Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizimde erkek infertilesi ileri hız 0 eşimin 3 senelik evlyiz yeni yılda tedaviye başlıcaz Allah nasıp ederse sayımız da en son 23 milyondu şimdi hiç bilmyieoum kaç

Merhaba canim. 3 yıl önce öğrendik o zaman sperm sonucumuz 1 milyondu. Yikildim ilk duydugumda çünkü hep kendimde biseyler aramıştım. 3 senedir yapmadığımız kalmadı kürler vitaminler igneler ilaclar kaan aydosa gitmek saracoglunun kürlerini kullanmak varikosel ameliyati olmak gibi. Hiçbirşey düzelmedi. Son testimizde 20 adet sperm cikisi olmus ve hepsi cansız. 3.tup bebegime başladım sali günü nasipse toplama olacak eşimin iki kez ornek verecek o gün tese de olabilir. Dualarınızı bekliyorum.
Merhaba merak ettm naptiniz :(

Keçi boynuzu incirden uzak dur. Hacme göre tıkanıklık yok 0.5 1 gibi olursa tıkanıklık. Geçmişte hastalıkta yok. Eğer hormonlarda sıkıntı varsa ona göre tedavi uygularsınız. Bizim sebepsiz azosperm mesela hıç sıkıntı yok ama spermde yok. Bu hastalıkta çok çok iyi araştırma istiyor. Hormonlara göre yol izlersiniz. Tek yapcağın tese diyene tedavisiz şekilde uzak dur kabul etme bu durumda bu hataya düşen çok oldu kendimde dahil
Benm esimde 1 milyon cikti bizde incir kullanilduk yemesinmi inciri?? Ne yese artar blemedikki?

Merhabalar biz de yeni test yaptırdık sperm sayısı 0 ama notta 1-2 tane hareketli 1-2 tane hareketsiz sperm görüldü yazıyor. Bu sonuç varikoselden kaynaklı olabilir mi yani tıkanıklık filan hiç anlamıyorum bizim için çok yeni bir süreç.bilgisi olan var mı?

Merhabalar biz de yeni test yaptırdık sperm sayısı 0 ama notta 1-2 tane hareketli 1-2 tane hareketsiz sperm görüldü yazıyor. Bu sonuç varikoselden kaynaklı olabilir mi yani tıkanıklık filan hiç anlamıyorum bizim için çok yeni bir süreç.bilgisi olan var mı?
Merhaba canim doktorunla gorusmedinmi en saglikli bilgileri o verebilir

Varikosel olsa yine milyon sayı olmalı aslında en azından binlerde olabilirdi başka nedeni olmalı. Eşinde ağrı sizi var mı ? Belirti gösteren birşey
Ağrısı olduğunu söylüyordu ama doktor muayenesinde belli değil demişti varikosel için ultrason için gün almıştık ama gelecek ay daha onun günü de

Ağrısı olduğunu söylüyordu ama doktor muayenesinde belli değil demişti varikosel için ultrason için gün almıştık ama gelecek ay daha onun günü de
Anladım inşallah büyük sıkıntılar çıkmaz ama yat kalk dua et bu tek tük spermler için yıllarca çabalayanlar var sıkma canını. Tüp bebek yaparsın kaderine şükredersin . rabbim kolaylaştırsın inşallah.

Anladım inşallah büyük sıkıntılar çıkmaz ama yat kalk dua et bu tek tük spermler için yıllarca çabalayanlar var sıkma canını. Tüp bebek yaparsın kaderine şükredersin . rabbim kolaylaştırsın inşallah.
İnşallah🤲 Allah razı olsun isteyen herkesin rabbim kolaylaştırsın hayırlı evlatlar nasib etsin bize. Burda o kadar büyük bir aile var ki birbirine destek olan derdimizi paylaşabildiğimiz . Sağolun

Sonucu daha doktora gösteremedik ama Raporun alt kısmında yorum olarak
TARANAN ORTALAMA HER 3-4 MİKROSKOP SAHALARINDA 1-2 ADET HAREKETLİ 1-2 ADET HAREKETSIZ SPERM HÜCRESİ GÖRÜLDÜ. Yazıyor
Azospermi degil o zmn cnm azosperm demek sifir sperm hic yok azosperminin turleri varmis sizinki ondan sanirm biranonnce doktorla gorusun gerekli testleri yaptirn Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Azospermi degil o zmn cnm azosperm demek sifir sperm hic yok azosperminin turleri varmis sizinki ondan sanirm biranonnce doktorla gorusun gerekli testleri yaptirn Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Amin🤲 Allah razı olsun sizden de. Umarım dediğiniz gibidir. Bu süreçte bu cümleleri duymaya o kadar çok ihtiyacı oluyormuş ki insanın. En kısa zamanda iyi bir doktor bulup tedavi için ne gerekiyosa başlayacağız artık.

Aynen keçi boynuzu bize de yaramadı olan canım spermleri de düşürdük ahhh kafam keşke hormon testi yapsaydık önce
benim eşiminde fsh lh ı yüksekti . keciboynuzunu bıraktık. çakşır suyu kullandık . dün test yaptırdı hormon testi . çok şükür hormon testleri normal :)

benim eşiminde fsh lh ı yüksekti . keciboynuzunu bıraktık. çakşır suyu kullandık . dün test yaptırdı hormon testi . çok şükür hormon testleri normal :)
Çakşır suyu iyi geliyor mu keçi boynuzu bize de ters etki etmişti de çaksir kullansak mı acaba

Çakşır suyu iyi geliyor mu keçi boynuzu bize de ters etki etmişti de çaksir kullansak mı acaba

çakşır kökü aldım ben aktardan , su da kaynatarak haftalık olarak taze yapıyorum .
sabah akşam incir kürü ile veriyorum ama bazen unuttugu oluyor.
biz bunu fsh lh yüksekken kullanmaya basladık üzerinden bır bucuk ay gecti. fsh lh düşmüş normal degerde

sizi bilemem ama bize iyi etki yaptı.

Back
X