aymesssss..burdasın..
nasıl oldun canımm??
birde adet tarihlerinizi verirmisiniza.s.[/U .!.:
heycanla bekliyorum canım ama esim hemşireye sormuş yatmaya gerek varmı diye hemşirede gidebilirsiniz hemen demiş oyuzden eşim beklemeye gerek yok diyor merkez antalyada ben alanyadayım 2 saat yol bakalım yarın doktor ne diycek ona göre hareket etcem benneyaptımkifisfisfis
günaydın kızlarrr hayırlı günler inş herkezee.melony rabbim yardımcın olsun canım inş
kızlar ya benım 11 günüm geçiyor ama test yapmaya korkuyorum gögüslerim hassaslastı yogurt kıvamındaaakıntım oluyor acaba hamılemıyım
günaydın canisocum nasılsın şeker ,
iyiyim canım sağol, erkenciyiz bu sabah,
kocişi gönderdim, uyku tutmadı, oturuyorum
sen nasılsın tatlım???
Günaydin arkadaslar, güzel bir gün dilerim herkese =)
günaydın arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza..bizde de erkek infertelitesi var..eşimin inmemiş testis problemi var..sperm sayısı çok düşük ve %70 hareket düşüklüğü var.tüp bebek deniycez önümüzdeki ay Ankara da..sizlerin tecrübelerinden faydalanabilirmiyim..bu esnada eşlerinize ek bir gıda takviyesi yaptınız mı..sperm yoğunluğunu artırıcı bişiler kullandınız mı..kendiniz neler ile beslendiniz..LÜTFEN YARDIMCI OLIN BANA..çok korkuyorum 5 yıllık evliyim.artık çok bunaldım sorulardan insanların bakışlarından..herşey gönlünüzce olsunmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?