neeee...yücel bey beni şoke etti resmenn..akannehir
sana hiçbir test yapılmadan hem coraspin hem iğne nasıl verdi yaaa..
ikisi birden çoookk fazlaa..
önce iğneyi kestirmeliydi..
o zaman biterdi zaten lekeler..
neyse şimdi nasılsın canımm??bitti mi?:teselli:
dün siteden bi çıktım bidaha giremedim o yüzden gelip haber veremedim kusura bakmayı kızlar
değerim 0 yani içim bomboş
Cornelia Merhaba, izmirdeyim ben de
Yeşilyurt Eğitim Araştırmaya gittik biz de ama spermiyuogram sonucları cok eksik, mofoloji sonuçları bile yok tahlil sonuçlarında
Smyrna Tüp bebek merkezi oldugu için hiç aklıma gelmedi oraya gitmek,
Tedavi de yapılıyor değil mi?
doğal yoldan olabilcekse tüp bebek merkezi diye tüp bebege yönlendirirler idye düşünmüştüm ben ama :S
herkes beni merak etmiş nolur kusuruma bakmayım ama giremedim işte hepinizden allah razı olsun
senin 3.denemen mi ayn canım ya o zman çok yıpranmışsındır bari bu sefer sters yapmamay çalış gerçi obiras zor ama ne diyeyim ALLAH yardımcınız olsun inşallah.bak ilk ikisinde olmamış belki bu sfere olur ne demiler ALLAH'IN hakkı üçtür diye ve ben buna inandığım için her işim düzgün gitmiştir yeter ki inancımız sağlam olsun.Rabbim bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun.iyi günler iyi haFTA SONLARI
kızlar mrh dilerim herkez iyidir.fadiğim şekercim benim kırmızılar geciktiler ve 3 günden sonra teşşrif ettiler canım yeni tarihim 27 nisan.bu ay çok umutlanmıştım yaaa.ama olsun şu durum bitince çalışmalara aralıksız devam kızlar bu yıl hepimizin yılı olcak.pes etmek yok azmin elinden bişey kurtulmaz.hem meryem suresine devam hemdee .................anladınız sanırım.haydin bakalım.
H E R Ş E Y Ç O C U K İ Ç İ N
merhaba kızlar nasılsınız bugün transferim oldu eve geldim şimdi dinleniyorum acaba tutucakmı şimdi bebeiş napıo çok heyecanlı ve karışık duygular içindeyim tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
teşekkür edrim bende dinleniyorum yataıyorum zaten umarım isteyen herkezin ve benim bebeğim olur 1 transfer oldu iyi dedi doktorum bakalım beklicez artık herkeze sevgilerrrrr
:1shok: bende boyle oldum..
bende kullanıyorum ıgneler bebegın yasam kaynagı benım ıcın..
ılk once ıgneyı kesmesı gerekırdı sonra aspırını..
ama suda var aymeesın kanı zaten yeterı kadar cıvıksa aspırınde olsa lekelenme yapabılır.
neysekı dr kestırmıs...
papatya senın pıhtılasma oranın ne duzeyde dusuk oranda heterozıgotmu yoksa yuksek sevıyede hempozıgotmusun
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?