Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya canim acabba bize merkezler yardimci olur mu
ne bilim yani goiz yumarlar mibilmiyorumkismile

eğer dondurulmuş embriyo ise veya blastokist embriyosu ise veya transfer sonrası 3. ve 5. günler de embriyoların tutunması için çatlatma iğnelerine devam edilmişse beta hcg çok yüksek olabiliyor..Bunlar haricinde yüksekse çoğul ihtimali çok fazla..Evet kişiye göre de değişiyor..geçen sene beta hcg çok çok düşük olduğu halde bebeklerim ikizdi..Allah sağlıklı doğumlar nasib etsin hepimize...:ecrin_bebek:

canım benim için yazdıysan yazdıkalrının hiç biri yok bende ama zaten merakım gidicek kısmetse pazartesi gidicem bir doktora kese için herhalde görünür

Arkadaşlar ben de bu konudaki görüşümü söylemek istiyorum..Tek değil ama 2 embriyo ideal bence.Çünkü tutup tutmayacağı belli değil.Bizim ülkemizde diğer ülkelerde olduğu gibi devlet ödemiyor masrafları.Biz bizzat kendimiz ödüyoruz.Tek embriyo da şansı azaltabiliyor.Şu varki 3-4 embriyo konulması da istenmeyen sonuç doğurabiliyor..3 ya da 4 ü de tuttu mu bebeklerden biri ya da ikisi anne karnında yaşamı sonlandırılıyor..Bu da hoş bir gelişme değil bence..Umarım daha makul bir karara bağlanır bu durum..Maddi manevi süreç çok zor çünkü..

günaydın kızlar...

günaydınlar herkese nasılsısnız. aymesim senin de transferin yapılmış şimdi gördüm hayırlısı olsun bitanem hakkında... umarım emeklerinim karşılığını alırsın... dularım seninle ve tulinimle

gunaydınn canım nasılsınız bakalımmm

iyiyiz çok şükür tatlım sağol, sen nasılsın? yada siz diyeyimopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 iştahın açıkmış buaralar, bende öyle yiyodum ilk zamanlar, bulantım falan olmıcak ne güzel dedim, 8.haftamda bir bulantım başladı devamında iştahsızlıkla, 5 kilo verdim 4.ayımdada bitti çok şükür, şimdi iyiyiz, gebelik bu yani özloşuuum bi günün bi gününü tutmuyo, ilk zamanlar belirti aradım kendimde oda yoktu, kasık batmalarım hariç anlayamıyodum hamiş olduğumu,
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah, sonrada bebişleri kucağımıza almak nasip etsin,
tedavide olan, olmayan, bekleyen, isteyen, çaba sarfeden, bebiş özlemi çeken tüm arkadaşlarıma da bebişlerini göndersin Allahım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aymesim canım test için daha çok erken yaaa
üzüntü ve ümitsizlik bu tedaviyi olumsuz etkiliyo biliyosun,
benim üçüz olduğu halde 8.gün çıkmıştı idrar testinde
sana daha çok erken annesi böyle yapıpta üzme bebişide, kendinide olurmu
inşallah zamanı geldiğinde kan testinde çıkıverirde annesinide şaşırtır yaramaz...
dualarım seninle...

Hoşbuldum tatlımmm. Şeniz Baya güzel haberlerle karşılaştım dün gece. Yenilerini merakla bekliyorum. Baharda açan çiçekler gibi yavrularınız da açıverse içinizde birer birer. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allahım bütün arkadaşlarımıza yardım et.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gece kimler gelmiş kimler
nevro geçmiş olsun tatlışım

Gece baskını yaptım. lülülülülülü İnşallah gelirim artık. Oğlanı da büyüttük eccük. :lepi: Hastalık da yakamızı bırakırsa süpper olacak. Ama Allah dermansız dert vermesin. Allah yavrularımıza hastalık vermesin. Atlatılır bir şekilde. Kaan'ımız nasıl tatlım. Büyüdü mü baya. Bir anın bir daha tekrarı yok. Dikkatle ve merakla gelişimlerini takip ediyoruz. Elimde kamerayla bekleyince normale dönüyor. Kamerayı bırakınca tüm hünerleri sergiliyor bizimki. Paparazzilerden hoşlanmıyor demekki :))) Öpüyorum seni ve oğluşunu. Şeniz

canım hoş gelldin seni aramızda görmek ne güzel çok geçmiş olsun canım

Sağol güzelim. Allah razı olsun. Bu yeni yasa dediğiniz 1 embriyo olayı mı? Ben hastalıktan hep yattım tv'ye bile bakamıyordum. Sizlerin konuşmalarından öğrendim şimdi. Ne zaman çıktı bu saçmalık. Çok üzgünüm çoook :mymeka:

Sen nasılsın bu arada bitanem? Şeniz

Hoşbuldum canım benim. Evet biraz aksilikler silsileli geliyor ama Rabbim hayatımdaki en güzel şeyi göndermiş. Koyar mı bana. İnşallah sizlerin de dopingi , hayat ışığı , yaşam kaynağı tez zamanda gelir. İnşallah sizlerin de o güzel haberleri çok yakındır. Şeniz

balsurat da hamile ha süperrrrrrrrrrrr

Evet yaa. Hakikaten süper bir haber oldu bana. Buradaki ilk arkadaşlarımdan birisi olarak güzel haberini içimde hissettim. Çok sevindirik oldummmm. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Yani o kadar olmaz olmaz diyordu ki bizi de kendi gibi olamayacağına inandırmıştı. O yüzden haber acayip bomba oldu.

gecmiş olsun canımmmm. sağol guzel dileklerin içinde öpüyorum ikinizide

Sağol bitanem. Biz de sizi öpüyoruz. Kaç kişisiniz bilmiyoruz ama çok çooook öpücük gönderiyoruzzzzz. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

can_isom bitanemm.. Senin bebişler ikiz mi üçüz mü? Benim kafam karıştı.. fisfisfis İkiz diye biliyordum ben. Hamilelik de iyi gidiyormuş , çok sevindim. Biraz aksilikler illaki oluyor. Sonunun güzle olması dileğiyle. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrooom canım hoşgeldin öncelikle, geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım, oğluşun pek tatlı maaşallah Allah nazarlardan saklasın, Rabbim içimize o evlat sevgisini ve sabrını verdikten sonra gözümüz bişey görmüyo demekki, Allahım isteyen tümmm arkadaşlarımın göbişlerini bebişlerle doldursun...
canım benim ilk kan testim yüksek çıktı, sonra 4-5 gün ikiye katlanmadan az az yükseldi, daha sonra ilk ultrasonumda doktorum "ilk tutunma üçüz olmuş ama bi tanesi rahmin uygunsuz biryerine tutunduğu için kendiliğinden sonlanmış kan değerindeki bu tuhaf artış bu yüzden" dedi sonrada normal bi şekilde ikiye katlanarak arttı çok şükür şimdi bi kızım bir oğluşumla gün sayıyoruz heyecanla, yeni sonuç alan arkadaşlar konuşunca öyle eskiye gittim bende idrar testim 8.gün çıkmıştı üçüzdü en başta falan diye,
öööle işte, Rabbim bizede hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah ,
seni ve bebişide öpüyorum kocaaaman tatlım dikkat edin kendinize, arada gel yine özletme kendini emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…