Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sınav dünyası canım işte...
abimlerin çocukları olmasaydı eğer, ayrılmalarına bu kadar üzülmezdik herhalde...
ama sınav dedikya...
yanlış anlamayın bende yuva yıkılması taraftarı değilim ama gerçekten sürdürecek bir yanı kalmamış....

duan için çok sağol canım allah razı olsun....

canım çok teşekür ederim
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bende her şeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum
hepimiz için
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey yolunda gidr

inşş canım yyaaaaaaaaaa
ama benim ilk denemde 22 yumoş olmuştu ve boştu hepside
onun için sayıdan ziyade kalitesi iyi olmalı
innşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabim yardımcımız olurda bu sefer her şey güzel olur
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

sağol canım...

duaların için bende amin diyorum...
işte beni üzende bu...
çocukların anneden babadan ayrı büyüyecek olmaları aklıma geldimi kendimi tutamıyorum....
ne oalcak çocukların piskolojisi....
allahım sen yardım et...hakımızda hayırlısını ver...

canım sağol
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşş

fadikim canım
rabbim yardımcıları olsun
ama işte biten evliklerde en çok üzülülen çocuklar oluyor anne baba boşandıktan sonra ne kadarda özverili olurlarsa olsunlar
çocuklar üzülüyor
rabbim ferah bir çıkış yolu vesin yardıMcıları olsun hepsinin
iinşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
canım çok şükür iyiyim bebişte iyidir inşallah
sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ilk randevum ozaman
bakalım kese gözükücekmi herşey yolundamı
ozaman öğrenicem inşallah

insallah canim, hersey yolunda gider, istede fazla yorulma, dikkat et kendine...

slm sen sut buharini nasil ve ne zaman yapiyosun??olmazsa bide onu denerim kafamçokkarıştı

guanydın kıslarrrr

ben geldimm üçüzlerimleeee

ay canim benim ne cok sevindim anlatmam, ben ikizdir diye dusunuyodum ama ucuzmus sevincimizide uce katladi, dikkatli ol canim allah yardimcin olsun...

merhaba canım. buhara oturma işi nasıl bişey anlatırmısın, ne amaçla yapılıyor. ben de uygulamak istiyorum...

ben bugday buharina oturuyorum(bi bag maydanoz ve bir bardak kadar szeytinyag)hepsi kaynatiliyo ve dayanabildigin kadar en iyisi soguyana kadar oturuyosun, iltihap filan varsa sokuyomus, annemin bi arkadasi bi senedir pesimde yapalim diye ugrasiyo artik kabul ettim kismet, onlar kac kiside denediyse olmus, bende olmasa bile en azindan iltihap soker diye dusunuyorum...

geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi

ohhh masallah masallah, insallah iki tanede transfer olur, guzel guzel tutunur...

dun gece seni gordum ruyamda test yapmissin ve cift cizgiyi gormussun :lepi: insallah oyle olur...

allah yardimcisi olsun .
yuvayi kurmak yurutmek zor ama bozmak o kadar kolayki, bizimde basimizda var, amcamin oglu bu konuda hayirsiz cikti, turkiyeden gelin getirdik, cok iyi biri iki tanede dunyalar guzeli kiz cocuklari var ama 7senedir, olmuyo, gelinimize hepimiz sahip cikiyoruz, ayrildilar ama bizim oglan kizi rahat birakmiyo, bir erkekte ne kadar kotu huy varsa hepsi onda var, her zaman bi olay, allah yuvasi dagilan herkese yardimci olsun...

kizlar bu arada benim buhar devam ediyo, ama ayiptir soylemesi sanki asagidan soguk esiyomus gibi geliyo korkuyom usutecem, gerci zaten gecen hafta bronsittim azmisti dahada gecmedi....birazda akintim var ne olacak cok merak ediyorum

fadikcim ne denirki bu durumda allahım hayırlısını versin.yetercim hadi gözün aydın bebişlerine kavuşmaya az kaldı.işallah sıkı sıkı tutunurlar annesine.

