Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tubaasare

Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl💕
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
1.979
3.341
83
Kızlar merhaba erkek infertiletisi sebebiyle cocugu olmayanlar gelin dertleselim cozumleri paylasalim derdimize ortak olalım simdi sizlere birkaç sorum olacak.
✒ Nasıl ogrendiniz?
✒ Tam olarak problem neydi?
✒ Nasil tedavi surecleri gecirdiniz?
✒ Tedavi sonunda gebelik oluştu mu?
Ve son olarak Rabbim hepimize hayirlisiyla evlat nimetini tattirsin insallah

Merhaba canım benim.
Haziran ayında öğrendik, 8 aylık evli iken bende bi sıkıntı olmadığı için eşim bende gideyim bi artık dedi.
Sperm sayımız 24 milyondu, ml de ki sayı 8 milyon du, ileri hız sıfırdı.
Keçi boynuzu kürü kullandık, ama bizde ters etki yaptı maalesef.
24 milyondan 100 bine düştü sayımız.
2 aydır herhangi bir şey yapmadık, tekrar sperm testi verecek eşim İnşallah
.

24 milyondan 100 bine dusmek mi oyle bisey olabilir mi ya ? Acaba onceki testte hatami vardi yani cok buyuk bir dusus
Bizim durum daha kotu azosperm cikti daha cok basindayz gecen hafta ogrendk

24 milyondan 100 bine dusmek mi oyle bisey olabilir mi ya ? Acaba onceki testte hatami vardi yani cok buyuk bir dusus
Bizim durum daha kotu azosperm cikti daha cok basindayz gecen hafta ogrendk
azo mu, üzüldüm ya. Allah yardımcınz olsun.
Aslında o kadar kolay düşmezmiş, sonuçlardan biri yanlıs olabilir bakacağız artık.

azo mu, üzüldüm ya. Allah yardımcınz olsun.
Aslında o kadar kolay düşmezmiş, sonuçlardan biri yanlıs olabilir bakacağız artık.
Bence de yanlislik vardir canim
Sagol canm bizde sasirdk uzuldk ama Rabbimden her sey sabredicz artk

Keçiboynuzu ters etki mi yaptı bu ay ben soğan suyu eşim keçi boynuzu kürü içti çok umutluydum ama dün regl oldum. Keçiboynuzunun ters etki yapabileceğini hiçbir yerde okumamıştım. bu beni üzdü.

Canm Bir kaç defadir senin konu açtığımı görüyorum ve Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim de eşimin sayısı 1 milyon çıktı ve biz yıkıldık sonra ersağ dam maca ile polen kullandık doktor takviye ilaçi verdi sonra 6 ay tedavi oldu sayı 120 milyon oldu şimdi herşey yolunda

Canim bizim sayi azligi olsaydi keske hic yok o macunlar bundada ise yararmiki

Keçiboynuzu ters etki mi yaptı bu ay ben soğan suyu eşim keçi boynuzu kürü içti çok umutluydum ama dün regl oldum. Keçiboynuzunun ters etki yapabileceğini hiçbir yerde okumamıştım. bu beni üzdü.
Hormon sorunu varsa ters etki yapabilir canım hormon sorunu yoksa çok iyi geliyor bzmkinde sorun vardı sanırım

Şaka yapıyosun ciddi misin detaylı anlatır mısın?

Şaka yapıyosun ciddi misin detaylı anlatır mısın?
Canm şaka yapmaya gerek yok bu önemli bir konu dediğim gibi önce 1 milyon çıktı sonra bir kaç tane takviye ilaçı kullandık 6 ay tedavi oldu şimdi her şey yolunda çöl şükür

Canm şaka yapmaya gerek yok bu önemli bir konu dediğim gibi önce 1 milyon çıktı sonra bir kaç tane takviye ilaçı kullandık 6 ay tedavi oldu şimdi her şey yolunda çöl şükür
Ay elhamdülillah, şaka yapıyosun derken lafın gelişi dedm canım:))
Anlatır mısın neler kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…