Canım ben de hiç kullanmadım , bilemiyorum. :uhm:
Canım günaydınn. :1hug: Ama sana elini sürdürmem ben. yerimseniben Hamilesin sen artık. Kepenk falan kaldırmak yok. a.s. Sen çek bir sandalye , otur dükkanın önüne. Temiz hava al. Kahvaltı yaptın mı? Hemen sana ve miniğine bir kahvaltı ısmarlayayım. Şeniz
günaydin kizlar...
yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
sonuc aksam üzeri cikarmis..
haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:
günaydın topiğin şekerleri,
nasılsınız??? ne var ne yok:hulya:
yeteriiim canım inşallah yumoşların bebişe dönerde göbişine konar tatlım...
cucuu hadi güzel haberini bekliyoruz canımm inşallah pozitif olur sonucun
Hadi bakalım canım hayırlı olsun
inşallah çok güzel haberler getirisin bize
mart ayının son hamişlerinden olursun
Allah yardımcın olsun bebişin göbişindedir inşallah:Saruboceq:
sagol canimmm,insallah...
sen nasilsin?bebisler nasillar?
günaydin kizlar...
günaydin kizlar...
canimm benim cok sagol güzel dileklerin icin...
insallah yetisirim size yerimseniben
sende hayirlisiyla keseyi görürsün insallah :Saruboceq:
yorma kendini canim oralarda.. :1hug:
günaydın canım ben çok şükür iyiyim
bugün pek iş yok boş boş oturuyorum
böyle zamanlarda topikteyim fırsatta istifadeyerimseniben
sende bebişlere bişeylermi örüyon bakem:hulya:
iyi olun canim benim,,saglikla gelsinler insallahhh :Saruboceq:iyiyiz canım sağol,
yuvarlanıp gidiyoz işte, kaydirigubbakcemile3
buradan sizin güzel haberlerinizi alıp seviniyoruz hep birlikteolumunekankayizsmile :lepi: opuyorumnanaktan
oyyy 4 kisi oldunuz yaa,massallah size..canım inşallah bugun senin gunun olur halaylar çekilir. bak 4 kere dua ediyos senin için
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah dedigin gibi olur bitanem...merakla bekliyoruz caım benim, kocaman bi halay çekecez hep beraber merak etme
kiyamam yaa...çok sağol canım inşallah
yormamaya çalışıyorum bugünde iş yok zaten ama
kasıklarım ağrıyo arada birde belim
hep adet olucam gibi geliyo ağrı öyle olunca
allah korusun tabiki
inşallah yetişiceksin canım allahında izniyle
cucum inşallah hakkında hayırlısı olur güzelim bende dün doktora gittim.hormon tahlili için kan verdim sonuçları bugün alıcam ayrıca yeniden klomen le çatlatma yapalım dedi eşimden test istemişti biz verememiştik dünde eşim gelmişti benimle doktora illa verelim testi dedi ona göre kolay bişey belki ama zamanı değildi cumartesi olmuştu daha 72 ssat dolmadan tekrar test verdi akşam doktor aradı bizi hiç hareket yok gelin testi tekrarlayalım dedi eşim cuamrtesi tekrar gidecek ama benim içim içimi yiyor ya değerleri eskisinden de aşağılara düştüyse ya elimizdeki fırsatları yavaş yavaş kaybediyorsak diye düşüncelerdeyim ben klomene bu sabah başladım 5gün içicem bittikten 2gün sonrada yumurta takibi için gidicem doktor busferde olmassa rahim filmi çekeriz dedi ama sonra yaşımı sordu 24deyince biras daha beklememiz laızm dedi yaş sınırımı varki anlamadım kızlar hafta sonu sınavlarda var ama ben hiç aklımı veremiyorum ne olacak böyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun
çok sağol canım inşallah
allah korusun tabiki
günaydin kizlar...
canım benim çok sağol ohhhhh ne güzel valla temiz havada kahvaltı keyfi kulağa çok hoş geliyokaydirigubbakcemile5
ama ne yazıkki ben kapalı yerde sigara dumanı altındayım:çok üzgünüm:
kahvaltımda poğaça napalım idare edicez artık
canım geçti demi lekelenmelerinn şükür
cucum inşallah hakkında hayırlısı olur güzelim bende dün doktora gittim.hormon tahlili için kan verdim sonuçları bugün alıcam ayrıca yeniden klomen le çatlatma yapalım dedi eşimden test istemişti biz verememiştik dünde eşim gelmişti benimle doktora illa verelim testi dedi ona göre kolay bişey belki ama zamanı değildi cumartesi olmuştu daha 72 ssat dolmadan tekrar test verdi akşam doktor aradı bizi hiç hareket yok gelin testi tekrarlayalım dedi eşim cuamrtesi tekrar gidecek ama benim içim içimi yiyor ya değerleri eskisinden de aşağılara düştüyse ya elimizdeki fırsatları yavaş yavaş kaybediyorsak diye düşüncelerdeyim ben klomene bu sabah başladım 5gün içicem bittikten 2gün sonrada yumurta takibi için gidicem doktor busferde olmassa rahim filmi çekeriz dedi ama sonra yaşımı sordu 24deyince biras daha beklememiz laızm dedi yaş sınırımı varki anlamadım kızlar hafta sonu sınavlarda var ama ben hiç aklımı veremiyorum ne olacak böyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun
çok sağol canım inşallah
allah korusun tabiki
özlemcim takvimin çok güzel bitanem. Maşallah kuzucuklara. Dizilmişler de bakıyorlar ordan.
papatyacığım sağolasın, fakat ben kendii kendime zaten ilaç kullanmıyorum. Tedavi sırasında bebek aspirini kullandırıyorlarya ondan bahsettim ama galiba herkese kullandırıyorlar, bugün kan pıhtılaşması dikkatimi çekti, acaba dedim bende bir araştırsam mı yoksa herhangi bi şüphem yok
canım geçti demi lekelenmelerinn şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?