Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim çok sağol ohhhhh ne güzel valla temiz havada kahvaltı keyfi kulağa çok hoş geliyokaydirigubbakcemile5
ama ne yazıkki ben kapalı yerde sigara dumanı altındayım:çok üzgünüm:
kahvaltımda poğaça napalım idare edicez artık

günaydin kizlar...
yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
sonuc aksam üzeri cikarmis..
haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:

Hadi bakalım canım hayırlı olsun
inşallah çok güzel haberler getirisin bize
mart ayının son hamişlerinden olursun
Allah yardımcın olsun bebişin göbişindedir inşallah:Saruboceq:

günaydın canım ben çok şükür iyiyim
bugün pek iş yok boş boş oturuyorum
böyle zamanlarda topikteyim fırsatta istifadeyerimseniben
sende bebişlere bişeylermi örüyon bakem:hulya:

Hadi bakalım canım hayırlı olsun
inşallah çok güzel haberler getirisin bize
mart ayının son hamişlerinden olursun
Allah yardımcın olsun bebişin göbişindedir inşallah:Saruboceq:

canimm benim cok sagol güzel dileklerin icin...
insallah yetisirim size yerimseniben
sende hayirlisiyla keseyi görürsün insallah :Saruboceq:
yorma kendini canim oralarda.. :1hug:

sagol canimmm,insallah...
sen nasilsin?bebisler nasillar?

iyiyiz canım sağol,
yuvarlanıp gidiyoz işte, kaydirigubbakcemile3
buradan sizin güzel haberlerinizi alıp seviniyoruz hep birlikteolumunekankayizsmile :lepi: opuyorumnanaktan

günaydin kizlar...

canım inşallah bugun senin gunun olur halaylar çekilir. bak 4 kere dua ediyos senin için
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canimm benim cok sagol güzel dileklerin icin...
insallah yetisirim size yerimseniben
sende hayirlisiyla keseyi görürsün insallah :Saruboceq:
yorma kendini canim oralarda.. :1hug:

çok sağol canım inşallah
yormamaya çalışıyorum bugünde iş yok zaten ama
kasıklarım ağrıyo arada birde belim
hep adet olucam gibi geliyo ağrı öyle olunca
allah korusun tabiki
inşallah yetişiceksin canım allahında izniyle

cucum inşallah hakkında hayırlısı olur güzelim bende dün doktora gittim.hormon tahlili için kan verdim sonuçları bugün alıcam ayrıca yeniden klomen le çatlatma yapalım dedi eşimden test istemişti biz verememiştik dünde eşim gelmişti benimle doktora illa verelim testi dedi ona göre kolay bişey belki ama zamanı değildi cumartesi olmuştu daha 72 ssat dolmadan tekrar test verdi akşam doktor aradı bizi hiç hareket yok gelin testi tekrarlayalım dedi eşim cuamrtesi tekrar gidecek ama benim içim içimi yiyor ya değerleri eskisinden de aşağılara düştüyse ya elimizdeki fırsatları yavaş yavaş kaybediyorsak diye düşüncelerdeyim ben klomene bu sabah başladım 5gün içicem bittikten 2gün sonrada yumurta takibi için gidicem doktor busferde olmassa rahim filmi çekeriz dedi ama sonra yaşımı sordu 24deyince biras daha beklememiz laızm dedi yaş sınırımı varki anlamadım kızlar hafta sonu sınavlarda var ama ben hiç aklımı veremiyorum ne olacak böyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun

günaydın canım ben çok şükür iyiyim
bugün pek iş yok boş boş oturuyorum
böyle zamanlarda topikteyim fırsatta istifadeyerimseniben
sende bebişlere bişeylermi örüyon bakem:hulya:

aman canım dikkat et kendine, yorulma fazla,
yok kıııss ben bişi örmüyorum, anneannesi yeteri kadar ördü zaten,
babaanneside ciciler almış birsürü,
bana bişey kalmadı yapacak,
bende göbişte taşıyorum onları, ( büyüdükçe ağırlaşıyolar heee onlarda)
ööööyle vakit geçiriyoz işte,
sende cumartesi görecekmişin keseyi,hadi inşallah minik aymes iyidir, pıtpıtlarınıda duyunca rahatlarsın deyim ben ama emin ol öyle olmuyo,
ilk zaman öyle diyosun, "kalp atışını duyayım içim rahat eder"
sonra hep bisonraki kontrol zamanını merakla bekliyosun, acaba büyüdümü, acaba iyimi,
bisüre sonra göbiş büyüyo ozaman biraz daha iyi anlıyosun hamile olduğunu ben karnım büyüyene kadar emin olamıyodum bitürlükaydirigubbakcemile3
sonra hareketleri başlıyo, hissetmeye başladığında ilk zamanki gibi ultrasona ihtiyaç duymuyosun çok fazla, buseferde durmadan takip ediyosun, bugün niye az hareket etti, niye kıpırdamadı... diye, sonra büyüdükçe vücudunu merak ediyosun, düzenli gelişiyomu diye.....
bööööyle devam ediyo aymesim, ama tatlı telaşlar, güzel heyecanlar bunlar, Rabbim sana sorunsuz bir hamilelik geçirmek nasip etsin,
isteyen tüm arkadaşlarımada bebişlerini göndersin inşallah kucakları bebişle dolsun
bol bol dua ediyorum hepinize Allahım o güzel günleri hepimize göstersinde burda hep birlikte paylaşalım sevinçlerimizi...olumunekankayizsmileŞeniz

