Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm sabah akşam kullandık ve ben sırf o açtakviyrleri almak için Ersağa üye oldum kendin üye ol canm
Olacam canım inşallah. Poleni nasil kullandın derken sade polen mi yani

Eşimin haziran ayında testis kanseri oldugunu ogrendik , kemoterapi icin sperm dondurmaniz gerek dediler,
3 yıldır çocuk düşünmüyorduk,
Sperm dondurmada eşimin sperm sayıları en fazla 750 bin cıktı morfoloji 1
Süreç de ameliyatta sonra basladi eşimin tek testisi alındı iyi timor çıktığı için kemoterapi almadi

Geçmiş olsun canım ya

Tedaaviniz nasil ilerliyor peki şu an neler yapıyorsunuz

Cok gecmis olsn sukur atlattimi yani
Spermleri dondurdunuz mu

Doldurduk az sayısı zaten , ameliyattan sonra 2 kere sperm testi verdi 0 cıktı sonrasında 2 milyon cıktı. Bakalım pazartesi bir daha vericek.
Azospermi olduğunu iyi tespit edi belki geçici biseydir

Şuan iyi ama sürekli kontrol altında olacak bebeğimiz olursa ben kemoterapi koruma dozu almasını da istiyorum. Diğer testiste çok az mm yapıda da parçacıklar kalmis

Şuan iyi ama sürekli kontrol altında olacak bebeğimiz olursa ben kemoterapi koruma dozu almasını da istiyorum. Diğer testiste çok az mm yapıda da parçacıklar kalmis
3 yıllık mı evlisinz yeni mi düşündünüz çocuk

Yok malesef azosperm
Mrb benimde esim azospermi mikro tese yöntemiyle sperm bulundu cok uğraştık evet ama kizim 4 yaşında olmaz diye bir şey yok biz neler yaşadık inanın 4 kere kurtaj oldum 1 kere dışgebelik geçirdim son senemde tane embriyo dan sadece kızım başardı insallah isteyen hak eden herkese rabbim nasip eder

Subhanallah. Maşallah, mucize mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…