- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
hukusal süreç uzun süre bilir
valla canım ben tedavime başlayacağım ama eğerki zamanvarsa sorun çok ciddi değilse biraz beklense bir şeyler yerine oturacak ama bizim zamanımız yok ö yüzden hemen bşlayacağız
kısmetse
artık rabim tek embiryoylada kısmet eder diyip yürüyeceğiz
ya canim acabba bize merkezler yardimci olur mu
ne bilim yani goiz yumarlar mibilmiyorumkismile
VALLA CANIM BEN BURAD GÖRÜŞTÜĞÜM MERKEZLER HİÇ TAVİZ VERMEYEC GİBİ GÖRÜNÜYORLARDI bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
eğer dondurulmuş embriyo ise veya blastokist embriyosu ise veya transfer sonrası 3. ve 5. günler de embriyoların tutunması için çatlatma iğnelerine devam edilmişse beta hcg çok yüksek olabiliyor..Bunlar haricinde yüksekse çoğul ihtimali çok fazla..Evet kişiye göre de değişiyor..geçen sene beta hcg çok çok düşük olduğu halde bebeklerim ikizdi..Allah sağlıklı doğumlar nasib etsin hepimize...:ecrin_bebek:
canım benim için yazdıysan yazdıkalrının hiç biri yok bende ama zaten merakım gidicek kısmetse pazartesi gidicem bir doktora kese için herhalde görünür
genel yazdım canım,ben dün tebrik etmiştim seni ,belki gözden kaçtı :1hug:
günaydın kızlar...
gunaydınn canım nasılsınız bakalımmm
günaydın kızlar.dilerim herkez iyidir.nevromuzda gelmiş hoş gelmiş.eskilerden birini görmek daha da huzur veriyor.aymesim canım rabbim inş umutsuzlugunu umuda çevirecek ltf buna inan her namazda tedavide olanlar için ve de olmayanlar için mutlaka dua ediyorum ben inanıyorum ltf sen de inan olurmu şeker.yabangülüm mucize annesi sen nasılsın.özlemim peki sen tatlım.tulinim canım rabbim inş senide hamişler kervanına katar.
gece kimler gelmiş kimler
nevro geçmiş olsun tatlışım
canım hoş gelldin seni aramızda görmek ne güzel çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar nevrocum gelmiş hoşgelmiş çok geçmiş olsun tatlım arkadaşın dediği gibi aksilikler peşini bırakmıyor seninde kendine çok dikkat et dorukda epey büyümüş allah sağlık nasip etsin
tulny canım dinlen dinlen inşallah faydasını görceksin rabbim hayırlısından nasip etsin
aymesim test için erken be güzelim daha yeni olmadımı transferin senin bak en yakınlarımdan birinin 8.günde testinde negatif çıktı çok üzüldü ama 11.gün kanaması olunca gitti kan testi yaptırdı umutsuzca ve şimdi 3tane bebişi var kollarında o yüzden acele karar verme rabbim seninde kucağına versin bebişini o güzel yürek fazlasıyla hakediyor bunu
sidelya nasılsın yetercim sende iyisindir canım inşallah rabbim bizleride bu güzel mutlulukla ödüllendirsin inşaLLAH
balsurat da hamile ha süperrrrrrrrrrrr
gecmiş olsun canımmmm. sağol guzel dileklerin içinde öpüyorum ikinizide
gunaydin nermincigim
napion
esin test yapti mi hic
Hoşbuldum tatlımmm. Şeniz Baya güzel haberlerle karşılaştım dün gece. Yenilerini merakla bekliyorum. Baharda açan çiçekler gibi yavrularınız da açıverse içinizde birer birer. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allahım bütün arkadaşlarımıza yardım et.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
[
can_isom bitanemm.. Senin bebişler ikiz mi üçüz mü? Benim kafam karıştı.. fisfisfis İkiz diye biliyordum ben. Hamilelik de iyi gidiyormuş , çok sevindim. Biraz aksilikler illaki oluyor. Sonunun güzle olması dileğiyle. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?