Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım bende izmir gazemirde oturuyorum. benimde problem eşimde azosperm. şifa hastanesinde yanlış tedavi kurbanı olduk. 9eylüle gittik başlarından savdılar.şimdide burası sayesinde ankaradan kaan aydosu tanıdık. şuan onunla iletişim halindeyiz.tedavi olumlu yönde ilerlerse izmirden ankaraya git gel nasıl olcak onuda bilmiyorum. kafam karma karışık. NAPALIM HERŞEY BEBıŞ ıÇıN...

cnm benım sıfa hastanesınde ne işinizz varr bndee karabaglarda oturuorum eltılerım gazıemırde oturuo yakınmısızz ..cnm tese amelıyatıyla sperm bulanmuomuu ?? bnce smrnyna ıle bı görüşünn sormak ıstedıgın bişey varsa özelden yazabılırsın canım.

şifa hastanesindede tüp bebek bölümü vardı ya o yüzden gitmiştik gitmez olsaydık orda tese ameliyatı oldu sperm bulunamadı. ayrıca benim eşi klinefelter sendromu hormon bozukluğu var. kaan hoca dediki böyle hastaların ilk önce ilaç tedavisi alması gerekiyo sonra mikroteseyle sperm aranması gerekiyo dedi şimdi ilaç kullanıyoz bakalım..

duymadım orda tup bebek bölümü oldugunu ..hakkınızda hyrlsıı olsun olsunnn cnmm ıns hersey duzelır ben cıkıom sana özel mesaj gönderdım öptm ck herkesı saglıcakla kalın kızlar..

Cornelia Merhaba, izmirdeyim ben de
Yeşilyurt Eğitim Araştırmaya gittik biz de ama spermiyuogram sonucları cok eksik, mofoloji sonuçları bile yok tahlil sonuçlarında
Smyrna Tüp bebek merkezi oldugu için hiç aklıma gelmedi oraya gitmek,
Tedavi de yapılıyor değil mi?
doğal yoldan olabilcekse tüp bebek merkezi diye tüp bebege yönlendirirler idye düşünmüştüm ben ama :S

valla canım bende anlamadım ne olduğunu
niye böyle bişey yaptığını
şimdi her ikisinide kestik
Allah açok şükür bugün iyi şu ana kadar
bie kere gördüm lekeyi
inşallah yarına hiçbişey kalmaz
pazartesi işe başlamam lazım çünkü

dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar

değerim 0 yani içim bomboş

canım büyük bi heyecanla iki gündür giriyorum
güzel haber almak için ama kısmet değilmiş
ne olur çok üzülme çok zor biliyorum ama
kader kısmet işte Allahım tez zamanda nasip eder inşallah

merhaba cnmm yeşilyurt devlet hastanesıyle sakın olakı vakıt kaybedeyım demeee bızde ılk bastaa oraya gttık hıc bır ayrıntı yokk benım sana tavsıyee edecegım yer tup bebek merkkezı smrna art veyaaa ege üniversıtesınde de var tup bebek merkezı orası..ama smrna sadece tup bebek yapmıoo bılıorumm herturlutedavı seklı vardırr esın sperm tahlılı versın ordaa ssk anlaşmalı ama sperm ücreti 80 tl flnn ayrıntılı hem hemde %100 dogru snuc verıor..senn de tahlıllerın yapılır sorunun ne olduguna baklılırr eger buyuk sorunun varsa drlar vakıt kaybetmeden tup bebek yapalım dıolr cuunku sorun buyuk olunca asılama veya normal yolla hamıle kalma sansı cok düşük..oyuzdenn soruna göre tedavı uygularlar asılamada yapılabılır ona göre bakarlar artık cnm

COk sagol Cornelia,
Bende vakit kaybetmek istemiyrum hiç, 1 yıldır neden hiç tahlil yaptırmadık diye kızıyorum kendime zaten, yaş olmuş 30 , Allah verirse 2 ya da 3 bebiş istiyorum, Eşimi aradım hemen söyledim en kısa zamanda gidicez inş. Smyrna ya da Ege Tıp a...
Valla bak konuşa konuşa çıkıyor bazı seyler, değilse ben konuşamıyom burda kimseyle bu konuları

bişey değil Gülsu; bncede hiç vakıt kaybetmee ama ege üniversıtesınden zıyade Smrynayı tercıh et bnccee..orda olumlu sonuc alan cok ınsan varr

herkes beni merak etmiş nolur kusuruma bakmayım ama giremedim işte hepinizden allah razı olsun

canım çok üzüldüm
inşş bir daha böle birşey yaşamassın
inşş Bundan sonra pozitif görürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

canım sağol aslında ben çok rahatım nedendir bilmiyorum ama sanki tedavide olan ben değilmişim gibi
BEN BU AY SELETİ TEFRİCİYE 4444 KEZ OKUDUK SAĞ OLSUN ARKDAŞLARIMDA YADIMCI OLDULAR VE MERYEM DUSASINI ADET OLANA KADAR OKUDUM ŞİMDİ YERİME ABLEM OKUYOR ADET BİTİNCE TEKRAR DEVRALIP DEVEM EDECEĞİM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
VE AYETEL KÜRSÜ OKUYORUM BOL BOL
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM HEPİMİZİM YARDIMCIMIZ OLUR
İİNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

CNIM YYAAAAAAA
BENDE ÇOK UMUTLANMIŞTIM AMA
SAĞLIK OLSUN
GELECEK İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

cnım sana sıkı sıkı tutunup hiç bırakmasınlar
sağlıcakla kucağına gelsin inşşşşşşşşşşşşş
hayat boyu hep seninle olsunlar
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

elçinim canım allah yardımcın olsun
cerenduruu hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır tedavin allah yüzünü güldürsün

canım benim homozigot maalesef. mthfr1298 mutasyonu saptandı..
yücel bey folik asit(pıhtılaşma olanlarda kan yapımını sağlıyormuş) ve iğne vereceğini söylemişti..
seninki neydi ve hangi iğneyi kullanıyorsun canım?
iğnenin dışında başka bişey kullanıyormusun?

elçinim çok üzüldüm canım..
lekelenme olunca oldu şükür demiştim..
şu ara herşey boş geliyor bize..
ama bu günler geçicek..
çok yalnız kalıp kafanda konuşma canım..
hayırlısı napalım..
genelgenin acemiliği bize vurdu..
blast embriyodan haberim bile yoktu..
sende bilmiyordun..
bilgimiz olsaydı şansımızı arttırmak için sorar araştırırdık..
tutanlar genelde 5. gün transferi..
sağlığın yerinde olsun..
çok öptüm seni..

canlarım nasılsınız tatil gününüz nasıl geçti?
ya ben bugün iş arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı, tabiki işten başka arkadaşlar da geldi (ben hariç hepsinin çocuğu var) kendimi pek iyi hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…