Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrocum az kalmış çok zorlu bı geçiş donemi bı de bu gdo meselesi insan mama vermek istemiyo şimdilik çorba ve yoğurt veriyorum bakalım inşallah alisir

yeni topiğimiz hayırlı olsun canlarımopuyorumnanaktan
tez zamnda tek tek buraya geleceğiz inşallah...
gerçi biz hamile kalmadandakaydirigubbakcemile3

nevrocum bu topiği senin açman çok daha başka bir anlam kazandırmış...
diğer topiği ilk açtığımızda senin o anlamlı yazını ve ilerleyen sayfalardada verilen mücadeler okunuyor...
burayı açtığımızdada senin yazınla karşılaşılıyor...
ve bir anne olarak....
bu çok anlamlı bence....
demekki zamanla ve mücadeleyle biryerlere geliniyor...
yeterki sağlık mutluluk olsun...

birde bu topiğin şu yanı güzel olacak...
mesela hamile arkadaşların çoğundan haber alamıyoruz ne yaptılar doğurdularmı belli değil...
ama bundan sonra buraya geldiyimiz zamn bunlardanda haberimiz olur...misal ncinar arkadaşımızı ben uzun zamndır görmüyordum...
ve yaşadıkalrını hamileliğinin zor geçtiğini biliyodum...
ismide değişmiş...şüükr sağlıcakla bebeğini kucağına almışopuyorumnanaktan
bu topik sayesinde bunlardanda haberimiz olacak...

inşallah canım dualarımızla hepimiz birgün o güzel duyguları tadacağız :1hug:

:1hug: a.s.

Çok güzel yazmışsın ececimm. vereliniortak a.s. Katılıyorum her bir kelimesine sengözlerimebaksanab

nevrocum az kalmış çok zorlu bı geçiş donemi bı de bu gdo meselesi insan mama vermek istemiyo şimdilik çorba ve yoğurt veriyorum bakalım inşallah alisir

Valla ben zatürreden dolayı 35 gündür emziremiyorum. Mama veriyorum. Açıklama yapmışlardı yok diye. Allaha emanet. Yararsın bebişlerimize inşallah yedikleri içtikleri. :Saruboceq:

Canım fikir senden , isim ZAMBAK'tan , topik benden. Bereketi de Allahtan inşallah. :lepi:

Evet doğru dedin. Burda daha çok bilgi sahibi olacağız arkadaşlarımız hakkında. Valla süper düşündün ya. Gel seni öpecemmm. Şeniz

canım fadigim evet isim degisikligini bildirmeliydim sizlere hataliyim ama sıkı takipçinizim her açtığımda önce burayı kolacan ediyorum o sıkıntılı anlarımda hep yanimdaydiniz dualarinizla inan benim de dualarım sizinle mis kokululariniz hemen gelir inşallah sonra farklı telaşlar sariyo insanı biz şimdi bakıcı asamasindayiz ise başlayalım 3 ay oluyo annemler idare ettiler şimdi alt kat komşum bakiyo bakalım umarım kızım için hayırlısı budur

bu arada asi74 vardı ismimi değişti ne zamandır merak ediyorum nerelerde

bu arada asi74 vardı ismimi değişti ne zamandır merak ediyorum nerelerde

Ben de görmedim canım uzun zamandır. İyidir inşallah. :Saruboceq: Belki de isim değiştirmiş de olabilir. Ama asi74 olarak giriş yok. fisfisfis

Selam Güzel anneler.. öncelikle hepinizi tebrik ediyorum..
hepimiz anne olmadan önce zolu yollardan geçtik..çok şükür sonunda dileğimiz kabul oldu..
darısı diğer anne olmayı bekleyen arkadaşlarımzıın başına ...Geçen sene bu zamanlar ikiz hamileydim..
29 Temmuz 2009 tarihinde kendi doğum günümde bebeklerimi kucağıma aldım..
Bana büyük bir süpriz oldu.. biraz erken geldiler meleklerim. çok şükür sağlıklıydılar..
Nevrosky ciğim bu topiği açman çok güzel oldu..
Birbirimizle bilgilerimiz paylaşmak çok iyi olucak..
diğer topikteki hamile olmayı bekleyen arkadaşlar tez zamanda sizlerde buraya transfer olursunuz inşallah..

Bir güzel annemiz daha geldi. :1hug: Hoşgeldin bitanemm. :asigim: Görüşemeyeli baya oldu. a.s. Çocuklu hayat zor değil mi? Hele bir de ikiz annesi olmak daha zordur muhakkak. Ancak bu zorluğa can kurban. Şükürler olsun. :Saruboceq: Allah isteyen herkesi yorsun böyle diye dua edelim. Zaten bizim hamiş adaylarımız da buna dünden razılar. İnşallah dediğin gibi burası dolar taşar. :Saruboceq:

Ben de geçen sene bu zamanlarda yeni yeşertiyordum yavrumu göbüşümde. Zaman ne çabuk geçmiş. Ne zaman doğum yaptım , yavrum ne zaman bu kadar büyüdü geriye dönüp bakınca şaşıyorum. :1rolleyes:

Kızlarının isimleri çok güzel. isimleri gibi bahtları da güzel olsun inşallah. Güzel yuvalarında güzel güzel büyüsünler , ileride de güzel bir gelecek edinsinler dilerim. :Saruboceq:

Bundan sonra daha sık görüşebilmek dileğiyle. Öpüyorum seni ve güzel kızlarını. Şeniz

inşallah berektli olacak topiğimiz...
bende seni öpem canımŞeniz

allah yardımcın olsun canım....
inşallah iyi bir bakıcı bulursun...

