Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zelal tebrikler Allah tamamına erdirsin inş..

melony yarın büyük günmüş..
hayırlısı olsun canım..
bence hemen çıkma dinlensem daha iyi olur de 3 saat kadar yat..

aymesssss..burdasın..
nasıl oldun canımm??

canım kalkmışken geçmişi okıyım dedim maşallah okadar kaynatmışsınızki anca bitirebildim.
Özlemcim sağolsun haberleri getirdi sizlerinde selamını iletti
bende üzerinden geçiyim lekelenmelrim var canlarım pazar gününden beri
çok fazla değil ama ara ara oluyo işte işyerindende sürekli problem çıkarıyolar
ama gitmiycem işe tehlikeye atamam bebişimi inşallah hafta sonuna kadar düzelirim
ondan dolayı gelip sizlere bilgi veremedim kusuruma bakmayın
doktorum yatmamı söyledi bende hep yattım şimdi kendimi
daha iyi hissediyorum hemen girdim

tebrik eden arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum
alıntı yapamadım allah hepinizden razı olsun darısı hepinizin başına inşallah

nesrincim canım haberlerde gördüm bende eşinin o gemisi demekki çok üzüldüm
inşallah hayırlısıyla kurtulurlar allah yardımcıları olsun

selam arkadaslar yeni ismimle sizlere ilk mesajim heyecanlandim simdi :kedi:

ilk olarak nesrincim cok gecmis olsun, insallah sag salim kavusursun esine, seninle eylulde gorustugumuzde esin yeni gelmisti ve o heyecan gozlerinden belliydi insallah en yakin zamanda o heyecani tekrar yasayacaksin, allah yardimcin olsun canim...

aymesim dikkat et kendine yat dinlen, calismak onemli ama bebislerimiz herseyden daha onemli, insallah kanamanda cabucak gecer,sana bebek yelegi borcum var, hayirlisiyla cinsiyet belli olsun baslicem ormeye :hulya:

zelalcim hayirli olsun, bana umut oldun, bende kismet olursa bu hafta sonu bi koca kari ilaci denicez...

arkadaslar yine bugun kaynatmisiniz, valla sohbetleri kacirdigima yaniyorum :sinifsinif: dokunmayin tulisime kocis temizliyomus iste yakinda annelik kokusuda siner insallah bayanssulusmile

yetercim doktordan guzel haberlerle don insallah bekliyoruz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar, bugünün ilk günaydını benden olsun
nasılsınız???
melonyyyy canım bugün transferin varmış galiba,
Rabbim yardımcın olsun tatlım,
inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana, 9 ay boyunca hiiiiççç bırakmaz,:ecrin_bebek:
benim transferim pazar günü olduğu için yarım saat sonra tüm hastane personeli ile birlikte çıktım hastanedendelikafadulden
hatta hastanenin kapısınıda ben kilitledim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sonra arabada yatarak 3 saatlik yolu yavaş yavaş 5-6 saatte geldik
gelene kadar hep dua ettim, çok şükür bişicikler olmadı Rabbim korudu bebişlerimi,
oyüzden ufak tefek şeyleri sıkıntı yapma, kendine dikkat et ve hep dua et yeter,
güzel haberlerle sonuçlanır inşallah dualarım seninle tatlım...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlarrr hayırlı günler inş herkezee.melony rabbim yardımcın olsun canım inş

en erkenci benim diye düşünmüştüm bende kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın tatlım nasılsın Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar ya benım 11 günüm geçiyor ama test yapmaya korkuyorum gögüslerim hassaslastı yogurt kıvamındaaakıntım oluyor acaba hamılemıyım

kızlar ya benım 11 günüm geçiyor ama test yapmaya korkuyorum gögüslerim hassaslastı yogurt kıvamındaaakıntım oluyor acaba hamılemıyım

belirti arayana kadar bi test yapsana arkadaşım,
niye bekliyosun ki, bazen hamilelik belirtileri ilk zamanda çıkmıyo,
en azından evde bi test yap

sagolun hosbulduk =) canim hic calismak istemiyo bugün hava sicak günes var ben ofise tikilip kaldim

günaydın arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza..bizde de erkek infertelitesi var..eşimin inmemiş testis problemi var..sperm sayısı çok düşük ve %70 hareket düşüklüğü var.tüp bebek deniycez önümüzdeki ay Ankara da..sizlerin tecrübelerinden faydalanabilirmiyim..bu esnada eşlerinize ek bir gıda takviyesi yaptınız mı..sperm yoğunluğunu artırıcı bişiler kullandınız mı..kendiniz neler ile beslendiniz..LÜTFEN YARDIMCI OLIN BANA..çok korkuyorum 5 yıllık evliyim.artık çok bunaldım sorulardan insanların bakışlarından..herşey gönlünüzce olsunmafoldumben

mrb cnm, seni cok iyi anliyorum, bende 5 yildir evliyim 2 yildir bebek istiyoruz, benidme esimde hiz düsüklügü vardi sperm sayisida azdi, ben almanyada yasiyorum burdaki doktorlar, tüp bebekten baska sansiniz yok bu sonuca göre dedi, ama biz acele atmedik, ben 24 esim 28 yasinda daha vaktimiz var dedik, esime usanmadan sabah aksam keciboynuzu kürü yaptim onu icti arada keciboynuzunu öyle yedi pekmezini yedi, Vitamin E ve cinko haplari yuttu, ben sogan kürü yaptim ve arada incir yiyorum, esimle beraber spor yapmaya basladik oda iyi gelir dedi trdeki doktorlarimiz.. sonuc eylülde yaptigi son sperm testinde hic bi sorun yoktu hatta dr öyle sasirdi ki nasil olur hiz mükemmel sperm sayisi normalin cok üstünde dedi =) hos hala hamile degilim ama olsun bi gelisme oldu sonucta, umutsuz olmak istemiyorum dogal yoldan olur ins 1 yil daha bekliycem olmazsa bizde tüp bebis deniycez, ins bunlara gerek kalmadam allahim hepimize bebislerimizi verir...
umarim yardimci olmusumdur cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…