kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde
Günaydın.. Günaydınn.. Günaydınn.. Günaydınn. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Hepinizi de ayrı ayrı öperimmm. :1rolleyes:
kıslar gunaydınn
sabah ilk idrarla test yaptım yine bişe cıkmadı hayırlısı artık8. gun bugun artık umutlarım yavaş yavaş kırılmaya başladı
dun gece adet ağrısı gibi ağrılarım oldu akıntılarım da başladı saten bilmiyoruum umutlu değilim ben pek ama hayırlısı olsun
aşk meleği kardeşin gerçekten cok ayıp etmişş umarım pişman olumuştur sölenecek söz değil aslında
Ayyy kötü olmuş ya. Şaka yollu takılınırken o ciddiye almış sanırım. Yaşı küçük di mi. O dönemde biraz asilik de olur ya. Ağızdan çıkanı kulak da duymaz. Olayın ciddiyetinin farkında değildir. Yoksa ne seni ne de enişteni kırmak istemez. Hem böyle bir pot kırıp herkesin duymasını sağlamak da istemezdi eminim. Ama özür dilemezse de küçüklüğüne vericen artık. Ablalık , büyüklük böyle birşey. Çok düşünmeyin üzerinde. Aile ortamında olmuş. Onlar da sizin akrabanız. :teselli:
ÖP ÖP BİTMİYORUZ DEMİİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. BU GECE RÜYAMDA BEBEKLERİMİ GÖRDÜM ÇOK GÜZELDİİ YAA HİÇ BIRAKMAK İSTEMEDİM KUCAGIMDAN HEPSİNİ
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım keşke yaşı küçük olsada yaşının küçükklüğüne versem 22 yaşında koca bi kız oda etkiye tepki yaptı belki ama ayıp yaptı eşim kalktı gitti o ortamdan busefer bana bağırdı çağırdı sen cevap veremedin o sana ablalık yapıyor daha birsürü şey çok üzüldüm çok
kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde
günaydın canlarım ciğerlerim,
nasılsınız bakalım bugün epey kalabalığız
Günaydın bitanem. Test günün ne zamandı senin? Çıkmadı diye onu düşünme. Biliyorsun aymesin de çıkmamıştı. Sonra kanda baktırdığı gün bile yüksek değildi değer. Tek embriyo biliyorsun. Diğer belirtileri bilemem. Ama aklına kötü şeyler getirme. Umutsuzluğa kapılma. İnşallah sen de aymes gibi "yok olmadı" derken şaşırıp kalırsın pozitif sonuçla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ÖP ÖP BİTMİYORUZ DEMİİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. BU GECE RÜYAMDA BEBEKLERİMİ GÖRDÜM ÇOK GÜZELDİİ YAA HİÇ BIRAKMAK İSTEMEDİM KUCAGIMDAN HEPSİNİ
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
test gunum pazar ama tatil olduğu için cumtesi yapcaz canım cok mu erken yapmışım bilmiyorumkismile
inşallah görürüm pozitifi
test gunum pazar ama tatil olduğu için cumtesi yapcaz canım cok mu erken yapmışım bilmiyorumkismile
inşallah görürüm pozitifi
Canım pazara kaç gün var daha. Erken tabiki. Ama heyecanının farkındayım. Varsa çıkarsa hemen öğrenip rahatlamak istiyorsun. Yalnız tek embriyo olduğu için değerler yüksek olmuyor ve idrar testlerinde çıkmıyor. Özlemin 7.gün çıkmıştı biliyorsun. Ama onun üçüz. Ki o bile çok silik çıkmıştı. İnşallah sonu güzel olsun bitanem. :Saruboceq:
canım benimde test günüm pazardı bende cumartesi yaptırdım
ondan öncede 7. günde yaptım evde ama hiçbişey çıkmadı
9. günde yaptığımda belli belirsiz var gibiydi ama çok az
ozaman inanmamıştım oldupuna sonrada kanda baktırdım zaten
o yüzden üzülme daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?