sınav dünyası canım işte...FADİKÇİM çok doğru söylemişsin rabbim huzurumuzu bozmasın, sınav dünyasındayız işte, benim etrafımdada böyle örnekler çok, onların çocukları var huzurları yok, bizler huzurluyuz çocuğumuz yok, böyle bi dünya işte yaaa, abin hakkında hayırlısı neyse o olsun, ALLAHIM dayanma gücü sabır versin...
slm kızlar ben geldim herkesler iyidir inş..
özlemcim 3üzmüş demek, oh oh ne güzel rabbim nazarlardan belalardan korusun inş.
Yeteer canım yumoşların ne güzel olmuş rabbim tamamına erdirsin inş...
Nevro ablacım iyiyim çok şükür üç gündür stres atmaya gitmiştim ama stresi eevde unutmuşum .evde heryer stres dolu napcam bilmiyom.gittiğim yerde sizler yoksunuz ya bu yüzden gittiğim yerde de pek duramıyom..
kızlar selam
yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah
özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada
ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama
ne diyelim hayırlısı olsun
cnım yyaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok üzüldüm gerçekten hemde çoookkkkkkkkkk
ben hep sölüyorum sağlık huzur sora çocuk
inşşş abinde doğru ve hakkında hayırlı olan kararı verir
iinnşşşşşşşşşş
ama rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın
ve hiç bir çocuğu anne ve babasızndan ayrı bırakmasın
rabbim yardımcıları olsun
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallah güzel şeye habercidir canım...
Rabbim yüzünü güldürsün...
Maşallah yumoşlarına canım...şükür herşey yolunda...
Hepte öğle olur inşallah...
Bizim gönblümüz de 2 emriyodan yana...
Inşallah 2 olur canım....
özlemcim bebişler demek üçüzmüş canım....çok sevindim...
Rabbim üçünüde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
sağol canım...
Duaların için bende amin diyorum...
Işte beni üzende bu...
çocukların anneden babadan ayrı büyüyecek olmaları aklıma geldimi kendimi tutamıyorum....
Ne oalcak çocukların piskolojisi....
Allahım sen yardım et...hakımızda hayırlısını ver...
canım çok şükür iyiyim bebişte iyidir inşallah
sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ilk randevum ozaman
bakalım kese gözükücekmi herşey yolundamı
ozaman öğrenicem inşallah
kızlar merhaba bizde 5 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı 2 sefer ameliyat oldu 2 sefer aşılama oldum ama sonuç yok herşeyin hayırlısı vakti zamanı var heralde bekliyoruz bende 4 gün süt buharı yaptım inşallah allah bu ay bana ve tabiki hepimize saglıklı sıhatlı hayırlı bir şekilde bebeklerimizi gönderir bu ay bebegim gelmezse aşılama ardında tüp bebek hepimiz için hayırlısı kızlar
guanydın kıslarrrr
ben geldimm üçüzlerimleeee
merhaba canım. buhara oturma işi nasıl bişey anlatırmısın, ne amaçla yapılıyor. ben de uygulamak istiyorum...
geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi
kızlar selam
yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah
özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada
ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama
ne diyelim hayırlısı olsun
herkese selam kızlara.s.
kızlar ben bugün hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
aslında yaklaşık 3 haftadır böyle ama size pek bahsetmedim....
sebebi bizle alakalı değil...abimle alakalı....
abim evli 2 de çocuğu var...büyüyü 5 yaşını küçüğüde 1 yaşını dolduracak...
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
hayatı altüst oldu...ve bugün telefonda konuştuk boşanma davası açmışsenağlama
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
çocuklar annesinde kalırsa hasretlerine nasıl dayanırsenağlama
allahım sen yardım et...abimin hakkında hayırlısını ver...amin....
kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
rabbim huzurumuzu bozmasın....
insallah canim, hersey yolunda gider, istede fazla yorulma, dikkat et kendine
ohhh masallah masallah, insallah iki tanede transfer olur, guzel guzel tutunur...
CANIM İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
DR KONUŞTUM BU GÜN BİZ HASTALARIMIZDAN YANAYIZ DEDİ EĞERKİ YAPILABİLECEK BİR ŞEY VARSA 2 EMBİRYO TRANSFERİYLE İLİĞİ YAPARIZ DEDİ
HAYIRLISI BAKALIM
fadikcim ne denirki bu durumda allahım hayırlısını versin.yetercim hadi gözün aydın bebişlerine kavuşmaya az kaldı.işallah sıkı sıkı tutunurlar annesine.
kan pıhtılaşması ile ilgili beni bilgilendirin arkadaşlar, ben denemelerimde bebek aspirini kullanmıştım, ama zaten herkese kullandırıyorlar galiba, biraz önce araştırdım acaba tutmama sebebim öyle bir şey olabilir mi.Yazın genetik test yaptırdım testin sonucunda sadece kromozom sayılarımız yazıyor eşimle benim normal görünüyor.Acaba kan pıhtılaşmasını öğrenmek için ne yapmak lazım niye hastaneden bana böyle bi şey söylenmedi
herkese selam kızlara.s.
kızlar ben bugün hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
aslında yaklaşık 3 haftadır böyle ama size pek bahsetmedim....
sebebi bizle alakalı değil...abimle alakalı....
abim evli 2 de çocuğu var...büyüyü 5 yaşını küçüğüde 1 yaşını dolduracak...
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
hayatı altüst oldu...ve bugün telefonda konuştuk boşanma davası açmışsenağlama
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
çocuklar annesinde kalırsa hasretlerine nasıl dayanırsenağlama
allahım sen yardım et...abimin hakkında hayırlısını ver...amin....
kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
rabbim huzurumuzu bozmasın....
kızlar herkese İyİ akŞamlar
ben Çıkıyorum
yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu gÜn Çok yoruldun valla bİraz dİnleneyİm
yarın gÖrÜŞÜrÜz
İİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?