Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Keçi boynuzu vermiyorum ya ben hiç ters etki yaptı bize hormonlardan dolayı.
Ben verdim 3 milyon gördükten sonra .Ters teper diye korktum .hormon testi yapmamıştık. Neyse 20 gün geçti tekrar baktirdik 5 milyon olmuş. Çok şükür . Şimdi öyle devam ediyoruz .Her ay test yaptiracaz .Bakalım...

Merhaba canım benim.
Haziran ayında öğrendik, 8 aylık evli iken bende bi sıkıntı olmadığı için eşim bende gideyim bi artık dedi.
Sperm sayımız 24 milyondu, ml de ki sayı 8 milyon du, ileri hız sıfırdı.
Keçi boynuzu kürü kullandık, ama bizde ters etki yaptı maalesef.
24 milyondan 100 bine düştü sayımız.
2 aydır herhangi bir şey yapmadık, tekrar sperm testi verecek eşim İnşallah
.
Canım kür kullandgnz için sayı düşmez
Degerler degıskenlik gosterıyor kür düşürür mü hiç herkes bunu kullanıyor

Pq

valla bizim morfoloji ile sayı hız hepsi düşük
promen k vermişti doktor eşime tüp bebek için
ımpryl ile teatrio da aldım
caksır suyu
incir kürü
balda tarcın cörek otu
veriyorum sürekli
pazartesi bemim kontrolm var eşimde sperm donduracak az cıkıyor diye bir de embriyolog bir daha incelicek bakalım fayda mı zarar mı yaptım
fsh ile lh i yüksek eşimin keciboybuzu yaramıyor bize
Çakşır suyu zarar veriyor mu peki Keçiboynuzu meyvesini kaynatıp mı verdnz pekmez mı işe yaramadı

Bizim de sperm sayımız milde 8-11arası Morfoloji 3-4 arası değişiyor sperm ileri hızımız hep 1. Hormon temiz varikosel yok. Sadece çocukken fıtık ameliyatı geçirdiği için testisin biri az gelişmiş. 15gün proxeed plus kullandık testi tekrarlayıp başka doktora göründük o doktor da asıl sorununn sperm hareketi olduğunu söyledi wm multifer adında başka ilaç verdi. Bu multifer hakkında da pek bişey bulamadım. Değistirmesemiydik acaba dedim. 500lira muayene parası az değil buna ragmen İnsan da güvenemiyor eczacıyla anlaşmaları mı var da öneriyor acaba diye. Hız için size neler iyi geldi
Canım bize de bir doktor multifer onerdı ıcerıgındekı bılesenler hep pko olan kadınlara yonelık ınosıtol falan var erkekler İcin ozellıkle l arjının l karnıtın e vitamini selenyum bunlar r olmalı Baska Dr gittik sperra verdi ıcerıgıne baktım hepsi vardı aldım almadıysan eger alma multifer acaba aynı Dr a mı gittik kimse onermıyor onu ben istanbuldayım

Canım bize de bir doktor multifer onerdı ıcerıgındekı bılesenler hep pko olan kadınlara yonelık ınosıtol falan var erkekler İcin ozellıkle l arjının l karnıtın e vitamini selenyum bunlar r olmalı Baska Dr gittik sperra verdi ıcerıgıne baktım hepsi vardı aldım almadıysan eger alma multifer acaba aynı Dr a mı gittik kimse onermıyor onu ben istanbuldayım
Hem de 3 kutu aldım:(((

