Erkek is arkadasim uzerime yurudu hakaret etti

Pazartesi planımı hazirlicam.benim o dengesiz adamla konuşacak bir konum olamaz. Toplumda da konuşmayacağım.mudurle birebir konusu cam.
Eğer çözüm bulmakta samimi isen o zaman bu işin bir yaptırımı olmalı.bu adamın yerini ve görevini değiştir ki bir daha yapamasın.eger samimi isen.yaptirimi olmayacak hicbir konuşmayı kabul etmiyorum dicem.

Sorun o olup olmam mi bu sorunu yaşamam mi.adamin uzerime uzerime yürümesi bisiler fırlatması hakaret etmesi mi kim olduğum mu.sikayet edince dışarıya huzur kalacak mi içeride.daha kötü olacak

Arkadasim sen eski kocanla, eski is arkadaslarinla, eski mudurunle, kendi oz ailenle, cocugunun eski kres muduru ve ogretmeni hatta galiba servis soforu ile, gittigin disci ile bile sorun yasadin. Sonra bosanip sehir degistirdin simdi de yeni gittigin yerde is arkadaslarin ve mudurun ile birebir ayni sorunlari yasiyorsun. Sence neden? Bu kadar olayin ve farkli kisilerin icindeki tek ortak noktanin sen oldugunun farkinda degil misin? Hepimizin hayatina bizi huzursuz eden insanlar giriyor ama cevremizdeki herkes kotu olamaz. Sen o kadar eminim ki becayis ile nereye gidersen git tipatip ayni sorunlari yasayacaksin cunku kalbin ve beynin, dusunce sistemin de seninle birlikte geliyor nereye gidersen git. Gercekten etrafindaki herkesi suclamaktan donup kendine bakmiyorsun, herkes mi kotu yahu? Mumkun mu boyle bir sey?

Kendine karsi olan farkindaliginin bu kadar az olmasi beni soka ugratiyor gercekten.

Asıl metdiven boşluğunda çalıştırıldığında şikayet etmeliymişsin

Bir erkek üzerime yürüdü ve böyle diyorsun.bana vurabilirdi.iletisimim çok iyi olmayabilir ama bunu kabul etmiyorum

Asıl metdiven boşluğunda çalıştırıldığında şikayet etmeliymişsin
Kizlar sinirlendim ve müdürlüğe hitaben dilekçemi hazırladım.sonra kendime dedim ki bu işleri yaptıran se nı soğukta çalıştıran seni aşağılayan zaten mudur ve dilekçe yazsan ne olacak

+

ben de yazışından direkt anladım o olduğunu, Allah çevrene sabır verecek başka yolu yok anlaşılan, bak burdan bile diyoruz ki herkes kötu de sen mi iyisin.
Sana da azıcık olaylara net bakma yetisi versin Allah.

Müdür de bi yere kadar
İş yerlerinde dişli olanlar müdürle yarışıyor maalesef gerçek bu
Sen neden kabul ettin ısıtmasınolnayan yerde çalışmayı
Müdürün de üstü var elbet
Daire Başka vardır, sen de itiraz et
İşini yaptın diye sana bağırıyorsa sen de ona bağır , ne olabilir ki ? Daireni değiştirirler en fazla ? Sen ezdiriyorsun kendini başka bir şey görmedim burda eski müdürle sorun yalaman gayet olası ,
Yeni müdür bundan neden rahatsız olmuş ki bu kadar ? Onu bağlayan bir durum yok

Vallahi hizmetliyse hizmetli ayirim yaomadan isine bakacak. Ben senin yerinde olsam ayse hanim buryai temizlememissiniz lutften isinize bakin derdim

Kaymakamla konuş, bağlı olduğun kurumun il müdürlüğü ile konuş dilekçe ver gerekirse. Bir kamu kurumunda daha önce kimsenin kimseye böyle davrandığını görmedim. Hiçbir şey yapmazsan daha çok ezilirsin.

Resmiyette uğraşmak istemiyorsan da etkili birilerinin bir telefonuna bakar. Müdür de ordakiler de bir daha sana bir şey yapamaz. İmkanın varsa böyle bir yola başvur. Ama bu kadar ezildiğine göre yok demek ki öyle biri.

Kaymakam peki sorusturma falan acar mi.acarsa sorun olur.cunku aleyhte konusacaklar

Adli vaka da var.uzerime yürüdü personel.korktum

hangi kamu kurumu bu ya gerçekten inanılır gibi değil orası kimsenin babasının malı değil işini düzgün yaptığın sürece kimse sana laf edemez.

Aklayacak olsa bile sonuçta yazılı olarak arşivlenmiş bir dilekçe, şikayet olmuş olacak. İlerde biz buna istediğimizi yaparız sonra nasıl olsa üstünü kapatırız diye düşünmeyecekler en azından. Müdürüm yaptırıyor diye bir hava oluşturmayın. Direk hakaret eden kişiye odaklanın.

Müdürlüğe hitaben mi yazacam dilekceyi

Kaymakam peki sorusturma falan acar mi.acarsa sorun olur.cunku aleyhte konusacaklar
Mobbing olduğunu elindeki delillerle ispat ederek güzelce anlatirsan açar soruşturma müdürüne, acmasa bile uyarır ciddi sekilde ya da gidip şifai olarak bağlı bulunduğun il müdürlüğü ya da bölge müdürlüğü ile konuş bir şekilde yerini degistirsinler. Anlattığın şeyler çok ciddi şeyler sen dedikleri gibi sorunlu biri olsan bile kimse kimseye bu şekilde davranamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…