yabangülüm meryem süresini kaçgün okuyorduk ben şaşırdım...
yada sen nasıl okudum...
merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
anladım canım...fadikcim ben cuma günüydü 1 kez meryem bi kezde yasin süresini okudum.bu kadar
http://www.kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=4&sid=19
kuranı kerimden tam okuyamadığım için netten okudum.
evet canım çok şükür rabbime.amin sizlerde nasip etsin.Okudum meailini şimdi Yabangülüm,
Hz.Meryemden bahsediyor, çocukla ilgili ayeti kerimelerde var 19. Ayeti kerime:
- Melek: "Ben, sana temiz bir oğlan bağışlamak için, Rabbinin gönderdiği bir elçiyim" dedi.
Bende 1 kez okuyabilirim inşaallah, uzunmuş biraz.
Sende vesile oldun bak,Hamilesin sen şimdi demek, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhatli inşaallah.
anladım canım...
çok sağola.s.
cucucum tedavide olduğunu bilmiyordum
rabbim hakkında hayırlısını versin canım
emeklerin boşa geçmesin,kavuşursun hemen bebişine :ecrin_bebek:
canimm umut etmekte bizim zaafimiz..hadi bakalim gelecek ay senden süper bi performans bekliyoruz o zaman,ona göre aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3kızlar mrh dilerim herkez iyidir.fadiğim şekercim benim kırmızılar geciktiler ve 3 günden sonra teşşrif ettiler canım yeni tarihim 27 nisan.bu ay çok umutlanmıştım yaaa.ama olsun şu durum bitince çalışmalara aralıksız devam kızlar bu yıl hepimizin yılı olcak.pes etmek yok azmin elinden bişey kurtulmaz.hem meryem suresine devam hemdee .................anladınız sanırım.haydin bakalım.
H E R Ş E Y Ç O C U K İ Ç İ N
canim transferin hayirli olsun..insallah simsiki tutunur sana..bol bol dinlenmene bak..hakkinda hayirlisi olsun canim :Saruboceq:merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
SLM CORNELİA evet allah hepimizin yardımcısı olsun merak ettim bağışla lütfen şuan hamilemisin?
slm, nbr?
marta guzel baslamistik guzel biter diye hep umid ediyodum kismet!!!
tulin elcin, sonuclariniza cok uzuldum ama iste kismetten ote koy yokmus!!!
benhep dua ediyorum ve dua ederken, her zaman allahim ben cok ugrastim ve hala ugrasiyorum, cocuk isteyen hic kimseyi benim kadar sinama diyorum...
ben gercekten cok istiyorum hala deniyorum ve imkanlarim ve sagligim el verdikce denicem, sabrediyorum halime sikrediyorum en azindan tup bebek deneme sansim var ya olmayanlar ne yapsin diyorum....ve biliyorum allahim beni, ve benim gibi evlat yoklugu cekenleri yuzunu guldurecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?