Canm sabah akşam kullandık ve ben sırf o açtakviyrleri almak için Ersağa üye oldum kendin üye ol canmSağol canım bakacam ben İnşallah poleni nasil kullandınız
Amin cnm hepimize nasip etsn ins siz ne kadarlik evlisnzDaha erken. Canım Allah nasip etsin inşallah
Olacam canım inşallah. Poleni nasil kullandın derken sade polen mi yaniCanm sabah akşam kullandık ve ben sırf o açtakviyrleri almak için Ersağa üye oldum kendin üye ol canm
2 yil oldu canmAmin cnm hepimize nasip etsn ins siz ne kadarlik evlisnz
Sizin sorun neydi cnm2 yil oldu canm
Dedi ya sayı 1 milyondu diye :)Sizin sorun neydi cnm
Kizzz kafami kaldi unuttum bileDedi ya sayı 1 milyondu diye :)
Seni anlıyorum yeni öğrenmişsnz eşinin durumunu bende bi süre alısamadımKizzz kafami kaldi unuttum bile
O da var birde isten geldm kostura kostura yemek yaptm yedik ondan kafa gitti benim☺Seni anlıyorum yeni öğrenmişsnz eşinin durumunu bende bi süre alısamadım
He anladım canımO da var birde isten geldm kostura kostura yemek yaptm yedik ondan kafa gitti benim☺
Geçmiş olsun canım yaEşimin haziran ayında testis kanseri oldugunu ogrendik , kemoterapi icin sperm dondurmaniz gerek dediler,
3 yıldır çocuk düşünmüyorduk,
Sperm dondurmada eşimin sperm sayıları en fazla 750 bin cıktı morfoloji 1
Süreç de ameliyatta sonra basladi eşimin tek testisi alındı iyi timor çıktığı için kemoterapi almadi
Eşin çok şükür iyi izlenim altında, bizde tüp bebeğe başlıcaz pazartesi adetinin 3 uncu günü iğnelere başlıcam doktor uygun bulursaGeçmiş olsun canım ya
Tedaaviniz nasil ilerliyor peki şu an neler yapıyorsunuz
Cok gecmis olsn sukur atlattimi yaniEşimin haziran ayında testis kanseri oldugunu ogrendik , kemoterapi icin sperm dondurmaniz gerek dediler,
3 yıldır çocuk düşünmüyorduk,
Sperm dondurmada eşimin sperm sayıları en fazla 750 bin cıktı morfoloji 1
Süreç de ameliyatta sonra basladi eşimin tek testisi alındı iyi timor çıktığı için kemoterapi almadi
3 yıllık mı evlisinz yeni mi düşündünüz çocukŞuan iyi ama sürekli kontrol altında olacak bebeğimiz olursa ben kemoterapi koruma dozu almasını da istiyorum. Diğer testiste çok az mm yapıda da parçacıklar kalmis
Evet e yıllık evliyiz düşünmemiştik bu zamana kadar tam 2 ay sonra deneriz arttık derken kanser teshisi kondu3 yıllık mı evlisinz yeni mi düşündünüz çocuk
Mrb benimde esim azospermi mikro tese yöntemiyle sperm bulundu cok uğraştık evet ama kizim 4 yaşında olmaz diye bir şey yok biz neler yaşadık inanın 4 kere kurtaj oldum 1 kere dışgebelik geçirdim son senemde tane embriyo dan sadece kızım başardı insallah isteyen hak eden herkese rabbim nasip ederYok malesef azosperm
Subhanallah. Maşallah, mucize mucizeMrb benimde esim azospermi mikro tese yöntemiyle sperm bulundu cok uğraştık evet ama kizim 4 yaşında olmaz diye bir şey yok biz neler yaşadık inanın 4 kere kurtaj oldum 1 kere dışgebelik geçirdim son senemde tane embriyo dan sadece kızım başardı insallah isteyen hak eden herkese rabbim nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?