gunaydınnn canımmm gel arada özletmegünaydınlar herkese nasılsısnız. Aymesim senin de transferin yapılmış şimdi gördüm hayırlısı olsun bitanem hakkında... Umarım emeklerinim karşılığını alırsın... Dularım seninle ve tulinimle
bende iyiyim sizlerinde iyi olmanıza çok sevindim zaman su gibi akıp geçiyo seninle tedavini konuştugumuz zamanalrı hatırlıyorum diğer tedavimle aynı zamanalrda baslamıştık .canım suan kasık ağrısından baska bişeyim yok ama dun gece biraz fazla adet sancım oldu ve bel agrım. Sanırım bende öle olucam şartlamamak istiyorum kendimi ama anneme çekersem annemin bulantıları meşhurmuş 2 aydan sonra kısmet artık öyle olursa biraz zor çalışırım. Bende şimdilik ne guzel diyorum inşallah böle devam eder .iyiyiz çok şükür tatlım sağol, sen nasılsın? Yada siz diyeyimopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 iştahın açıkmış buaralar, bende öyle yiyodum ilk zamanlar, bulantım falan olmıcak ne güzel dedim, 8.haftamda bir bulantım başladı devamında iştahsızlıkla, 5 kilo verdim 4.ayımdada bitti çok şükür, şimdi iyiyiz, gebelik bu yani özloşuuum bi günün bi gününü tutmuyo, ilk zamanlar belirti aradım kendimde oda yoktu, kasık batmalarım hariç anlayamıyodum hamiş olduğumu,
rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah, sonrada bebişleri kucağımıza almak nasip etsin,
tedavide olan, olmayan, bekleyen, isteyen, çaba sarfeden, bebiş özlemi çeken tüm arkadaşlarıma da bebişlerini göndersin allahım :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
ozlemcim burdanda tebrik ediyim inanki super bi haber tebrikler ne zamandir bu topikte halay cekmiyordum dur senin icin bi cekiyim:teytey::teytey::dance:
Arkadaşlar ben de bu konudaki görüşümü söylemek istiyorum..Tek değil ama 2 embriyo ideal bence.Çünkü tutup tutmayacağı belli değil.Bizim ülkemizde diğer ülkelerde olduğu gibi devlet ödemiyor masrafları.Biz bizzat kendimiz ödüyoruz.Tek embriyo da şansı azaltabiliyor.Şu varki 3-4 embriyo konulması da istenmeyen sonuç doğurabiliyor..3 ya da 4 ü de tuttu mu bebeklerden biri ya da ikisi anne karnında yaşamı sonlandırılıyor..Bu da hoş bir gelişme değil bence..Umarım daha makul bir karara bağlanır bu durum..Maddi manevi süreç çok zor çünkü..
selam canlar daha çok erken diyceksiniz biliyorum ama
ben test yaptım ve sonuç herzamanki gibi ne yazıkki negatif:çok üzgünüm:
galiba bana çift çizgiyi görmek nasip olmıycak senağlama
niye hep böyle oluyo anlamıyorum ben elimden gelen herşeyi yapıyorum
embriyolar çok kaliteli ama olmuyo işte
ne diyimki çok üzgünüm kan testindede sonuç böyle olucak
gibi hissediyorum bensenağlama[/QUOTE
aymesim sana kızıyorum ama artık başından beri olumsuz düşünüyosun olumsuzluğu üstüne çekiyosun biliyorum elinde değil ama biraz transferin tadını çıkar dinlen çok erken yapmışsın testini bebişin şu an seninleyse onuda olumsuz etkiliyosun üzüyosun annesi inşallah birkaçgün sonra ikinci çizgiyi göreceksin canım. benim 8. gün çok silik çıkmıştı 10. gün biraz daha belliydi .daraldıkça dua oku canım benim rabbim hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmıyacak inşallah az daha sabır canım ne olur opuyorumnanaktan
nevrooom canım hoşgeldin öncelikle, geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım, oğluşun pek tatlı maaşallah Allah nazarlardan saklasın, Rabbim içimize o evlat sevgisini ve sabrını verdikten sonra gözümüz bişey görmüyo demekki, Allahım isteyen tümmm arkadaşlarımın göbişlerini bebişlerle doldursun...
