aymesciim çok çok tebrik ediyorum.Kızlar bende hamileyim.Tüp bebek benimkide.Cumartesi öğrendim.Sıra tülinde inşallah .
kıslarrrr ben geldimm
aymesten haberde getirdim tabii işe gidememiş arkadaşımız lekelenmesi oluyomuş.degeride yukselmiş maşşaallaahh 170 olmuş .
öptümm hepinizi
kızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRİGİA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim
arkamahalle,özlem nasılsınız kızlar
eminim. gemiyi arıyorum. yamyamlar açıyor. şirketi aradım. personel müdürü ile görüştüm. haber bekliyoruz korsanlardan diyor. off kötüyüm yaa. dua edinnnnnn
melony ; canım nasılsın? Yarın transfer günü.. :dance: :dance: :dance: Hazırmısınn :asigim:
heycanla bekliyorum canım ama esim hemşireye sormuş yatmaya gerek varmı diye hemşirede gidebilirsiniz hemen demiş oyuzden eşim beklemeye gerek yok diyor merkez antalyada ben alanyadayım 2 saat yol bakalım yarın doktor ne diycek ona göre hareket etcem benneyaptımkifisfisfis
bu arada yeter nerde gercekten bende baya merak ettim şimdiCADIARZUCADIARZU
ayyy unuttum selamlarrra.s.
kızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRİGİA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim
hay allah yakızlar çok kötüyüm dua edin bize nolur. eşimin gemisi somali açıklarında korsanlar tarafından kaçırıldı. sabah haberlerde gördüm şok oldum şirketiş aradım doğruladı. M/V FRıGıA gemisi. hiç bir haber yok. kafayı yemek üzereyim
inşallah canım inşallah....hoşbuldum canım..
eyvahedigeldismile var var yaramazlık var da sonuç yok henüz..
erken deyip geçiyorum bakalım inş erken diye çıkmıyordur..
bende kullandım....http://www.cocukistiyorum.com/tr/default.asp?
arkadaşlar bu sayfanın en alt kısmında "Çider yeni tüp bebek genelgesine danıştayda itiraz etsin mi?" diye bir anket var.anketin sonuçlarına göre,danıştaya itiraz edecekler.çok fazla kişiye ulaşılması gerekiyor.
hoşgelldin mimixa.s.tünaydin arkadaslarya ben dogru yere mi yaziyorum ondanda emin degilim esimde sperm hizi düsüktü ama keci boynuzu kürü sagolsun hersey normalin üstüne cikti hos bu hamile kalmama yetmedi ama olsun önümüzdeki ay esim bi sperm testi daha yapacak, allahin izniyle kisa sürede bizde hamis kaliriz
selam kızlar beni biçoğunuz hatırlamıyorsunuz eminim çünkü genelde sizin yazdıklarınızı okumakla yetiniyordum...morfolojimiz %5 ile %9 arasında gidiyordu......2 aşılama dan sonra tüp bebeğe karar vermiştik yaza tüpe gidecektik tamamen kafamızdançıkarmıştık...
birgün öğrencim ev ebesine beni zorla götürdü kıramadım eşimden desemde anlamadı.........
kadın rahmimin eğri oldugunu soyledi ve düzeltti halbuki rahim filminde ve ultrasonda hiç böyle bişi söylenmemişti..............
iki ay devam ettim ebeye ve çok kötü bir mantar rahatsızlığıyla karşı karşıya kaldım........
2 ay adet görmedim bundan ebeyi suçladım beni hasta etti diye düşündüm.....ama 2 ay lık gebe olduğumu öylesine doktora gittiğimde anladım........meğerse vucutta gebelikten dolayı asit kaybı oluyor ve bazı bunyeler bunu kaldıramayıp mantara sebebiyet veriyormuş...bunu öğreneli 2 ay oldu ama hala inanamıyorum.............
o ebe rahimimi düzeltti ve ben erkek interfilitesi sandığım için kendimi çok suçlu hissettim ilk etapta buraya hiç giremedim bile....
rabbime binlerce şükürler olsun bebeğim şuan benimle....
en yakın zamanda rabbim bu duyguya yanık yüreklere su serpsin inş.....
kızlarherkese iyi akşamlar adet oldum yarın dr radevu alacağım dualarınızı eksik etmeyim çok htiyacım var
selam kızlar beni biçoğunuz hatırlamıyorsunuz eminim çünkü genelde sizin yazdıklarınızı okumakla yetiniyordum...morfolojimiz %5 ile %9 arasında gidiyordu......2 aşılama dan sonra tüp bebeğe karar vermiştik yaza tüpe gidecektik tamamen kafamızdançıkarmıştık...
birgün öğrencim ev ebesine beni zorla götürdü kıramadım eşimden desemde anlamadı.........
kadın rahmimin eğri oldugunu soyledi ve düzeltti halbuki rahim filminde ve ultrasonda hiç böyle bişi söylenmemişti..............
iki ay devam ettim ebeye ve çok kötü bir mantar rahatsızlığıyla karşı karşıya kaldım........
2 ay adet görmedim bundan ebeyi suçladım beni hasta etti diye düşündüm.....ama 2 ay lık gebe olduğumu öylesine doktora gittiğimde anladım........meğerse vucutta gebelikten dolayı asit kaybı oluyor ve bazı bunyeler bunu kaldıramayıp mantara sebebiyet veriyormuş...bunu öğreneli 2 ay oldu ama hala inanamıyorum.............
o ebe rahimimi düzeltti ve ben erkek interfilitesi sandığım için kendimi çok suçlu hissettim ilk etapta buraya hiç giremedim bile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?