fadikçim allah abin hakkında hayırlısı ne ise onu versin canım eğerki böyle daha iyi olacaksa ayrılmaları daha iyidir mutlu sürmeyen bir evlilikte zaten hiç kimse mutlu olamaz çocuklar bile maaşallah şimdiki çocuklarda cin gibi herşeyi anlıyorlar .........ama senin ve ailen için çok üzücü bir durum allah sabırlığınızı versin.....benimde kardeşim boşanmıştı neyseki çocukları yoktu ama çok zor günler yaşadık karşı taraf çok zorluk çıkardı neyseki zorda olsa kurtulduk onlardan ama çevre baskısı lafları dedikoduları herkese hesap vermek hepsinden beterdi tek tek hesap verir duruma geliyosun yani buda baya yıpratıyor aile bireylerini........ama iyiki ayrılmışlar şimdi kardeşim çok mutlu bir evlilik yaptı eğer halen o kişiyle evli kalsa eminim hayatı tamamen zindana dönecekti hayata bir defa geliyoruz onun bunun yüzünden hayatımızı mavfedemeyiz demii........
eryasu hayat bir düzen içinde canım işte en önemli kanıtları çevremizde görüyoruz geçelerde bende düşündüm durdum pencere önünde dururken birden geldi aklıma allahım bizim herşeyimiz var çok şükür evimiz arabamız hertürlü lüksümüz çocuğumuz dünyaya gelirse sıkıntı çekmeden yaşayacak ama taktiri ilahi işte çocuğumuz yok mal mülk var evlat yok kiminin hiç bir şeyi yok bir düzine çocuğu var görüyoruz işte sefalet içindeler 8 9 çocuk var aç bir aç yaşıyolar ........onlar bizim hayatımıza bizde onlarınkine özenip yaşıyoruz işte....çoğu zaman içimden geçirirdim hiç birşeyimiz olmasaydı kendi halimizde olsaydıkta bir evladımız olsaydı diye ama herşey kendi istediğimiz gibi olmuyor alnımızda yazılanı yaşıyoruz allahıma hep ettiğim duam bize bu dünyadaki yaşamımızın hayırlısınıve imanlısını ahiretteki yaşamımızında hayırlısını vermesi......

özlemcim ne güzel sende nehir gibi pitoş üçüz annesi olacaksın onlar kavuştular bebeklerine inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksın........ama böyle devamlı pc başına oturup durma ne zaman görsem hep topiktesin biraz uzak kal canım biliyosun tehlikelerini demii....

fadikcim ne denirki bu durumda allahım hayırlısını versin.yetercim hadi gözün aydın bebişlerine kavuşmaya az kaldı.işallah sıkı sıkı tutunurlar annesine.

yabanım inşşşşşşşşşşşş
kuzum
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım kromozom testi basit bir test..
asıl kan testleri önemli..
benim 3deneme tutmayınca doktorum bu testleri yaptırmamı istedi..
genetik kan testi yada trombofilia testi olarak geçiyor.
bir de canım ne rahatsızlığın olduğunu bilmeden aspirin kullanman da sakıncalı..
belki sende protrombin zamanı uzaması var mesela,yani kanın geç pıhtılaşıyor.
bu durumda spirin kullanmak çok tehlikeli..
olmadık zamanda kanama yapar..
o yüzden sana tavsiyem,kendi kendine ilaç kullanmamann canımm..vereliniortak

kızlar herkese ıyı akŞamlar
ben Çıkıyorum
yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu gÜn Çok yoruldun valla bıraz dınleneyım
yarın gÖrÜŞÜrÜz
ıınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım ya gerçekten çok üzüldüm.rabbim yardımcınız olsun.senin duygularını çok iyi anlıyorum.çünkü yıllar öncesinde aynı durumu bizde yaşamıştık.benimde abimin bir kızı bir deoğlu vardı.ayrıldılar gerçekten çok zor.rabbim kimsenin başına vermesin.dediğin gibi canım rabbim huzurumuzu bozmasın inş..

özom üçüzler geliyo haaaa:1shok:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:: maşallah canım. allahım hepsinide kucağına almayı nasip etsin allah kolaylık versin canım

yeterim maşallah yumoşlarına inşallah hepsi 1. kalitededir canım. allah emeklini boşa çıkarmasınopuyorumnanaktan

fadikcim bu durumda ne denir bilmiyorum canım allah yardımcınız olsun. bu durumlarda olan hep çocuklara oluyo bide küçüklermiş olayı bilmiyorum ama küçük oldukları için anneye verme ihtimalide yüksek allah abinin yardımcısı olsun. inşallah birbirlerine bir şans daha verirler canım

cucum inşallah bebişin habercisidir bu ağrılar hiç belli olmaz canım bir bakmışsın çıkıp gelivermişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…