Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ozlemcim burdanda tebrik ediyim inanki super bi haber tebrikler ne zamandir bu topikte halay cekmiyordum dur senin icin bi cekiyim:teytey::teytey::dance:

selam kıslar nasılsınız.dün karnıma sancılar girip durdu ödüm koptu.aklıma kötü kötü şeyler geldi rüyama girdi.çok zor bekleme süreci yani ne zaman hamile kalacam gibi bişey.keseyi görecekmiyim,kalp atışını duyacakmıyım gibi bir sürü düşünce.pazartesi bi gelseydi:çok üzgünüm:

gunaydınnn canımmm gel arada özletme
bende iyiyim sizlerinde iyi olmanıza çok sevindim zaman su gibi akıp geçiyo seninle tedavini konuştugumuz zamanalrı hatırlıyorum diğer tedavimle aynı zamanalrda baslamıştık .canım suan kasık ağrısından baska bişeyim yok ama dun gece biraz fazla adet sancım oldu ve bel agrım. Sanırım bende öle olucam şartlamamak istiyorum kendimi ama anneme çekersem annemin bulantıları meşhurmuş 2 aydan sonra kısmet artık öyle olursa biraz zor çalışırım. Bende şimdilik ne guzel diyorum inşallah böle devam eder .
ozlemcim burdanda tebrik ediyim inanki super bi haber tebrikler ne zamandir bu topikte halay cekmiyordum dur senin icin bi cekiyim:teytey::teytey::dance:

sağol canımmm. Ben hiç inanamıyorum bu halay bir gun benim içinde çekileccekmiydi. şükür allahım sana .inşallah senin içinde ben ve bebeklerim veya bebeğim çekicez

nevrommm canım bilmiyorumki kaç kişiyiz pazartesi inşallah çıkar piyasaya keseler veyaz kese allahım ne veririse hepsine razıyım. Bu ayasa benim trasferimden 1 gun sonra çıktı canım ben sanırım en son sanslı kişiydim hatta hastanedede o gun en son trasfer benim oldu. Umarım değişir bu saçmalık umutlarımızı geri verirlerr

kızlar kayınpederim rahatsız...bizde kalmıyor ama sık sık yanına gitmek zorunda kalıyorum...
memlekettende eşimin diğer ablası geldi...
onunda beyin damarlarında bir problem varmış ve dr lar büyük şehirde tedavi olsan daha iyi olur demişler...
oda burda...
akşamları bendeler tabi yatıda da...
gündüzleri karışık kalıyorlar...
iş güç birde misafir pek gelemiyorum artık...

nevrom hoşgelmişsin canıma.s.
çok çok geçmiş olsun....
maşallah doruk paşamız çok tatlıopuyorumnanaktan

aymesim testi çok erken yaptın....
ne olur azcık daha sabret canım...
inşallah o test bir kaç güne değişecek...

özlemcim maşallah değerin çok güzel...

kızlar unuttuğum önemli birşey varsa kusuruma bakmayın...
şuan iş yapıyorum çıkmam lazım....
sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

selam canımm.. nasılsın?
sana tamamen katılıyorum bu konuda.. 1 embriyo şansı çok düşürüyor.. 2 den fazlasıda tuttuğunda sonlandırma yapılıyor ve sevinemiyor insan hamile olduğuna .....
ideali 2 diyorum..
kendine iyi bak ..

Son düzenleme:
ooooo gece nevrom gelmiş hoşgelmiş. geçmiş olsun canım. inşallah bu son olur canım başka aksiliklerle karşılaşmazsınız canım. maşallah doruk paşa nasılda büyümüş çok tatlı rabbim esirgesin

kızlar SGK danposta yoluyla yazı geldi mevzuattan başka bişey yazmamışlar.bakalım yarın doktora göstercem bakalım ne demek istemişler.adam akıllı tamam yasada şu değişiklikler var demeleri yeterliydi istediğimiz olurdu.ooofff oooofff

meraba kızlar ben geldim uzun zaman oldu giremedim ama çooooooooooook özledim sizi nevromda burdaymış nasılsın cnm kuzun nasıl

Sağol canım. Allah razı olsun. Çok teşekkürler. Allah herkeslerinkini nazarlardan saklasın.

