Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Okudum meailini şimdi Yabangülüm,

Hz.Meryemden bahsediyor, çocukla ilgili ayeti kerimelerde var 19. Ayeti kerime:
- Melek: "Ben, sana temiz bir oğlan bağışlamak için, Rabbinin gönderdiği bir elçiyim" dedi.

Bende 1 kez okuyabilirim inşaallah, uzunmuş biraz.
Sende vesile oldun bak,Hamilesin sen şimdi demek, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhatli inşaallah.

merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

hayırlı uğurlu olsun canım, bol bol dinlen sen buralara fazla takılma iyi sonucunu alıcaz inşallahlmaz:lmaz:lmaz:

ELCHINcanım rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. zamanı gelmemiş hayırlısı buymuş demekki ama hiç belli olmaz beklemediğin anda bakmışsın ki çıkıp gelivermiş bebişin. rabbim büyük canım

Son düzenleme:
evet canım çok şükür rabbime.amin sizlerde nasip etsin.

anladım canım...
çok sağola.s.

ne demek canım benim allah yardımcınız olsun.:Saruboceq:

ELCHIN canim cok üzüldüm...Hayirlisi buymus demekten baska elimizden maalesef bisey gelmiyor(
Rabbim insallah en kisa zamanda bebisini gönderir canim :Saruboceq:

cucucum tedavide olduğunu bilmiyordum
rabbim hakkında hayırlısını versin canım
emeklerin boşa geçmesin,kavuşursun hemen bebişine :ecrin_bebek:

aminn canimm cok sagol güzel dileklerin icin,Allah dileyen herkese nasip etsin insallah..:Saruboceq:
sen nasilsin?Rapor isi ne oldu?

Son düzenleme:
canimm umut etmekte bizim zaafimiz..hadi bakalim gelecek ay senden süper bi performans bekliyoruz o zaman,ona göre aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bu arada meryem suresini kac gün yada kac tane okuyorsunuz kizlar??

merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
canim transferin hayirli olsun..insallah simsiki tutunur sana..bol bol dinlenmene bak..hakkinda hayirlisi olsun canim :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız=?kızlar lütfen sonuna kadar okuyun..tülin cim ve elcın cım kızlarr ıkınız ıcınde gercekten cok üzüldüm cok zorlu bı yol tedavıler ıgnler toplamalar transfer ve koskoca hıc bıtmeyen 12 gun beklemek...okadar zorkii..ama bızler bunu yaptıkkk vede hala yapıcaz hep umutlu olup allaha sıgınacagızz ondan ısteyecegızz cok duaa edıoruzz cok ıstıoruzz bılıorum hepimizzde ama bırgun gercekten hıc beklemedıgımız bı andaa duaların ne zman kabul olacagı hicbelli olmaz bı bakmısnızkii gercektenn bıgun kabul kabul olmus ve allaha bınlerce defa sükretmişiz gercekten herşeyın hyrlısını ıstemekten baska bı caremız yokk allah ne zaman ıstersee ne zaman ol derse o zaman gelıcek meleklernnız.bızlerın yapmas gereken allha cok dua edıp cok ıstemek ıstemıyozmu sankı dıebılırsnızz ama her an her dk ısteyın bıgun mutlaka olacak buna ınanın ınancınıızı kaybetmeyın.
.ve ben arkadaslarımla salatı tefrıcıye duasınıokuduk 4444 defa onu bagışladıgım gun cuma gunuydu ve selayla öğle namazı arasıydı okdr cok yalvardım okdr cok ıstedımm okdr cok agladımkı allahın karsısında ve ondan sonraa olan olduu allah ogun duamı kabuletti ve bana yol gösterdı tup bebek tedavım ıcın..hiç düşünmezken kendımı bu yolda buldum tedavı sırasındaa dr a gderken hep yasinı ayetel kürsiyi ve meryem suresını okuyup gıttım hep bekleme asamasındada sürekli okuyup dua ettım hersey dua gercekten buna ınanın ıns herseygönlunuzce olur bıraz uzun oldu ama paylaşmak ıstedım kızlar..kusura bakmayın.

SLM CORNELıA evet allah hepimizin yardımcısı olsun merak ettim bağışla lütfen şuan hamilemisin?

slm, nbr?
marta guzel baslamistik guzel biter diye hep umid ediyodum kismet!!!
tulin elcin, sonuclariniza cok uzuldum ama iste kismetten ote koy yokmus!!!
benhep dua ediyorum ve dua ederken, her zaman allahim ben cok ugrastim ve hala ugrasiyorum, cocuk isteyen hic kimseyi benim kadar sinama diyorum...
ben gercekten cok istiyorum hala deniyorum ve imkanlarim ve sagligim el verdikce denicem, sabrediyorum halime sikrediyorum en azindan tup bebek deneme sansim var ya olmayanlar ne yapsin diyorum....ve biliyorum allahim beni, ve benim gibi evlat yoklugu cekenleri yuzunu guldurecek.....

ayyyy çok sevindim canım ALLAH sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin tatlım:Saruboceq:

slm cnmmm ewet cok üzüldük hepimizde ama ıns bırgun gelıcek meleklerınız..bnde hep öle dua edıorummm haladaaa butun ısteyen arkadaslarıma dıye edıorum hatta teker teker ısımlerını sayıorummm rabbım kımseyı bu yolda sınamasın cok zorr cokk...sabrett canım sonunda mukafatımızı alıcaz hpimizde...ewet ınsss hepimizi yuzu gulecek allahın ıznıylee

CORNELıA kusura bakma çok soru soruyorum şimdi farkettim.
Sende izmirdeymişsin hangi hastanede tedavi oldun?

amin cnm benm duan ıcın cok tesekkur ederımm...ınsss hepimızde zamanı gelıncee kucaklıcaz mıs kokulu meleklerımızı...

ay ben bugun cok hastayım dun geceden berı basım catlıo ılacda alamıom sabhdan berıden burun tıkanıklıgı bıde boğazlarım şişmiş yanı grıp olmusum ne yapıcam bılmıorumm..

sabahleyın cok guzel bı ruya gördum bebegım dogmus kucagımda onu emzırıorum yesıl sueter altına kot ve yesıl patık gydırmısımm bıran önce ruyalarımızda hayellerımızde gercek olsa allhhım sen buyuksun...ruyası bukadar guzelse gercegı kım bılır nasıldırrr cok guzel bı duyguydu bu yaa(

ayyy kıyamam yaaa ALLAHIN izniyle inş.o rüyaların gerçek olucak.
ALLAH ben ve benim gibi bebeği olmayan herkesede bebek vericek inş.

cnm ben bayraklıda smryna art tup bebek ve kadın saglıgı dal merkezı var ordaa tüp bebek yaptırdık bende bı problem yoktu esımde morfolojı bozuklugu vardı &0 dı butun spermler bozuktu snradan %2oldu ben cok dua ettım cok ağlayıp üzülüodumm gercekten cok zorr bişey buu bı tanıdıgım sayesınde oraya gttık tup bebek deıldı nıyetımız esımın normal tedavı olması ve dogal yoldan hamıle kalmayı beklıcektım ama oraya gdnce hersey degıstı cok ılgılı alakalı bı merkez cok memnunum takıbımıde hala oraya gidıorumm gercekten ızmırdeysen sana tavsıyem tup bebek yaptırcaksan mutlaka oraya gıtt cok memnun kalacaksın ve hep olumlu ol..oraya gıdınce cok rhatlıosun hemsrıreler doktorlar herkes cok ılgılı ve guler yuzluler..ıns hersey gönlünce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…