Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım daha haberi verdiğim gün annem gidip hemen fbli zıbın almış hep mağazanın önünden geçerken takılırdım anneme benm bebğime bunu alsana diye annemde olsun yeterki almammı kızım diyodu kadın almış valla okadar güzelki anlatamam. Maçta güzel bitti ohhh akşam keyifliydiniz yani :lepi: bende çok sevindim valla inşallah bizde bebişimizle izleriz böyler maçları hayırlısıyla:Saruboceq:

ben sabah 9da başlıyom canım ama 8 de çıkıyom evden 1 saate yakın yol sürüyo 7 dede evde oluyom işte zamanında çıkarsak. Cumartesi yok allahtan en büyük tesellim ama evde olamyı çok isterdim tabiki

slm kızlar, nasılsınız???

Özlooooşşş maaşallah bebişlere demek tane :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
sakın sıkıntılanıp kötü şeyler düşünme sen ne kadar rahat olursan onlarda okadar rahat büyüyo canım
Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

aymesiiim tatlım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik?
ilk aylar biraz daha sıkıntılı geçiyo, inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım

herkese ıyı aksamlar bugun tahlıl sonuclarınmı aldım fakat ıkı tanesı normal degıl gıbı geldı tsh..2.1787 yazıyor estadıolde <10 olarak yazıyor ne anlama gelıyor bılen varmı acaba yarına kadar sabredemıyecem ne olur bılen varsa cevaplarsa cok sevınırım

canım çok şükür iyiyim valla pek bişey anlamıyorum hamişlikle ilgili hala inanmıyorum şu cumartesi gelse doktora gitsem keseyi görsem o zaman bi oh çekicem galiba sağol canım güzel dileklerin için.

ben bilmediğim için yorum yapamıycam kusura bakma

canım sağolun eni düşündüğünüz için he şey yolunda
şimdilk

guanydın kıslarrrr

ben geldimm üçüzlerimleeee

ay kuzum demek üç tane
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah tatlım yaa

darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
TULİNY mede 3tane dermişim olumunekankayizsmileakannehir
:dance:

canım çok şükür iyiyim valla pek bişey anlamıyorum hamişlikle ilgili hala inanmıyorum şu cumartesi gelse doktora gitsem keseyi görsem o zaman bi oh çekicem galiba sağol canım güzel dileklerin için.

aymescim canım öylesine siteyi gezerken elim erkek infertilitesine gitti ve birden buraya girdim kısmete bak senin yazını gördüm daha çnce msjda yazmıştım sana ama cvp gelmedi tedavin nasıl oldu diye merak ediyodum tutmuşşşş çok sevindim canım yaaaa
Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun inşallah

yeter bitanem inşallah bu sefer
inşallah bu sefer vakti gelmiştir
kavuşmanın

cnım çok teşekür ederim
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
bebek bekleyen hepimizin yüzünü güldürsün rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar bu gün dr transferde kaç embiryo tarnser eliceğini sordun bana devlet eğer ilk tedavini (ilk tedavide transfer olmamıştı )sayıyorsa 2 embiryo transfer ederiz dedi
biz hastadan yanayız elimizden geleni yapacağız senin için dedi

hayılısı bakalım 2 embiyo istiyorum ama hayırlısı olsun

slm kızlar ben geldim herkesler iyidir inş..

ÖZLEMCİM 3üzmüş demek, oh oh ne güzel rabbim nazarlardan belalardan korusun inş.

YETEER canım yumoşların ne güzel olmuş rabbim tamamına erdirsin inş...

NEVRO ablacım iyiyim çok şükür üç gündür stres atmaya gitmiştim ama stresi eevde unutmuşum .evde heryer stres dolu napcam bilmiyom.gittiğim yerde sizler yoksunuz ya bu yüzden gittiğim yerde de pek duramıyom..

kızlar selam

yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah

özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada

ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama

ne diyelim hayırlısı olsun

inşallah güzel şeye habercidir canım...
rabbim yüzünü güldürsün...

geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi
MAŞALLAH YUMOŞLARINA CANIM...ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA...
HEPTE ÖĞLE OLUR ıNŞALLAH...

BıZıM GÖNBLÜMÜZ DE 2 EMRıYODAN YANA...
ıNŞALLAH 2 OLUR CANIM....

özlemcim bebişler demek üçüzmüş canım....çok sevindim...
rabbim üçünüde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

herkese selam kızlara.s.

kızlar ben bugün hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
aslında yaklaşık 3 haftadır böyle ama size pek bahsetmedim....

sebebi bizle alakalı değil...abimle alakalı....
abim evli 2 de çocuğu var...büyüyü 5 yaşını küçüğüde 1 yaşını dolduracak...
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
hayatı altüst oldu...ve bugün telefonda konuştuk boşanma davası açmışsenağlama
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
çocuklar annesinde kalırsa hasretlerine nasıl dayanırsenağlama
allahım sen yardım et...abimin hakkında hayırlısını ver...amin....

kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
rabbim huzurumuzu bozmasın....

Son düzenleme:
FADıKÇıM çok doğru söylemişsin rabbim huzurumuzu bozmasın, sınav dünyasındayız işte, benim etrafımdada böyle örnekler çok, onların çocukları var huzurları yok, bizler huzurluyuz çocuğumuz yok, böyle bi dünya işte yaaa, abin hakkında hayırlısı neyse o olsun, ALLAHIM dayanma gücü sabır versin...

cnım yyaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok üzüldüm gerçekten hemde çoookkkkkkkkkk
ben hep sölüyorum sağlık huzur sora çocuk
inşşş abinde doğru ve hakkında hayırlı olan kararı verir
iinnşşşşşşşşşş
ama rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın
ve hiç bir çocuğu anne ve babasızndan ayrı bırakmasın
rabbim yardımcıları olsun
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…