Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

beklemek ne fena bir şey olduğunu hatta en zor şey olduğunu biliyoruz burada hepimiz,güzel arkadaşım Allah sabır versin, güüzel düşün güzel olsun

ben bu ay sabah akşam kaynatıp aç karna hem eşim hem ben içtik hamilelik olmadı ama ilginç bişey oldu benm normalde adetimin ilk günü acayib sancılı geçer kesinlikle ilaç atmadan geçmez hatta 2. ci günü bile ağrılı olur ölürüm ağrıdan ama bu kez geldiğini bile anlamadım hiç ağrı sızı olmadı bugün 5. gün nerdeyse bitecek sessiz sedasız geldi gidiyor çok şaşırdım yani iyi böylede :) acaba incirdenmi oldu ne dersiniz???

kızlar günaydınnn inş güzel bir gün yaşarız hepberaber...

cucum canım ben dün gelemedim ama sabah sabah çok mutlu ettin beni inş rabbim hamileliğinin devamını sağlar.değerinde kat kat artar canım benim....

melony canım henüz üzülmek için çok erken ben inanıyorum senden de güzel haberler alcaz...

aşk melegim canım çok üzüldüm adınıza biran beni düşündüm yerinde çok kötü durum ama kusura bakma kardeşinde çok boşboğazlık etmiş o lafta söylenmez yani kızdım.şimdi bu saatten sonra eşinin kalbini nasıl düzelteceksin kardeşine karşı o da ayrı mesele rabbim yardımcın olsun inş.....

nesrincim çok üzüldüm ama inş yakında güzel haberlerini alcaksın ben inanıyorum tatlım rabbim eşinin ve arkadaşlarının yardımcısı olsun inş.....

aymesim nasıl gidiyor hamilelik şeker....

kızlar ne güzel oldu topiğimiz son zamanlarda oku oku bitmiyor sayfalar inş hep böyle olur :):)))

tez zamanda rüyan gerçekleşicek canım kucağından hiç bırakmıycaksın bebişlerini inşallah
o istediğim ninimi sölüyodum bebeğime kafasını omzuma koydu hemen uyumak istedi.inşallah cnaım inşallah çok az kaldı bebeklerimizi kucaklamammıza

canım biz denedik ama inciri geceden zeytin yagına batırıp sabah birer tane eşimle yiyoduk öle diğerini yapmadık am afaydası vardır muhakak olmazmı

yetercim emeklerine sağlık, hiç bir doktor yada tüp bebek merkezi yetkilisi çıkıpta yasanın olumsuzluğunu anlatmadı,haberler de çıkan doktorlar da sanki iyi bişeymiş gibi bahsettiler alsanaalsanasmile

canımmbenim sen ne kadar uğraşsanda eşinin içinde o kıgınlık kalır artık, o yüzden kafana takma :teselli:

canım biz denedik ama inciri geceden zeytin yagına batırıp sabah birer tane eşimle yiyoduk öle diğerini yapmadık am afaydası vardır muhakak olmazmı

onuda yapıyorum ama onu sadece eşim yiyor ben bütün bi paketi borcama döktüm üzerinide zeytinyağı eşim hersabah aç karna yiyor bitane siz nasıl uyguladınız faydası oldumu peki anladığım kadarı ile şu an hamilesin galiba RABBİM hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inaşallah bnmde bi gün böyle bebeklerimi beklediğim zamanlar olacakmıki mafoldumben

canım be hergun bir tane taze taze yapıyodum.işe yarıyor tabii yaramazmı hiçç.şifa olsun inaşllah ama send eyee bende yiyodum.aminnn darısı basına canım inşallah tez zamanda olucak tabii hepimiz aynı safhalardan geçiyoruz bende geçtim bu yollardan çok ugrastım 2. tüp bebekte kavustum yavrularıma inşallah dogumlarınıda görürürüm

senin eşinin değerleri neydi?bizde sayı hareketlilik morfoloji hepsi düşük

günaydin kizlarrr,herkes iyidir insallahh

canım benim hayırlı olsun öpüyorum kocaman kocamanopuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cucum cok sevındım..
ıgnenıın etkısı olcagını bende dusunmuyorum...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cok tesekkür ederim kizlar...
telasli bekleyis sürüyor,hayirlisi olsun insallah :Saruboceq:

canimm cok tesekkür ederim..
insallah en kisa zamanda esine bir daha ayrilmamak üzere kavusursun canim..
Saglikli sihhatli gelsin esin insallah,Allah yardimcin olsun canim :Saruboceq:

ah bitanem,hic moralini bozma,kardesinde bir anlik öfkeyle size parlamis,eminim oda pisman olmustur..bu yüzden esinle aranizi hic bozmayin..bosver insanlari,duysunlar..ne var ki bunda,ayip degil günah degil..
Allah ol derse olur ancak,bunu düsünmeleri gerek..kafani takma canimmm :teselli:

canimm cok erken degil miii...
yapma kuzum ya,böyle yapinca umutsuzlugada düsüyorsun,üzme kendini bosu bosuna olur mu..
daha coook var annesi,az büyüsün,tutunsun sana bi, ozaman kocaman kocaman cift cizgileri görüceksin insallahhh :1rolleyes:

sagol bitanemm,dualarinizi eksik etmeyin,insallah degerim yükselir..cok cok sagol :asigim:

