- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 32
Spermiyogram nerde vereceksiniz ?İnşallah çıkış olurnormalde 46 larda idi şuan hormon ilacı kullanıyor o sebeple doktor da şuan istediğimiz gibi ilerliyor dedi yoksa aşırı düşük diye bizde üzülmüştük cumartesi spermiyogram vermeyi planlıyoruz bakalım çıkış olacak mı
evimizin yakınında uygun fiyatlı bir hastane var, ilk orada vermiştik orada veririz yineSpermiyogram nerde vereceksiniz ?İnşallah çıkış olur
Merhaba merak ettm naptinizMerhaba canim. 3 yıl önce öğrendik o zaman sperm sonucumuz 1 milyondu. Yikildim ilk duydugumda çünkü hep kendimde biseyler aramıştım. 3 senedir yapmadığımız kalmadı kürler vitaminler igneler ilaclar kaan aydosa gitmek saracoglunun kürlerini kullanmak varikosel ameliyati olmak gibi. Hiçbirşey düzelmedi. Son testimizde 20 adet sperm cikisi olmus ve hepsi cansız. 3.tup bebegime başladım sali günü nasipse toplama olacak eşimin iki kez ornek verecek o gün tese de olabilir. Dualarınızı bekliyorum.
Benm esimde 1 milyon cikti bizde incir kullanilduk yemesinmi inciri?? Ne yese artar blemedikki?Keçi boynuzu incirden uzak dur. Hacme göre tıkanıklık yok 0.5 1 gibi olursa tıkanıklık. Geçmişte hastalıkta yok. Eğer hormonlarda sıkıntı varsa ona göre tedavi uygularsınız. Bizim sebepsiz azosperm mesela hıç sıkıntı yok ama spermde yok. Bu hastalıkta çok çok iyi araştırma istiyor. Hormonlara göre yol izlersiniz. Tek yapcağın tese diyene tedavisiz şekilde uzak dur kabul etme bu durumda bu hataya düşen çok oldu kendimde dahil
Canım tese olduk 3 embriyo oluştu ama 3.gün gelişimleri durdu. Yeni bir merkezde başlayacağız nasip olursa tabii inşaallah önce kendimizi toplarsak ..Merhaba merak ettm naptiniz
Merhaba canim doktorunla gorusmedinmi en saglikli bilgileri o verebilirMerhabalar biz de yeni test yaptırdık sperm sayısı 0 ama notta 1-2 tane hareketli 1-2 tane hareketsiz sperm görüldü yazıyor. Bu sonuç varikoselden kaynaklı olabilir mi yani tıkanıklık filan hiç anlamıyorum bizim için çok yeni bir süreç.bilgisi olan var mı?
Yok canım daha dün öğrendik doktora gidemedik araştırıyorum sadece neler bekliyor bizi diyeMerhaba canim doktorunla gorusmedinmi en saglikli bilgileri o verebilir
Varikosel olsa yine milyon sayı olmalı aslında en azından binlerde olabilirdi başka nedeni olmalı. Eşinde ağrı sizi var mı ? Belirti gösteren birşeyMerhaba canim doktorunla gorusmedinmi en saglikli bilgileri o verebilir
Ağrısı olduğunu söylüyordu ama doktor muayenesinde belli değil demişti varikosel için ultrason için gün almıştık ama gelecek ay daha onun günü deVarikosel olsa yine milyon sayı olmalı aslında en azından binlerde olabilirdi başka nedeni olmalı. Eşinde ağrı sizi var mı ? Belirti gösteren birşey
Anladım inşallah büyük sıkıntılar çıkmaz ama yat kalk dua et bu tek tük spermler için yıllarca çabalayanlar var sıkma canını. Tüp bebek yaparsın kaderine şükredersin . rabbim kolaylaştırsın inşallah.Ağrısı olduğunu söylüyordu ama doktor muayenesinde belli değil demişti varikosel için ultrason için gün almıştık ama gelecek ay daha onun günü de
İnşallahAnladım inşallah büyük sıkıntılar çıkmaz ama yat kalk dua et bu tek tük spermler için yıllarca çabalayanlar var sıkma canını. Tüp bebek yaparsın kaderine şükredersin . rabbim kolaylaştırsın inşallah.
Azospermmi cikti yoksa birkactanede olda sperm varmiYok canım daha dün öğrendik doktora gidemedik araştırıyorum sadece neler bekliyor bizi diye
Sonucu daha doktora gösteremedik ama Raporun alt kısmında yorum olarakAzospermmi cikti yoksa birkactanede olda sperm varmi
Azospermi degil o zmn cnm azosperm demek sifir sperm hic yok azosperminin turleri varmis sizinki ondan sanirm biranonnce doktorla gorusun gerekli testleri yaptirn Rabbim hepimizin yardimcisi olsunSonucu daha doktora gösteremedik ama Raporun alt kısmında yorum olarak
TARANAN ORTALAMA HER 3-4 MİKROSKOP SAHALARINDA 1-2 ADET HAREKETLİ 1-2 ADET HAREKETSIZ SPERM HÜCRESİ GÖRÜLDÜ. Yazıyor
AminAzospermi degil o zmn cnm azosperm demek sifir sperm hic yok azosperminin turleri varmis sizinki ondan sanirm biranonnce doktorla gorusun gerekli testleri yaptirn Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
benim eşiminde fsh lh ı yüksekti . keciboynuzunu bıraktık. çakşır suyu kullandık . dün test yaptırdı hormon testi . çok şükür hormon testleri normal :)Aynen keçi boynuzu bize de yaramadı olan canım spermleri de düşürdük ahhh kafam keşke hormon testi yapsaydık önce
Çakşır suyu iyi geliyor mu keçi boynuzu bize de ters etki etmişti de çaksir kullansak mı acababenim eşiminde fsh lh ı yüksekti . keciboynuzunu bıraktık. çakşır suyu kullandık . dün test yaptırdı hormon testi . çok şükür hormon testleri normal :)
Çakşır suyu iyi geliyor mu keçi boynuzu bize de ters etki etmişti de çaksir kullansak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?