Benim de transferin 7. günü çıkmıştı idrar testinde. Hatta değerim çok yüksekti. Herkes üçüz olabilir diyordu. Ama bir kese görünmüştü. Sanırım benim de uygunsuz bir yere tutundu diğerleri. Ya da Doruk Paşa onları ekmek almaya gönderi kendi rahatı için. kaydirigubbakcemile3

Bir kız bir erkek demek. Allahım nazarlardan korusun. Sağlıkla , zamanında gelmeyi nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım benim aklına sakın kötü şeyler getirme. Bunlar normal şeyler. Çoğu hamile arkadaşımız da bu durumları yaşadık. Allahın izniyle keseyi de göreceksin , kalp atışını da duyacaksın. Sağlıkla da kucaklayacaksın inşallah. Bu yol gerçekten uzun , heyecanlı bir yol. Endişeler elbet olacak. Ama ne kadar az olursa o kadar çok tadını çıkarırsın. opuyorumnanaktan Kocacığın nasıl? O da mutluluktan uçmuştur bunca sene sonra gelince kıymetliniz. :asigim:

Pazartesi büyük gün demek. :dance: Allah hayırlısını vermiştir , ben ona inanıyorum. Sen şanslıymışsın bu açıdan. Gerçekten çok kötü bir durum. Bizim halimizden hiç anlamıyorlar. Kolay mı sanıyorlar. Sinir oldummmmm.. :mymeka: Çok üzgünüm çoook

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah. Ve görümcene de inşallah. Sen nasılsın? İyisindir inşallah. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bitanem. Şeniz

Sağol casperimmmm. Allah dermansız dert vermesin. Atlatırız inşallah. Evet büyüdü maşallah. Allah razı olsun. Seninkide göbüşünde büyümüş maşallahhh.

merhaba arkadaşlar gününüz aydın olsun kucağınız bebiş dolsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sidelya canım emeklerine sağlık o kadar çok email attık ve siz isim başvuruları da yaptınız pek bir şey çıkmıyor gibi bu arada uğraşan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum özellikle yetercim sana kocaman öpücük gönderiyorum içi dolu dolu bunu bilesinopuyorumnanaktan

meraba kızlar ben geldim uzun zaman oldu giremedim ama çooooooooooook özledim sizi nevromda burdaymış nasılsın cnm kuzun nasıl

Hoşgeldin canısı. Ben de yoktum bayadır. Çok özlemişim arkadaşları. İyiyiz canım çok şükür. Kuzum iyi Allaha bin şükür. Ben da zatürre oldum. İnşallah geçireceğiz.

Sen nasılsın? Senin kuzun nasıl? Daha düzene oturmamıştır herşey ama 15 güne kalmaz çok büyük değişiklikler göreceksin :)))

anamm balkafa hamileymiş halay çekmeyi özlemişim valla :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nevo hosgeldin tatlim
bebis nasil buyudu mu biraz benim icin opermisin onu

Hoşbuldum güzelimmm. Şeniz Maşallah baya büyüdü. Hemen öpüyorum tatlımmmmm. :asigim:

Sen nasılsın canım benim?

Canımm esilaaaa nasılsınnn? Nasıl gidiyor hamilelik? Çok az kaldı di mi? Doğurdun doğurucan.. Allahın izniyle sağlıkla doğumun gerçekleşir inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım. Bebek , ev derken gün boyu evin içinde koşuşturmacada oluyorsun. Bu arada odadan çık gir , terle soğusun derken oldu sanırım. kafamçokkarıştı

Sağol canım Allah razı olsun. Bize de kırkı çıkınca düzelir demişlerdi olmadı. Sonrasında 3 aylık olunca düzelir dediler. Hakikaten 3 aya girince çok şey değişti. Dediğin gibi her hallerine razıyız. Ama şimdiler daha bir güzel geçiyor. Sen çalışıyormusun , evdemisin? Çalışacakmısın sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…