herkese selam kızlara.s.
kızlar ben bugün hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
aslında yaklaşık 3 haftadır böyle ama size pek bahsetmedim....
sebebi bizle alakalı değil...abimle alakalı....
abim evli 2 de çocuğu var...büyüyü 5 yaşını küçüğüde 1 yaşını dolduracak...
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
hayatı altüst oldu...ve bugün telefonda konuştuk boşanma davası açmışsenağlama
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
çocuklar annesinde kalırsa hasretlerine nasıl dayanırsenağlama
allahım sen yardım et...abimin hakkında hayırlısını ver...amin....
kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
rabbim huzurumuzu bozmasın....
hayirlisi canim benim..cucu gebelik belirtileride aynen adet sancısı gibi.adet olacakmışsın gibi hissediyorsun işallah bebişin gelmiştir.
canimmm massallah cok cok sevindimmm..geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi
himmm bu kasik agrilarinin altindan güzel kokular aliyorum desemmm,meselaaa bebis gibi yerimsenibenkızlar selam
yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah
özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada
ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama
ne diyelim hayırlısı olsun
ahh canim benimm,seni öyle iyi anliyorum ki...2 yilin icinde kaynim,görümcem,halam bosandilar...herkese selam kızlara.s.
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
canim benim cok sagol...dilerim dediginiz gibi olur :Saruboceq:cucum inşallah bebişin habercisidir bu ağrılar hiç belli olmaz canım bir bakmışsın çıkıp gelivermişşşşş
insallah canimmm..hakkimizda hayirlisi olsun insallahhh :Saruboceq:cucu ve melony inşallah bu ay da sizden alırız müjdeli haberi..
ben umutluyum sizdennn..:teytey:
canım daha haberi verdiğim gün annem gidip hemen fbli zıbın almış hep mağazanın önünden geçerken takılırdım anneme benm bebğime bunu alsana diye annemde olsun yeterki almammı kızım diyodu kadın almış valla okadar güzelki anlatamam. Maçta güzel bitti ohhh akşam keyifliydiniz yani :lepi: bende çok sevindim valla inşallah bizde bebişimizle izleriz böyler maçları hayırlısıyla:Saruboceq:
ben sabah 9da başlıyom canım ama 8 de çıkıyom evden 1 saate yakın yol sürüyo 7 dede evde oluyom işte zamanında çıkarsak. Cumartesi yok allahtan en büyük tesellim ama evde olamyı çok isterdim tabiki
geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi
NEVRO ablacım iyiyim çok şükür üç gündür stres atmaya gitmiştim ama stresi eevde unutmuşum .evde heryer stres dolu napcam bilmiyom.gittiğim yerde sizler yoksunuz ya bu yüzden gittiğim yerde de pek duramıyom..
kızlar selam
yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah
özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada
ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama
ne diyelim hayırlısı olsun
herkese selam kızlara.s.
kizlar bu arada benim buhar devam ediyo, ama ayiptir soylemesi sanki asagidan soguk esiyomus gibi geliyo korkuyom usutecem, gerci zaten gecen hafta bronsittim azmisti dahada gecmedi....birazda akintim var ne olacak cok merak ediyorum
nevrocum canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçiverir canım. acil şifalar canım
sınav dünyası canım işte...
abimlerin çocukları olmasaydı eğer, ayrılmalarına bu kadar üzülmezdik herhalde...
ama sınav dedikya...
yanlış anlamayın bende yuva yıkılması taraftarı değilim ama gerçekten sürdürecek bir yanı kalmamış....
duan için çok sağol canım allah razı olsun....
canım kromozom testi basit bir test..
asıl kan testleri önemli..
benim 3deneme tutmayınca doktorum bu testleri yaptırmamı istedi..
genetik kan testi yada trombofilia testi olarak geçiyor.
bir de canım ne rahatsızlığın olduğunu bilmeden aspirin kullanman da sakıncalı..
belki sende protrombin zamanı uzaması var mesela,yani kanın geç pıhtılaşıyor.
bu durumda spirin kullanmak çok tehlikeli..
olmadık zamanda kanama yapar..
o yüzden sana tavsiyem,kendi kendine ilaç kullanmamann canımm..vereliniortak
öpüldünüz canlar , tekrar iyi geceler sabah görüşürüz ben de yavaş yavaşkendimi tedavi için alıştırmaya başlayayım
ya aslında arkadaşlar dua etmeyi çetele şeklinde bir düzene koyabiliriz,mesela hergün belli sayıda sure okumak ya da tefrice çekmek gibi, kısacası bol bol dualar okunması için ne dersiniz opuyorumnanaktan
abim için güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok sağolun kızlar...
kusura bakmayın herkese ayrı ayrı dönemdim ama hepsini okudum....
biz daha önce yakın akrabada boşanma yaşamadık...böyle olunca daha da zorumuza gidiyor...
abimlerin barışma olasıılığı hiç yok gibi gün geçtikçe herşey kötüye gidiyor...
abimler koceelide ben ancak telefonda görüşüyorum bu satlere kadar da dayımlarla bu meseleyi konuştuk...
anlaşarak bir boşanma da olmayacak galiba karşı taraf çok fena...
o kadar çaresizimki ne oalcak ne yapacağız...
elimizden birşey gelmiyor...
allah abimin ve çocukların yardımcısı olsun....
rabbim bu gibi sıkıntılardan hepimizi korusun....
çıkmadan listeyide güncelleyeyim...çünkü bir kaç gün daha pek gelemem gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?