:Saruboceq:
iyiyiz canım sağol,
yuvarlanıp gidiyoz işte, kaydirigubbakcemile3
buradan sizin güzel haberlerinizi alıp seviniyoruz hep birlikteolumunekankayizsmile :lepi: opuyorumnanaktan
iyi olun canim benim,,saglikla gelsinler insallahhh :Saruboceq:
canım inşallah bugun senin gunun olur halaylar çekilir. bak 4 kere dua ediyos senin için
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oyyy 4 kisi oldunuz yaa,massallah size..
tesekkürler canimmm..hayirlisi olsun :Saruboceq:

merakla bekliyoruz caım benim, kocaman bi halay çekecez hep beraber merak etme
insallah dedigin gibi olur bitanem...
cok sagol güzel dileklerin icin

kiyamam yaa...
benimde aynen adet sancisi gibi belim agriyor,bacaklarimda dahil..
her dakika acaba mi diye kosuyorum bakmaya..
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimm
sen düsünme adeti falan yerimseniben

sagol canimm..
seninde hakkinda hayirlisi olsun insallah..cok kisa araliklarla vermis esin testi ama hayirlisi canim..valla yas siniri varmi bilmiyorum.tüp bebek mi istiyorsun sen?
eger öyleyse kizlar daha iyi biliyorlar tabii ama sanirim 3 sene mi ne evli olmak gerekiyor CADIARZU
hakkinda hayirlisi olsun canimm... :Saruboceq:

nevrooo canım nasılsın?
doruk paşa nasıl, çapkınlığa devammı?
rahat dursun benim kız doğana kadar bak,
çapkın bi damat istemiyorum...opuyorumnanaktan

canım geçti demi lekelenmelerinn şükür

günaydin kizlar...

Haydii bakalımmm. İnşallah sonuç pozitif olur mesmelek arkadaşım benim. :Saruboceq: Akşam üzeri demek çıkacak. Heyecanlandım şimdi. :dance: Rabbim göndermiştir inşallah mesmeleğimin meleğini. :Saruboceq:

Hadi yaa. Yasak değil mi kapalı alanlarda sigara. Dövimmi onları ben. alsanaalsanasmile Seni ve bebeğini dualarımız korur Allahın izniyle bitanem. a.s.

yaşın genç olduğu için,doktor acele etmeye gerek yok diye düşünmüştür yoksa yaş sınırlaması yok canım ama doktorlar yumurta rezervinin yaşa bağlı olmadığını düşünmüyorlar.Aklına kötü şeyler getirme spermlerler bir çok duruma bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.Yorgunluk,uykusuzluk,ateş,grip,vs gibi

canım ağrılar ilk zaman oluyo mutlaka,
sonra hamileliğin ilk aylarında da adet olacağın zamanlar geldimi adet ağrıların başlıyo,
bide ben ağrılı adet görüüyodum,
ilk zamanlar hep günüm geldiğinde azda olsa hissettim ağrıları,
ama sonra geçiyo zaten zamanla,
sen yavaş yavaş kahvaltını düzene sokmaya çalış elinden geldiğince,
3.aydan sonra düzenli beslenmen gerekiyo çünkü,
iyi beslen ki yarasın bebişe annesi:ecrin_bebek:

özlemcim takvimin çok güzel bitanem. Maşallah kuzucuklara. Dizilmişler de bakıyorlar ordan.

sağol canım yaaa hep baksınlar inşallah bana oradan meleklerim sağlıkla inşallah

bide azcık rahat dursalarr 3-4 gundur miğdem kötü zor duruyorum şirkette.çok erken basladı bulantılarım

anladım canım..
her gün alıyorsun sandım ben..
36 saatte bir alıyorsan bir zararının olacağını zannetmiyorum..
inşallah yoktur böyle bir rahatsızlığın..

canım geçti demi lekelenmelerinn şükür

canım çok şükür geçti sayılır baya azaldı dün bi kere oldu akşam eve gidince şimdi yok inşallahta olmaz.

ay senin takvimini yerim ben değişmiş hemencik ben beceremedim bi türlü girdim oraya yaptım ama yapıştırımadım çizelge yerine hata veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…