özlemcim,takviminde cok güzel olmus,rüyanda harika..uyanmak istemiyor insan degil mi :1rolleyes:
insallah tam gününde gelicekler,kollarindan hic ayrilmayacaklar bebislerin:Saruboceq:

günaydın kızlar..

yeni topik hayırlı olsun..
tez zamanda herkes geçer inş..

nesrincim Allah sabır versin sağ salim gelsin inş..

dilemcim kaderimiz buymuş çekicez gereken için peşinden koşucaz..
inş zamanı yakındırda daha fazla beklemeyiz..
pişiklerinde çabuk geçer inş canım..

aşk meleği üzülme canım..
olan olmuş söz ağızdan bir kere çıkıyor işte..
yaşanmasa iyiydi ama..

melony üzülme canım erken daha demiştik..
herkesin bünyesi farklı kiminde çıkmıyor işte..
inş sonun aymesinkine benzer..
negatifi görünce hemen umutsuzluğa kapılma..
çok yeni yaşadım seni anlıyorum ama sonucu görmeden üzme kendini sakın erken daha..
hatta bi link vardı sende bak erken olduğunu anlıcaksın..

3. haftayı oku canım..

canım ama henüz çook erken..
bi de bu vakitte yapman doğru değil zaten,sen de biliyorsunn..
sabah idararınla yapsaydınn keşke tatlımm..

eşini de takma..:umursamaz:
hep böylelerrr..
çok akıllı sanarlar kendilerini..kaydirigubbakcemile3

canımmmm lütfen üzülmee..
ben hepimizin hamişş kalacağına canı gönülden inanıyorum bakkk..
ben de senin gibiyim..
bu sene 6.senemizdeyiz..
sen yine 1 kez hamişşş kalabilmişsinn bakk..
ben hamişş bile kalamadım...

burada ne mucizelere tanık olduk bizzz..
senin de o pembe köşeye tarnsfer olacağına inanıyorum benn tatlımm..

cucum maşallahhhhhhhhhhhhhhh :teytey: korkma benimde değerim 39,97 çıkmıştı 3.gün gecikemeye rağmen.3 gün sonra 214,2 olmuştu.

canım ya olan olmuş nedesen boş artık....
ama o da isteyerek yapmamıştır ama işte yapılacak birşey yok...
aradan biraz zaman geçtimi unutulur canım....
ah canım ya erken daha...
inşallah vakti geldiğinde pozitif olur...
----------------------------------------------------------------------------------------
herkese selam kızlara.s.

canım ya :teselli:üzme kendini allah büyük.bak bana 2003 te evlendik onca ilaç,aşılama yaptırmamıza rağmen gelmedi.panik atakmı olmadım hipertroid çıktı belkide daha fazlası bildiğim bu kadar. dile kolay 7 yıl geçti.hamile haberi alınca ben hiç bir zaman hamile kalamıyacam diyordum.normal yolla ümidi kesmiştim ama beklemediğim bir anda her zamanki gibi bir gecikme bi baktımki hamileyim.rabbim ol dedi oldu bebişim işallah devamınıda görürsek tam olacak.ama çok şükür hamilesin haberini duymayı nasip etti.vakti gelmeyince olmuyormuş ama vaktide gelince ne olursa olsun isterse ümitsiz olsun oluyor.sabretmek lazım işallah en kısa zamanda bebişin sanada süpriz yapar.:Saruboceq:sende kızarsın kendine ben nasıl süşünmüşüm böyle diye.

senin eşinin değerleri neydi?bizde sayı hareketlilik morfoloji hepsi düşük

canım bizim sayıda ve morfolojıde problem yoktu tek derdimiz hareketti.%91 hareketsizdi spermeler ve ilari hareket hiç yoktu. sabır canım sabır kaçkez yıkıldık hepimiz ama süprizlerle kavustuk bebeklerimize hep mucizelerle birgun sende anne olucaksın sabır

:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: CUCUMMM hamileeeeeymişşşşş çok sevindimm canımmmm pkoyuu allahın izniyleeee yendikkkk...Allahın izniyle değerin artıcakkk..Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…