn artmıŞ
gÖzÜn aydın canım
sorunsuz bİr gebelİk geÇİrİrsİn İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım inşallahh canımmm inşallah sağlıkla gelir veya gelirlerrr. inşallah aynı duyguları senin içinde paylaşıcaz çok kısa bir süre sonra
inşallahhh canım darısı tez zamanda doğal yollardan basınıza inşallah
ozlemcım ne ghuzel anlatmıssın cok duygulandım..
hepimizin yasadıkları çunku bunlarrr aynı yoldayız aynı şeyleri yasıyoruz. aynı acıları çekiyoruz. kim bişey dese alınıyoruz sanki bize sölenmiş gibi inşallah darısı basına canımm
gecmiş olsun canımmmm. sağol guzel dileklerin içinde öpüyorum ikinizide
iyiyim canım şükür değişen bişey yokk.hiç bir belirti yok sadece aş eriyorum herşey burnuma kokuyo benim deli gibi yiyorum yaa böle giderse 100 kilo olucam galiba
ozlemigim sen patikleri artik uclu alirsin
ayyyyyyyyyyy insallah
ben ucuz diye tahmin ediyorum
ayyy canım kısmetim neyse o olsunnn inşallahh RABBİM ne eylerse güzel eylerrr ben kendimi teslim ettim ALLAHA
AYYY İNŞALLAHHH NEGATİF YÜZÜ GÖSTERMESİNNNN RABBİMMM BİZEEE
günaydın kızalrrr özlem ben en az ikiz tahmin ediyorum aklinialirimsmile

aymes daha çok erken idrr testi için yapmaaaa saçmalamaaaaa..... benim ikiz olmasına rağmen idrarda 9 gün çıkmıştı klava:

BAKALIM NE ÇIKICAK PAZARTESİ GİDİCEM DOKTORA ÇOK MERAK EDİYORUM GÖRMEK İSTİYORUM ÜSTTEN GÖREMESEDE ALTTAN BAKTIRICAM

TULINIMMMM CANIMMM BENİMM İNANA BEBEĞİNE CANIM TEK OLSUNN SONUÇTA O ANNESİNİN ONU NE KADAR İSTEDİĞİNİ BİLİYO BU YETER

Allahın izniyle inşallah bütün arkadaşlarımın yüzü gülecek :Saruboceqlumunekankayizsmile

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM:CüvCüv::CüvCüv:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

benim idrarda 8.gün çıktı.ikizdi ...bu arada balsuratı tebrik edeyim dedim özel mesajla ama bulamadım nickini yaa..isim mi değiştirdi ?
benimde 6. Gunu çıktı canım 3. Gunu trasferiydi ama kişiden kişiye değişiyomuş bakalım benim kaç çıkacak belkide tektir
günaydın hanımlar

gunaydınlarrr hepinizeee

ya kilzar
bu aptal yasa daha degismeyecek degilmi
bence avukatla daha uzun surecek
napacagiz biz

hukusal süreç uzun süre bilir
valla canım ben tedavime başlayacağım ama eğerki zamanvarsa sorun çok ciddi değilse biraz beklense bir şeyler yerine oturacak ama bizim zamanımız yok ö yüzden hemen bşlayacağız
kısmetse
artık rabim tek embiryoylada kısmet eder diyip yürüyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…