• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesinden dolayı hamile kalamayanlar neler yapıyorsunuz anne olmak için

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

acaippp07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
44
0
16
Antalya
bir sürü konu var bununla ilgili ama bende açma gereği hissettim umarım bu topik hepimize bebeğimizi getirir.ayrıca bir sorum olacak eşim klomenle evicap a başladı faydasını gören oldu mu?

bir sürü konu var bununla ilgili ama bende açma gereği hissettim umarım bu topik hepimize bebeğimizi getirir.ayrıca bir sorum olacak eşim klomenle evicap a başladı faydasını gören oldu mu?

dr eşime de evicap werdi 1 aydır kullanıyo henüz bi işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum.. biz aktardan özel bi karışım yaptırdık sabah akşam onu yiyor eşim bazen ben de yiyorum... bi de beslenmesine dikkat ediyorum o kadar canım sen neler yapıyorsun????

benim spor yapmaya çalışıyo,işte bugün incirleri zeytinyağına koydum yarın onlara başlıcak.sonra düzenli yemek yemeğe çalışıyoruz fındık fıstık işte.bide keçiboynuzu kürüne başlıcazz.kaç aydır deniyorsunuz.biim 10 ay oldu hala yok :(((

benim spor yapmaya çalışıyo,işte bugün incirleri zeytinyağına koydum yarın onlara başlıcak.sonra düzenli yemek yemeğe çalışıyoruz fındık fıstık işte.bide keçiboynuzu kürüne başlıcazz.kaç aydır deniyorsunuz.biim 10 ay oldu hala yok :(((

canım ya biz de 8 aydır deniyoruz. daha öncesinde 1 yıla yakın vajinismusla ugraştım. eşimle birlikte olamıyorduk:(((( ... yendikten sonra hemen bebek istedik ama bu seferde sperm düşüklüğü engeline takıldık..eşimde 10 milyon sperm çıktı:((( sizde sayı ne kadar??? ha bi de canım ben hemen hemen her akşam havuç, roka ,dereotu,soğan salatası yapıyorum. ziyaglı nar ekşili ve taze sıkılımış partokal suyu içmeye özen gösteriyoruz...inciri zyagında ne kadar bekletiyosun canım ve beklettikten sonra direk öyle mi yeniyor???

Back
X