İncir kürü iyi geliyor mu fsh ve lh yüksekliğine sizin azosperm mi biz azo değiliz sayımız çok düşükçakşır kökü aldım ben aktardan , su da kaynatarak haftalık olarak taze yapıyorum .
sabah akşam incir kürü ile veriyorum ama bazen unuttugu oluyor.
biz bunu fsh lh yüksekken kullanmaya basladık üzerinden bır bucuk ay gecti. fsh lh düşmüş normal degerde
sizi bilemem ama bize iyi etki yaptı.
İncir kürü iyi geliyor mu fsh ve lh yüksekliğine sizin azosperm mi biz azo değiliz sayımız çok düşük
Ya çok güzel buu, peki sperm sayısı su an ne kadarbizimde sayımız cok düşük azo degil.
fsh ve lh yüksekken incir kuru kullandık bi sıkıntı olmadı . suan degerler normale dönmüş.
ama herkese aynı etki olur mu bilemem
Çalar bizde de öyle
Bu ay doktora gittim hamile olduğunu öğrendim. Doktorlar normal yoldan asla hamile kalamazsın dedikten bi ay sonra.Rabbim sifa versin hepimize canim aynen o hissi bende hissediyorm ama biyandanda umudumuzu kaybettmek istemiyorum
Ya masallah Rabbim kün der ve olur elhamdulillah bu ay ek biseyler yapmismiydinizBu ay doktora gittim hamile olduğunu öğrendim. Doktorlar normal yoldan asla hamile kalamazsın dedikten bi ay sonra.
Sadece Akdeniz diyetini uyguladimYa masallah Rabbim kün der ve olur elhamdulillah bu ay ek biseyler yapmismiydiniz
Ozel olarak sormak istedigin bi sey olursa cevaplarimYa masallah Rabbim kün der ve olur elhamdulillah bu ay ek biseyler yapmismiydiniz
Senin skinti esindeydi degilmi canim o nedirSadece Akdeniz diyetini uyguladim
Mutluluğun daim olsun sağlıkla bebeyini kucağına alırsın inşAllah.Allah evlerimizi,kucaklarımızı bebek kokusundan mahrum etmesinHamileyim kızlar...Elhamdülillah...
Amin...Mutluluğun daim olsun sağlıkla bebeyini kucağına alırsın inşAllah.Allah evlerimizi,kucaklarımızı bebek kokusundan mahrum etmesin
Senin skinti esindeydi degilmi canim o nedir
Evet sıkıntı sadece esimdeydi. Sperm testini atmıştım. Aslında tamamen sperm sayısını artıran besinlerden yemek listesi hazırlayıp uyguladim.Senin skinti esindeydi degilmi canim o nedir
Insallah saglikli gebeliktir doktora gittinmi canim o listeyi burayada yazarmisin gerci bizde sperm cikisi hic ise yararmi bilmemEvet s
Evet sıkıntı sadece esimdeydi. Sperm testini atmıştım. Aslında tamamen sperm sayısını artıran besinlerden yemek listesi hazırlayıp uyguladim.
Çok şükür sağlıklıInsallah saglikli gebeliktir doktora gittinmi canim o listeyi burayada yazarmisin gerci bizde sperm cikisi hic ise yararmi bilmem
Amin canim insallah o listeyi bana ozelden atarmisinÇok şükür sağlıklıkeseyi gördüm. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin ..
OlurAmin canim insallah o listeyi bana ozelden atarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?