canım benim ilk kan testim yüksek çıktı, sonra 4-5 gün ikiye katlanmadan az az yükseldi, daha sonra ilk ultrasonumda doktorum "ilk tutunma üçüz olmuş ama bi tanesi rahmin uygunsuz biryerine tutunduğu için kendiliğinden sonlanmış kan değerindeki bu tuhaf artış bu yüzden" dedi sonrada normal bi şekilde ikiye katlanarak arttı çok şükür şimdi bi kızım bir oğluşumla gün sayıyoruz heyecanla, yeni sonuç alan arkadaşlar konuşunca öyle eskiye gittim bende idrar testim 8.gün çıkmıştı üçüzdü en başta falan diye,
öööle işte, Rabbim bizede hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah ,
seni ve bebişide öpüyorum kocaaaman tatlım dikkat edin kendinize, arada gel yine özletme kendini emi...
selam kıslar nasılsınız.dün karnıma sancılar girip durdu ödüm koptu.aklıma kötü kötü şeyler geldi rüyama girdi.çok zor bekleme süreci yani ne zaman hamile kalacam gibi bişey.keseyi görecekmiyim,kalp atışını duyacakmıyım gibi bir sürü düşünce.pazartesi bi gelseydi:çok üzgünüm:
nevrommm canım bilmiyorumki kaç kişiyiz pazartesi inşallah çıkar piyasaya keseler veyaz kese allahım ne veririse hepsine razıyım. Bu ayasa benim trasferimden 1 gun sonra çıktı canım ben sanırım en son sanslı kişiydim hatta hastanedede o gun en son trasfer benim oldu. Umarım değişir bu saçmalık umutlarımızı geri verirlerr
kızlar kayınpederim rahatsız...bizde kalmıyor ama sık sık yanına gitmek zorunda kalıyorum...
memlekettende eşimin diğer ablası geldi...
onunda beyin damarlarında bir problem varmış ve dr lar büyük şehirde tedavi olsan daha iyi olur demişler...
oda burda...
akşamları bendeler tabi yatıda da...
gündüzleri karışık kalıyorlar...
iş güç birde misafir pek gelemiyorum artık...
nevrom hoşgelmişsin canıma.s.
çok çok geçmiş olsun....
maşallah doruk paşamız çok tatlıopuyorumnanaktan
ooooo gece nevrom gelmiş hoşgelmiş. geçmiş olsun canım. inşallah bu son olur canım başka aksiliklerle karşılaşmazsınız canım. maşallah doruk paşa nasılda büyümüş çok tatlı rabbim esirgesin
ozlemcim burdanda tebrik ediyim inanki super bi haber tebrikler ne zamandir bu topikte halay cekmiyordum dur senin icin bi cekiyim:teytey::teytey::dance:
VALLA CANIM BEN BURAD GÖRÜŞTÜĞÜM MERKEZLER HİÇ TAVİZ VERMEYEC GİBİ GÖRÜNÜYORLARDI bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
meraba kızlar ben geldim uzun zaman oldu giremedim ama çooooooooooook özledim sizi nevromda burdaymış nasılsın cnm kuzun nasıl
anamm balkafa hamileymiş halay çekmeyi özlemişim valla :teytey: :teytey: :teytey:
nevo hosgeldin tatlim
bebis nasil buyudu mu biraz benim icin opermisin onu
Hoşgeldin canısı. Ben de yoktum bayadır. Çok özlemişim arkadaşları. İyiyiz canım çok şükür. Kuzum iyi Allaha bin şükür. Ben da zatürre oldum. İnşallah geçireceğiz.
Sen nasılsın? Senin kuzun nasıl? Daha düzene oturmamıştır herşey ama 15 güne kalmaz çok büyük değişiklikler göreceksin :)))
cnm yaa çok geçmiş olsun allah acil şifa versin nazarmı değdi yoksa sizeçok tatlı maşallah oğlun benim kuzumda iyi çok şükür pek bi düzenimiz yok evet hatta olan düzenimizde bozuldu bu aralar sürekli huy değiştiriyo 10 gün sonra 3 ay biticek o zmn değişir diyolar bakalım :sm_confused: iyi olsunlarda her hallerine razıyız
cnm yaa çok geçmiş olsun allah acil şifa versin nazarmı değdi yoksa sizeçok tatlı maşallah oğlun benim kuzumda iyi çok şükür pek bi düzenimiz yok evet hatta olan düzenimizde bozuldu bu aralar sürekli huy değiştiriyo 10 gün sonra 3 ay biticek o zmn değişir diyolar bakalım :sm_confused: iyi olsunlarda her hallerine razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?