günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr güzel bir gün olur inşallahhhhhhh
gunaydın kısslarrr
cnm test yaptınmı bir daha yapmısındırrr söle bakayım sempatiksalakcinni
yaptım ama benneyaptımkibenneyaptımki
silik milik yokmu bişey kısım ben dun ilk yaptıgım teste baktımda o kadar silikki fotosunu çektim çıkmadı .yokmu siliklikkk :Saruboceq:
yok anam yok sadece testin çıkması gereken yer belli yine renksiz şekilde eyvahedigeldismile
kızlar hamileyım...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tebrikler canımmmmmmm sağlıcakla alırsın inşallah kucağına hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar hamileyım...
canım kan degerin 100 u geçmesi gerekiyo kii genelede adet gunu çogu gebelikte 100 altı oluyo o yuzden acele etme benim test gunu çok yuksek çıktıgından çıkmıştıbhcg nin en az kaç olması gerekiyor idrar testinde silik şekilde belliolması için
ayyy şükürrr test yaptın demiii vallahi kızıcaktım yarında acaba hamilemiyim diye yazsaydın . şükür cnm ALLAH sağlıcakla kucağıan almayı nasip etsinnkızlar hamileyım...
inşallah olursunda canım....inşallah vardır rabbimden başka dileğim yok sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlada sahip olmak istiyorum
tebrikler canıma.s.kızlar hamileyım...
günaydın arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza..bizde de erkek infertelitesi var..eşimin inmemiş testis problemi var..sperm sayısı çok düşük ve %70 hareket düşüklüğü var.tüp bebek deniycez önümüzdeki ay Ankara da..sizlerin tecrübelerinden faydalanabilirmiyim..bu esnada eşlerinize ek bir gıda takviyesi yaptınız mı..sperm yoğunluğunu artırıcı bişiler kullandınız mı..kendiniz neler ile beslendiniz..LÜTFEN YARDIMCI OLIN BANA..çok korkuyorum 5 yıllık evliyim.artık çok bunaldım sorulardan insanların bakışlarından..herşey gönlünüzce olsunmafoldumben
tekrar hoşgeldin canıma.s.canim benide eklermisin regl tarihim 3 Nisan...sorun: sperm hizi düsük-keciboynuzu kürü ve pekmezi ile hiz düzeldi, suanda cinko aliyo esim tskler =)
inşallah özlemcim inşallah düşük olduğu için çıkmıyodur cuma günü kan tahlili gümnüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?