Kızlar merhaba erkek infertiletisi sebebiyle cocugu olmayanlar gelin dertleselim cozumleri paylasalim derdimize ortak olalım🌹🌹 simdi sizlere birkaç sorum olacak.
✒ Nasıl ogrendiniz?
✒ Tam olarak problem neydi?
✒ Nasil tedavi surecleri gecirdiniz?
✒ Tedavi sonunda gebelik oluştu mu?
Ve son olarak Rabbim hepimize hayirlisiyla evlat nimetini tattirsin insallah🌹🌹💕
Merhaba canım,
- 1 yıl denedik olmadı, sonra ben test yaptırdım 4-5 ay daha denedik olmadı eşim test verdi ve biz işten güçten fırsat bulup testi doktora gösteremedik daha doğrusu eşim internetten baktım bir şey yok dedi, sonra biz tatile gitmiştik oradan randevu aldım devlet hastanesinde ve doktor azosperm olduğumuzu söyledi ama yine test yaptırın belki yanlışlık olmuştur dedi, o hastaneden nasıl çıktığımı inan hatırlamıyorum...
- Problem yoktu genetik temiz , fsh lh değerlerimiz absürt.
- Aralık ayında başarısız bir TESE miz oldu, benim yumurtalarım alındı aynı zamanda donduruldu. ameliyattan 3 ay sonra hormon tedavisine başladık eşimde, 3 ay sonunda fsh ve lh inanılmaz yüksek ve düşüklerde ama doktorum biz bunu istiyoruz zaten dedi, sperm testi verebilirsiniz dedi, ama 3 ay daha ilaç kullanalım o zaman bakalım dedi, belki tekrar bir teseye gerek kalmazmış, cumartesi biz yine de sperm testi vereceğiz bakalım sonuç ne olacak.
ve Rabbim gerçekten evladına ana-baba olacak kişilere , evladın hayırlısını versin.
eşim ameliyata girdiğinde çıkana kadar hep Allah ım hayırlı ise nasip et diye dua ettim...
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Canım kür kullandgnz için sayı düşmez
Degerler degıskenlik gosterıyor kür düşürür mü hiç herkes bunu kullanıyor
Düşürür tabi. Fsh yüksekliği iyi birşey değil keçi boynuzu kürü bunu destekliyor iyice yükseliyor. Fsh testesterona üretim diye baskı yapıyor testesteron üretemediği için üretim duruyor. Tetestrron yükseltici kürler yapmak lazım keçiboynuzu ve incir asla kullanılmamalı

Merhaba canım,
- 1 yıl denedik olmadı, sonra ben test yaptırdım 4-5 ay daha denedik olmadı eşim test verdi ve biz işten güçten fırsat bulup testi doktora gösteremedik daha doğrusu eşim internetten baktım bir şey yok dedi, sonra biz tatile gitmiştik oradan randevu aldım devlet hastanesinde ve doktor azosperm olduğumuzu söyledi ama yine test yaptırın belki yanlışlık olmuştur dedi, o hastaneden nasıl çıktığımı inan hatırlamıyorum...
- Problem yoktu genetik temiz , fsh lh değerlerimiz absürt.
- Aralık ayında başarısız bir TESE miz oldu, benim yumurtalarım alındı aynı zamanda donduruldu. ameliyattan 3 ay sonra hormon tedavisine başladık eşimde, 3 ay sonunda fsh ve lh inanılmaz yüksek ve düşüklerde ama doktorum biz bunu istiyoruz zaten dedi, sperm testi verebilirsiniz dedi, ama 3 ay daha ilaç kullanalım o zaman bakalım dedi, belki tekrar bir teseye gerek kalmazmış, cumartesi biz yine de sperm testi vereceğiz bakalım sonuç ne olacak.
ve Rabbim gerçekten evladına ana-baba olacak kişilere , evladın hayırlısını versin.
eşim ameliyata girdiğinde çıkana kadar hep Allah ım hayırlı ise nasip et diye dua ettim...
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Fsh lh ile bir çalışır. İkisinin çok yüksek ve çok düşük olması benim aklınla hipofiz beziyle alakalı sorunları getiriyor. Eşiniz hipofiz mr çektirdi mı ? Lh sıfıra yakın olmalı fsh çok yüksek olmamalı normali bu şekilde. Testesteron ve estradiol yüksek olmalı. Prolaktin testesteronun yarısı olmalı bunları görünce üretim olma şansı yüksek rabbim yardımcımız olsun.

Fsh lh ile bir çalışır. İkisinin çok yüksek ve çok düşük olması benim aklınla hipofiz beziyle alakalı sorunları getiriyor. Eşiniz hipofiz mr çektirdi mı ? Lh sıfıra yakın olmalı fsh çok yüksek olmamalı normali bu şekilde. Testesteron ve estradiol yüksek olmalı. Prolaktin testesteronun yarısı olmalı bunları görünce üretim olma şansı yüksek rabbim yardımcımız olsun.
testesteron şuan normal seyirlerde , fsh 1,14 lh 0,10
hipofiz mr çektirmedi

Hipoganadizm hipo hipo araştır. hipofiz mr çektirmelisin aslında lh olması gerektiği gibi ama fshta çok düşük.
normalde 46 larda idi şuan hormon ilacı kullanıyor o sebeple doktor da şuan istediğimiz gibi ilerliyor dedi yoksa aşırı düşük diye bizde üzülmüştük cumartesi spermiyogram vermeyi planlıyoruz bakalım çıkış olacak mı

Back
X