Sagol cnm amin insallah umidimizi kesmiyorz ama kafamizda karmakarisikGeçmiş olsun canm Allah’tan umut kesilmez Allah nasip etsin inşallah
Doktora gittk dur yazaym detaylari cnmYok canim bir gelisme.
Oldugunda yazacagim sana.
Sende bana yaz mutlaka.
Siz guzelce tedavinizi olun, test sonuclarinizi alin.Bazi yorumlarda okudum yariyor benim esimde azospermdi ari sutu polen falan kullandi hamile kaldm falan yazmislardi iste bi umut
Sperm çıkışı varsa bi umut canım, iyice test vs herşeyi yapın siz.Bazi yorumlarda okudum yariyor benim esimde azospermdi ari sutu polen falan kullandi hamile kaldm falan yazmislardi iste bi umut
Hormon sorunu varsa ters etki yapabilir canım hormon sorunu yoksa çok iyi geliyor bzmkinde sorun vardı sanırım
BekliyorumDoktora gittk dur yazaym detaylari cnm
Canm sen kaç yildir evlisinSagol cnm amin insallah umidimizi kesmiyorz ama kafamizda karmakarisik
1.5 canmCanm sen kaç yildir evlisin
Anlatirsa sevinirm 2 test yaptk ikisde azo ciktiSperm çıkışı varsa bi umut canım, iyice test vs herşeyi yapın siz.
Madamoisellee azo konusunda daha bilgili, neler yapılması gerek arkadaşlar anlatabilir misin canım
En iyi doktorlara gitmeye çalışın canım1.5 canm
Arastiriyorm cnm ogrendgmden beri dinlemedgm video okumadgm yazi kalmadiEn iyi doktorlara gitmeye çalışın canım
Evet arkadaşımın eşi de öyle 2 defa yaptı 2 3 ay macun kullandı etki etmedi hala azo. Ben iyi bi doktora gitmeleri gerektiğini söyledim tüp bebek tedavisi için yol izlerler diye. Erteliyolar bilemiyorum hayırlısı olsunAnlatirsa sevinirm 2 test yaptk ikisde azo cikti
Canm önce doktor takviye ilaçı verdi 3 ay kullandı sonra ben araştırdım keçi boynuzu ve maca ile polen kullandık 3 ayda böyle kulldık sonra 6 ay sonra doktora gittik 120 milyon olmuştu şimdi 11 haftalık hamileyimAy elhamdülillah, şaka yapıyosun derken lafın gelişi dedm canım:))
Anlatır mısın neler kullandın
Tansel hoca iyi diyolar İstanbul da sanırımArastiriyorm cnm ogrendgmden beri dinlemedgm video okumadgm yazi kalmadi
Daha erken. Canım Allah nasip etsin inşallah1.5 canm
Çok güzel yaCanm önce doktor takviye ilaçı verdi 3 ay kullandı sonra ben araştırdım keçi boynuzu ve maca ile polen kullandık 3 ayda böyle kulldık sonra 6 ay sonra doktora gittik 120 milyon olmuştu şimdi 11 haftalık hamileyim
Evet Ersağ dam aldım hatta doktor şok dedi ne kullandınız ona devam edin dediÇok güzel ya
Nedir bu maca ersağ dan mı aldın
Baktım az önce fiyatı ne kadar di görmedim deEvet Ersağ dam aldım hatta doktor şok dedi ne kullandınız ona devam edin dedi
Vallah fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 90 TL her birinin 100 de olabilirBaktım az önce fiyatı ne kadar di görmedim de
Sağol canım bakacam ben İnşallah poleni nasil kullandınızVallah fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 90 TL her birinin 100 de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?