- 10 Ocak 2016
- 35
- 22
- 18
- Konu Sahibi meltemkaraca
-
Eşim tarafından evet hayaaliymiş:)Uzay isminin yanına bence yakışan bi isim yok gibi. Ki zaten uzay ismi çok boş anlamsız bişey. Başka seçenek yokmu kesin uzay mı olucak?
Hoşunuza gitmeyebilir ama ben oğlum olursa '' HAMZA '' koyucam . Ay tek hayalım. Kızım olursa yandım
Uzay isminin yanına bence yakışan bi isim yok gibi. Ki zaten uzay ismi çok boş anlamsız bişey. Başka seçenek yokmu kesin uzay mı olucak?
amcanın ismi güzelmiş yanlız.Amcası murat can
İsterseniz cevap vermeyebilirsiniz teşekkürlerTopikler mi karıştı anlamadım Bu kaçıncı isim önerisi almak isteyen.Uzay zaten başlı başına farklı bir isim Her isim yanına uymaz ki,abes olur.
Evet kesinlikle teşekkürleramcanın ismi güzelmiş yanlız.
murat ismini de can ismini de ayrı ayrı severim.
evet bir arkadaş da demiş, Uzay adının yanına isim gerçekten bulması zor.
bir de uzayı 2. isim yapsanız daha iyi olabilir, ilk ismi sessiz harfle biten bir isim seçerseniz ulama dan dolayı yakıştırmak daha kolay olabilir.
"Mert uzay" gibi
O zaman farklı :) bencede klasik isim bulun seçme şansı olsun baya modern. Düşününsene uzay dedeEşim tarafından evet hayaaliymiş:)
En guzeli yenı ısımlerı bende sevmıyorum. Şöyle oturaklı olsun ıstıyorum :)Hamza ismini çok severim. Daha doğrusu yenilik adına abidik gubidik olmayan her ismi severim.Ben de oğluma eski isimlerden, hatta en eski türk ismini koyacağım.
Kötü birşey yazmadım ki,üstüste olunca şaşkınlığımı belirttim.İsterseniz cevap vermeyebilirsiniz teşekkürler
En guzeli yenı ısımlerı bende sevmıyorum. Şöyle oturaklı olsun ıstıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?