Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tülişim bebişin normal yolla gelecek sanırım.biraz nazlanıyor ama annesinin bekleyişine dayanamayacak işallah gelecek en kısa zamanda.:Saruboceq:

Ben de rahim filmini orda çektirmiştim. Peki bundan sonra orada mı devam edeceksin canım? İnşallah gerek kalmaz tabi.

2. yi de orda deniycem evet..
rapor alıp özele gidemem..
kredi ödüyoruz.. bu tedavi bile zorladı yine eksilerdeyiz..
üniversiteye gitmeyi istemiyorum daha başlamadan görüşmüştüm..
yapılan herşey orda tekrarlanıcaktı vazgeçtim..
hayırlısı artık..
başımızdakilerde iş yok..
bebek ölümlerinin faturasını bize kestiler..
doğudaki bebek ölümleri kayıt altında değil diye onlardan haberdar olan yok tabi..
sanki her gebelik ikiz üçüz oluyor..

yabanım sağol canım..
Allah senin bebeğine sağlık versin..
inş bizimkilerde gelir..

başladımı bulantıların? allah yandın valla
onlar çok bilmiş yavaşlamışmış olur okadar canım
can bu arada bi insan yorulabilir ne bekliyolarki
hay allahım el işi işte umrunda olmasın zaten takma boşver

aminnnn canım aminnnnn.karnımda şimdiden şişlik var ama iner dedim inmedi. 3 aylık gibiyim şimdiden hiç çalışmak istemiyorum çok zor geliyo çalışmak

bende hiç çalışmak istemiyom ama bi sürü borç var of offff
hayırlısı artık rabbim güç kuvvet versin yeterki gittiği yere kadar gidicez
nerde tırak orda bırak derler yayerimseniben

bizimde çok borçumuz var canım yaaa yoksa bir dakika bile çalışmam çok zorlanıyorum şimdiden çunku ama dayanıcam 3-4 ay daha bebeklerim için artık

yabanım sağol canım..
Allah senin bebeğine sağlık versin..
inş bizimkilerde gelir..

amin canım.gelir canım gelir bak bana ben bekliyormuydum hiç normal yolla olacağını hiç düşünemiyordum.onca tedavi panik atak üstüne hipertroid ben anne olamıyacam diyordum ama hata ediyormuşum.rabbim ol diyince oluyormuş o yüzden ümidini kaybetmemek lazım.işallah kalp atışlarınıda duyarsak tam olacak.rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu.

bizimde çok borçumuz var canım yaaa yoksa bir dakika bile çalışmam çok zorlanıyorum şimdiden çunku ama dayanıcam 3-4 ay daha bebeklerim için artık

al bendende okadar canım ama bebişler için
dahada fazla çalışmak lazım allah kuvvet versin yeterki bize
bide şu borçları biran önce ödeme kolaylığı tabiki
yavaş yavaş ödeniyolar ama tek kişi olunca ozaman kötü olur işte
iki kişi çalışmasak haytatta üstesinden gelemeyiz biz herhalde

Özelde çok pahalı oluyor. Dediğin gibi hepsi ikiz üçüz olmuyor. Kişiye bırakılmalı. Aile kaç istiyorsa ona göre olmalı. 3 üst sınır ama tercih meselesi olmalı.

Nörelim canım benim. Buralardayız. Dostlarla sohbetteyiz. Hoşgeldinn. :1hug: Sen nörüyonnn. :1rolleyes:

nöreyim canım bende ortalıkğı silip süpürüyom hheheheh

sen nasıl oldun dadlum daha iyisindir inşallahh iyice dinlenseydinolumunekankayizsmile

nöreyim canım bende ortalıkğı silip süpürüyom hheheheh

sen nasıl oldun dadlum daha iyisindir inşallahh iyice dinlenseydinolumunekankayizsmile

Kolay gelsin tatlım. Kadınların işi biter mi hiç.. kaydirigubbakcemile3

Daha iyiyim tabi. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Dinlenmek de yoruyor adamı belli bir yerden sonra. yerimseniben

nevrocum doruk ismini çok severim ben
hasta fenerliyimde zaten senin oğluşunu görünce
içim kıpır kıpır oluyo valla
tam hayalini kurduğum gibi maşallah diyim aman nazar değmesin doruğumuza

Kolay gelsin tatlım. Kadınların işi biter mi hiç.. kaydirigubbakcemile3

Daha iyiyim tabi. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Dinlenmek de yoruyor adamı belli bir yerden sonra. yerimseniben

evet canım haklısın gerçektende heheheheh

iyi ol bidenem kıyamam mujukaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

nevrocum doruk ismini çok severim ben
hasta fenerliyimde zaten senin oğluşunu görünce
içim kıpır kıpır oluyo valla
tam hayalini kurduğum gibi maşallah diyim aman nazar değmesin doruğumuza

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Doruk Paşamızı büyüyünce futbolcu yapmaya karar verdim bakalım. kaydirigubbakcemile3 Biz fanatiğin önce gideniyiz. Akşam hep beraber formaları çekip izledik maçı. :lepi: İnşallah sen de yavrunu sağlıkla kucaklarsın ve giydirirsin fb'li zıbınları. :lepi: :hooray:

hadi kızlar ben kaçtım yemek fialn yapcam okişşş öptüm herkesi byeeee

Biz de seni öptükkkkkkk. Şeniz

canım 18 de bitiyo hiç gelmiyo valla

Sabah kaçta başlıyorsunuz canım? Cumartesi de var di mi. Ah ah o borçlar olmasa otururdun elbet evinde. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…