aha bir kaçak daha yakaladıkkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
doğum yaptıktan sonra seni yeni görüyorum...
bebeklerini sağlıcakla büyüt inşallahopuyorumnanaktan

merhaba herkese..
öncelıkle hayırlı olsun topigimiz.
cok guzel düşünmüsünüz.alkisalkisalkis
yeni topigin acıldıgını duyar duymaz hemen kostum geldım.
umarım dıger topcıtekı gıbı cok guzel paylasımlarda bulunuruz burdada.
konusacak bırbırımıze danısacak o kadar cok sey varkı..hihoyyyt

inşallah berektli olacak topiğimiz...
bende seni öpem canımŞeniz

Şeniz

zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:içelim: :hooray:

İyi geceler bitanemm. Nasılsın? Biz seninle karşılaştıkça konuşuyorduk zaten. Ama burada daha iyi haberleşiriz. Gelmene çok sevindim. İnşallah dediğin gibi güzel paylaşımlar olur. Senin paşan 9 aylık olmuş ya kuzum. Maşallah ona. Kocaman abi olmuş o. Deneyimlerinizden faydalanacağız bizler. Aman bizleri yalnız bırakmayın. Şeniz

nevrocum senın bu topıgı acman gercekten cok anlamlı oldu.:hooray:
zambak ve fadıkcıma.s.a.s.
ınsallah sızlerde bura gelceksınız:CüvCüv:

nevrocum senın bu topıgı acman gercekten cok anlamlı oldu.:hooray:
zambak ve fadıkcıma.s.a.s.
ınsallah sızlerde bura gelceksınız:CüvCüv:

Valla bir girdim bugün bu konuyu konuşmuş arkadaşlar. Benim internet sorunluydu öğleden sonra girememiştim. Dedim madem herkese cazip gelmiş , güzel bulmuşlar ; Sıcağı sıcağına hemen açmak lazım. Sizler de hemen ilginizi gösterdiniz sağolun ya.. Şeniz

Senin hamilelik nasıl gidiyor bitanem. Hazırlıklara başladın mı? Alışverişlere? yerimseniben

canım bu aralar yogun bır tempo ıcındeyım ama fırsat buldukca aranızda olmaya calısırım.:1hug:
oglum büyüdü teyzesı.dunyaya gelen göz acıp kapayana kadar buyuyor.
darısı tum bebek ısteyenlere olsun ınsallah.

nevrom benım hamıslık ıyı gııdyor azcık tobık bır oglum olacak
haftasına gore hem onde vede kılosuda haftasına gore fazla cıkıyor..
senın doruk pasa sana benzıyor
benım oglan galıba babasına benzeyeceksempatiksalakcinni
dort boyutlu malumsempatiksalakcinni
kıyafet alısverıs hemen hemen bıttı.
besık,bebek arabası,pusetı bunlar kaldı..bır kac bıberon felan onlar eksık yavas yavas alıyoruz onlarrıda gordukce
galıba dogana kadarda eksıkde bıtmeyecek
fazlada alma dedı tecrubelı anneler.bebek hızllı buyudugu ıcın
sızlerde artık yardımcı olursunuz..:1hug:

valla canım zaman ne çabuk geçmiş gerçekten..
benim tüm gün koşuşturmaca ile geçiyor.. iki bebek büyütmek zor ve oldukça zahmetli.... ama onların sevgisi zorlukların üstesinden gelmeme yardımcı oluyor.. onların varlığı bana domping etkisi yapıyor..''Allah tüm isteyenlere versinn ''içten ediyorum bu duayı...'
güzel dileklerin için teşekkür ederiz canımm.. hepimizin bebeklerinin bahtları güzel olsun..

rosem maasallah ogluna buyutmusun..
acelyacım senle eylul annesı olcak..
benım durumlar malum ben olamadım..:gitme:
ama maasallah senın prenslere
nçınar kacaklardan bırıbayanssulusmile
senın dogum yaptıgın donemlrde hep takıp ettım ama rabbım ne guzelkı mınıgın saglıkla dunyaya geldı kucagına aldın
sonrada nık degısınce bır daha profılınden bulamadım:kedi:

bu topık ıyı oldu:lepi:
baska topıklerede gıtsem erkek ınfertılıtesındekı dostlugu samımıyetı bulamıyorum.
dıger topıklerde yabancı gıbıyım hatta mısafırkaydirigubbakcemile3

Tamam canım , irtibatı koparmayalım en azından. İlk etapta o da yeter. Sonra yoluna girer , daha düzenli görüşürüz inşallah. Çok doğru dedin. Dünyaya gelen göz açıp kapayana kadar büyüyor. :lepi:

Benim bebişim de iriydi. Ve haftası baya önde gidiyordu. 4 boyutlu süper bişi yaa. alkisalkisalkis Giysi konusu evet. Ben biraz abartmıştım. Bazı şeyleri giydirmek bile nasip olmadı. İhtiyaç sahiplerine veriyorum artık. Ama diğerlerini muhakkak alıyorsun. Sağlıkla gelsin de , Güle güle kullansın paşan inşallah. :Saruboceq:

Sen kendin bakıyorsun di mi. Çalışmıyorsun o zaman şimdilik. Aslında en güzeli valla. Benim iş başı yaklaşıyor. Stress oluyorum. :bbo:

Amin canımmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben başka yerlere gitmedim ki valla. Mesajlarıma bakılırsa geçmiştekilere de Kasım Annelerine 5 i geçmemiştir mesajım. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Sizin sıcaklığınızı bulmak zor başka yerlerde. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…