Sağol bitanem. Allah razı olsun. Doruk Paşamızı büyüyünce futbolcu yapmaya karar verdim bakalım. kaydirigubbakcemile3 Biz fanatiğin önce gideniyiz. Akşam hep beraber formaları çekip izledik maçı. :lepi: İnşallah sen de yavrunu sağlıkla kucaklarsın ve giydirirsin fb'li zıbınları. :lepi: :hooray:
Biz de seni öptükkkkkkk. Şeniz
Sabah kaçta başlıyorsunuz canım? Cumartesi de var di mi. Ah ah o borçlar olmasa otururdun elbet evinde. :teselli:
slm kızlar, nasılsınız???
Özlooooşşş maaşallah bebişlere demek tane :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
sakın sıkıntılanıp kötü şeyler düşünme sen ne kadar rahat olursan onlarda okadar rahat büyüyo canım
Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aymesiiim tatlım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik?
ilk aylar biraz daha sıkıntılı geçiyo, inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım
herkese ıyı aksamlar bugun tahlıl sonuclarınmı aldım fakat ıkı tanesı normal degıl gıbı geldı tsh..2.1787 yazıyor estadıolde <10 olarak yazıyor ne anlama gelıyor bılen varmı acaba yarına kadar sabredemıyecem ne olur bılen varsa cevaplarsa cok sevınırım
yeter hala gelmedi dimi göremedim ben bugün inşallah herşey yolundadır
CANIM ÜÇÜZMÜ:lepi::lepi::lepi:guanydın kıslarrrr
ben geldimm üçüzlerimleeee
İnşallah yumoşların durumu çok iyidir. Güzel haberlerle gelmeni diliyoruz tatlım. Şeniz
HER ŞEY YOLUNDA CANIM
iyi geceler herkese, yatmadan önce yarın güzel dileklerimi göndermek istedim
yetercim yarın hastaneden güzel haberler getir bize, aynı şekilde yarın konturolü olan tüm arkadaşlara da kolaylıklar ve ümitli haberler diliyorum öpüldünüz canlaropuyorumnanaktan
guanydın kıslarrrr
ben geldimm üçüzlerimleeee
geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi
canım çok şükür iyiyim valla pek bişey anlamıyorum hamişlikle ilgili hala inanmıyorum şu cumartesi gelse doktora gitsem keseyi görsem o zaman bi oh çekicem galiba sağol canım güzel dileklerin için.
yeter bitanem inşallah bu sefer
inşallah bu sefer vakti gelmiştir
kavuşmanın
inşallah güzel şeye habercidir canım...kızlar selam
yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah
özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada
ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama
ne diyelim hayırlısı olsun
geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi
MAŞALLAH YUMOŞLARINA CANIM...ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA...arkadaşlar bu gün dr transferde kaç embiryo tarnser eliceğini sordun bana devlet eğer ilk tedavini (ilk tedavide transfer olmamıştı )sayıyorsa 2 embiryo transfer ederiz dedi
biz hastadan yanayız elimizden geleni yapacağız senin için dedi
hayılısı bakalım 2 embiyo istiyorum ama hayırlısı olsun
herkese selam kızlara.s.
Kızlar ben bugün hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
Aslında yaklaşık 3 haftadır böyle ama size pek bahsetmedim....
Sebebi bizle alakalı değil...abimle alakalı....
Abim evli 2 de çocuğu var...büyüyü 5 yaşını küçüğüde 1 yaşını dolduracak...
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
Hayatı altüst oldu...ve bugün telefonda konuştuk boşanma davası açmışsenağlama
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
çocuklar annesinde kalırsa hasretlerine nasıl dayanırsenağlama
allahım sen yardım et...abimin hakkında hayırlısını ver...amin....
Kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
Rabbim huzurumuzu bozmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?