Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlar nevrom erkencisin yardıma geldim bende sana kepenkleri açmayaŞeniz

geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi

oh maşallah canım inşallah kaliteleride çok güzeldir yumoşlarının

canım çok sağol güzel dileklerin için

canım inşallah bu işarteler hayra alamettir
Allah yardımcın olsun

fadiğim gerçekten üzüldüm canım
en çok çocuklar için ama abin bitirmekte bu kadar kararlı olduğuna göre
eminimki çok geçerli sebebi vardır Allah yardımcısı olsun
onunda çocuklarında inşallah çok yara almadan bu olayı atlatırlar
her zaman olan hep çocuklara oluyo ama kısmet işte
çok zor bi durum gerçekten :çok üzgünüm:

evet canım gece uyanıyorum inanamıyorum 3 bebeğiminde benimle olduguna hem seviniyorum hem birazda korkuyorum ama zamanla alışıcam sanırım
geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi

canım bende daha önce kullanmıştım tok diye hatırlıyorum bakalım bugün şekilde kullanayım yarın değiştiririm bi yanlışlık varsa

kızlar çok acilbişey sORMAM lazım klomen tableri aç karnınamı tok karnınamı almam lazım

Canım ben de hiç kullanmadım , bilemiyorum. :uhm:

Günaydın canlar nevrom erkencisin yardıma geldim bende sana kepenkleri açmayaŞeniz

Canım günaydınn. :1hug: Ama sana elini sürdürmem ben. yerimseniben Hamilesin sen artık. Kepenk falan kaldırmak yok. a.s. Sen çek bir sandalye , otur dükkanın önüne. Temiz hava al. Kahvaltı yaptın mı? Hemen sana ve miniğine bir kahvaltı ısmarlayayım. Şeniz

canım benim inşallah ikizlerin olur kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

KIZLAE ÇOK SAĞOLUN
İNŞŞŞŞŞŞŞ
HAYILI SAĞLIKLI VERSİN RABBİM EVLATLARIMIZI
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sağolun kılzar
sizleden duydyğum her dua güzel söz içimi kıpır kıpır yapıyor
iyiki vasınız
yyaaaaaaaaaaaaaaa
ben sizi seviyorum yyaaaaaaaaaaaa

yeterim maşallah yumoşlarına inşallah hepsi 1. kalitededir canım. allah emeklini boşa çıkarmasınopuyorumnanaktan
İNŞŞ CANIM YYAAAAAAAAA
KALİTELİ OLSU NLAR SAĞLICAKLA GELSİNLER

kıss niye yoruyon o mincik yumoşları.hadi dinlen sen...

CANIM ELİMDEN GELİĞİ KADAR ESNEK DAVRANIYORUM YUMOŞLARIMA
AMA ÇOK TEBBELDE OLMASINLAR DEĞİLMİ :roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar hepinize teşekür edeim iyi dileklerniz dualarınız için eğer atladığı arakadaşlar vrsa kusura bakmasınlar
inşş atlamamışımdır

günaydin kizlar...
yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
sonuc aksam üzeri cikarmis..
haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:

günaydin kizlar...
Yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
Sonuc aksam üzeri cikarmis..
Haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:

cucum canım hadi hayırlısı bakalım
inşş halay çekeceğiz
inşşşşşşşşşşş

günaydın topiğin şekerleri,
nasılsınız??? ne var ne yok:hulya:
yeteriiim canım inşallah yumoşların bebişe dönerde göbişine konar tatlım...
cucuu hadi güzel haberini bekliyoruz canımm inşallah pozitif olur sonucun

sagol canimmm,insallah...
sen nasilsin?bebisler nasillar?

kızlar merhabalar..
ne guzel haberler gelmıs ya ozlem bebısler ucuzmus.oh ne guzel rabbım saglık versınde ucunu bırden buyutursun.benımde su dunyada en cok ıstedıgım seylerden bırı ıkız bebıklerımın olması.eger oyle olsa bırdahada cocuk dusunmem.hayatımı onlara adarım.tabı ılk once herseyın hayırlısı..mevlam saglık vesın sanada bebıslerede..
yetercım senınde yumoslar ıyıymıs.ınsallah guzelce dollenırlerde annelerının gobıkıne konarlar.aymeste oldugu gıbı ıcıme doguyor sende bu sefer hamıs kalacaksın ınsallah..
fadıkcım senın haberınede cok uzuldum.rabbım saglıklı dusunupte oyle karar vermelerını nsıp etsın.huzur olmayınca hıc bıseyın tadı olmuyor demekkı cocukların bıle.ne dıyelım haklarında hayırlısı olsun.rabbım aralarındakı muhabbetı artırsın yada bıran once..

cucu sana bısey sorcam canım.bende nısanın sonunda adet olup asılama ıgnelerıne baslıyorum hayırlısı ıle..
bıraz bahsetsene neler gectı basından..
ılacların dozu nekadardı..ısımlerı ne..
nekadara maloldu..toplam ne kadar sperm verıldı sana..en onemlısı acıdımı..korkuyorum cok..
bıraz fazla soru sordum amamerak edıyorum..

canimm estafirullah tabiki soracaksin ama keske sana yardimci olabilseydim..
maalesef benimki asilama degildi canim..yumurtlama takibiydi..
catlatma ignesi vurulup sperm enjekte edilmedi de,igneden sonra düzenli iliski önerildi yani..
ama o asamaya kadar bahsedeyim..
bende pcos var biliyorsundur belki..yani asiri hassas oluyor yumurtaliklar..
en düsük dozla,puregon igneyle baslandi..takibe göre doz artirildi,37-50-75-100 diye gitti yani..sonra hem puregon hem menagon igneyi beraber vurdum..ikisindende 100er mg.
18-20 mm oluncada yumoslar catlatma ignesi olarak brevactid 5000 vurdum 2 defa..
canim almanyadayim ben,suan tüm bunlari devlet ödedi..
ödemese yanardim cünkü benim tedavim aylar sürüyor,yumoslar durup durup birden büyüyorlar..ve 1 tüp igne bile 300 euro civarinda..ben 10 tüp kullanmisimdir sanirim...
ama korkma yani yinede,asilama yaptiran arkadaslardan duyuyoruz..Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…