Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah vardır rabbimden başka dileğim yok sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlada sahip olmak istiyorum

kızlar hamileyım...

tebrik ederim canım vereliniortak
merakını yendin sonunda demek
belirti aramaktan iyidir demiştim,
umarım rahat bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsın bebeğini kucağına:Saruboceq:

bhcg nin en az kaç olması gerekiyor idrar testinde silik şekilde belliolması için
canım kan degerin 100 u geçmesi gerekiyo kii genelede adet gunu çogu gebelikte 100 altı oluyo o yuzden acele etme benim test gunu çok yuksek çıktıgından çıkmıştı

kızlar hamileyım...
ayyy şükürrr test yaptın demiii vallahi kızıcaktım yarında acaba hamilemiyim diye yazsaydın . şükür cnm ALLAH sağlıcakla kucağıan almayı nasip etsinn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydınn cnmmm

inşallah vardır rabbimden başka dileğim yok sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlada sahip olmak istiyorum
inşallah olursunda canım....
rabbim yüzünü güldürsün...

kızlar hamileyım...
tebrikler canıma.s.
şükür test yaptın demek....

hoşgeldin semos20a.s.

mimix arkadaşın dediği gibi keçiboynuzu kürü ve bazı vitaminler kullanabilirsiniz...

canim benide eklermisin regl tarihim 3 Nisan...sorun: sperm hizi düsük-keciboynuzu kürü ve pekmezi ile hiz düzeldi, suanda cinko aliyo esim tskler =)
tekrar hoşgeldin canıma.s.
tamam ekliyorum....

melony canım inşallah bebişin sana sıkıca tutunur ve 9 ay hep seninle olur...
rabbim yardımcın olsun...

inşallah özlemcim inşallah düşük olduğu için çıkmıyodur cuma günü kan tahlili gümnüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…