Doğuma Hazırlık Erkek ismi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meltemkaraca

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
35
22
18
2016 şubat erkek annesi olacağım inşallah kızlar :) eşim ismini uzay istiyor. İkinci isim önerir misiniz hem anlam hem söyleyiş olarak ben çok zorlanıyorum :)

Aren ismini sempatik buluyorum bu aralar. Bir de isim soyisim bütünlüğü dikkatimi çekiyor.
Uzay ismini düşündüm şu an, büyüdüğünde, yaşlandığında, iş ortamında zor ve emanet durabilir.
2 tane janjanlı ad da biraz garip oluyor; Toygar Ardaca XXX gibi..
Bir klasik isim ve 2. ad olabilir belki en azından iş vs. ortamında Uzay'a tercih etme şansı olur.
Hayırlı olsun..

Hoşunuza gitmeyebilir ama ben oğlum olursa '' HAMZA '' koyucam . Ay tek hayalım. Kızım olursa yandım

Hamza ismini çok severim. Daha doğrusu yenilik adına abidik gubidik olmayan her ismi severim. Ben de oğluma eski isimlerden, hatta en eski türk ismini koyacağım.

Amcası murat can
amcanın ismi güzelmiş yanlız.

murat ismini de can ismini de ayrı ayrı severim.

evet bir arkadaş da demiş, Uzay adının yanına isim gerçekten bulması zor.

bir de uzayı 2. isim yapsanız daha iyi olabilir, ilk ismi sessiz harfle biten bir isim seçerseniz ulama dan dolayı yakıştırmak daha kolay olabilir.

"Mert uzay" gibi

Evet kesinlikle teşekkürler

Hamza ismini çok severim. Daha doğrusu yenilik adına abidik gubidik olmayan her ismi severim. Ben de oğluma eski isimlerden, hatta en eski türk ismini koyacağım.
En guzeli yenı ısımlerı bende sevmıyorum. Şöyle oturaklı olsun ıstıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…