selam hayırlı uğurlu olsun
kizlar topigimiz hayirli ugurlu olsun, ben hala diyer tarafta ugrasiyorum ama artik sadece uzatmalari oynuyorum nevrocumun dedigi gibi, insallah yakin zamanda hepimiz burada oluruz
bol hamisli bol bebisle topik olur insallah, kizlar fotoda isteriz ona gore
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
yeni topikimiz hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sevdim ben bu yeni topik fikrini. nevrom tekrar ellerine sağlık fadik zammak sizinde fikirlerinie sağlık kızlarrrrrrrrrrr
dilerim topikteki tüm arkadaşlarımızıda en kısa zamanda burada göbüşleri dolu bir şekilde görürüz inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepımıze ugur getırır ınşşşş.benım esımın sadece sperm sayısı az morfolojı hareket yuksek böle olupta hmen hamıle kalanların vede ıyılesmek ıcın neler yaptıklarını yazarlarsa cok sevınırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12394532&posted=1#post12394532
bu topiğe gel canım orda yardımcı olurlar sana Şeniz
Erkek infertilitesi ile vermiş olduğumuz mücadeleyi kazandık çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Kimimizin yolu uzundu , kimimize piyango hemen vurdu. Şimdi kimimiz taze hamiş , kimimiz gelişme döneminde , kimimiz ise uzatmaları oynuyor. Bazılarımız çoktan ipi göğüsleyip yavrularını kucakladılar bile. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
“Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamiş Kalamayan Bayanların Listesi”nden bir üst sınıfa geçen ya da mezun olan tüm arkadaşlar burada toplanıyoruz. Hamileliklerimizle , anneliklerimizle ilgili paylaşmak istediğimiz her şeyi burada paylaşacağız. Ve bizi buradan bulup bizler gibi sorun yaşayan arkadaşlara da umut olacağız. :lepi:
Günden güne sayımızın artacağına inanıyorum. Oradan buraya transferler oldukça mutluluğumuz ve paylaşımımız daha da artacak. :asigim:
Diğer topiğimizi bırakmak yok tabi. Oradaki arkadaşlarımıza her zaman destek olmaya , dualarımızla onların bu yolda ilerlemelerini kolaylamaya devam edeceğiz. Orası bizim anavatanımız. :1hug: :asigim:
Belli bir çoğunluğun bu topiği istemesi üzerine , ben önderlik ederek bu topiği açıyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel paylaşımlar yapabilmek dileğiyle.. a.s.
Topiğimizin fikir annesi Fadik , isim annesi ise ZAMBAK 3 arkadaşımızdır. Teşekkürler.. Şeniz
cok guzel olmuss ben ncinar gecen yyıl bu zamanlar bebisim karnımdaydı hastanedeydim dusuk tehlikesi yasadım ama dusmedi hatta erken dogduk 1640 gr 14 gun kuvezde kaldık cok sukur kollarımda Allahım herkese nasip etsin ama duanızı ne olur eksik etmeyin saglıklı hamilelik bu cok onemli ben hic anlamadım cok sıkıntı yasadım simdi pofidigin ek gıda donemeindeyim o tukuruyo ben ya rabbi sukur diyorumkaydirigubbakcemile3 Allahım kimsenin kucagını bos bırakmasın
ohh süperr olmuss bu topikkk tesekkurler nevrocummm ınsss anavatanımızdakı butun arkadaslarımızzz teker teker buraya transfer olurlarr alllhın iznıyle bndee takıpcınızzz olucammm :)))
yeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar.umarım en kısa zamanda bizde transfer oluruz.ayrıca nevrocum ben bu siteye senin sayende müpdela oldum ilk senin yazılarını okudum sonunu merak ettim bırakamadım topiği.ben okumaya başladığımda sen hamilelikle mücadele ediyordun canım inan hamile olduğunu okuduğumda okadar mutlu oldumki anlatamam.tabi ben biraz geriden geldim ben öğrendiğimde sen hamileliğinin sonlarındaydın sanırımkaydirigubbakcemile3ama heyecanla okudum güzel haberi okuyacağımı biliyodum sonunda öylede oldu.allah oğlunla sana sağlıklı mutlu hayırlı bir ömür nasip etsin canımopuyorumnanaktan
hamişleri ve başarı öykülerini takip etmek burdan daha kolay olcak benim içinde çok güzel fikiropuyorumnanaktan
hepımıze ugur getırır ınşşşş.benım esımın sadece sperm sayısı az morfolojı hareket yuksek böle olupta hmen hamıle kalanların vede ıyılesmek ıcın neler yaptıklarını yazarlarsa cok sevınırım.
ayy neçok mutlu oldummmm :asigim:
inşallahh en kısa zamanda hepimiz buraya terfi edecegizzz:Saruboceq::Saruboceq:
cok guzel olmuss ben ncinar gecen yyıl bu zamanlar bebisim karnımdaydı hastanedeydim dusuk tehlikesi yasadım ama dusmedi hatta erken dogduk 1640 gr 14 gun kuvezde kaldık cok sukur kollarımda Allahım herkese nasip etsin ama duanızı ne olur eksik etmeyin saglıklı hamilelik bu cok onemli ben hic anlamadım cok sıkıntı yasadım simdi pofidigin ek gıda donemeindeyim o tukuruyo ben ya rabbi sukur diyorumkaydirigubbakcemile3 Allahım kimsenin kucagını bos bırakmasın
yeni topikiniz hayırlı olsun güzel anniş ve anniş adayları olumunekankayizsmile
inşallah bizlerde buraya en kısa zamanda terfi ederiz boshayallersmile
piki nevrom biz anniş aday adaylarıda arada bir buraya gelip ceee eeee "nasıl gidiyor hamislik veya annişlik diyebilibilirmiyiz :umursamaz:
seni okadar iyi anlıyorum ki ben de olmaz olmayacak galiba diyodum insan her ay biraz daha umutsuzluğa kapiliyo ama bilmiyosun ki her gecen gün seni bebeğine yaklastiriyo dualarım burdaki herkese Allah tez zamanda saglkli evlatlar nasip etsin tabi önce sorunsuz guzel bı hamilelkamınnnnnnnnnnnnn...bnde o gsl duguyu yasıcakmıyım acabenia
Elbetteee. Sizlersiz olur mu hiç. :1hug: :asigim: a.s. Biz zaten hep orada olacağız. Buraya da gelip , beğenip , göbüşü doldurup , temelli kalmanız için de çok dua edeceğiz. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?