- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi meltemkaraca
-
Bi de uzaylı zekiye vardı
Uzaylılarda bizi görecek mi?Allah senı napmasın
Benımde küçükken mahallemde uzay diye bı arkadaşım vardı. Çocukluk halı onu uzaylı zannedip oynamazdım
Belki neden olmasın ?Uzaylılarda bizi görecek mi?
Ayy allah korusun :)Uzaylılarda bizi görecek mi?
Allah senı napmasın
Benımde küçükken mahallemde uzay diye bı arkadaşım vardı. Çocukluk halı onu uzaylı zannedip oynamazdım
Belki neden olmasın ?
Ufo gören masum köylüler sizi =)Ayy allah korusun :)
Onlar sanatçı ya,halktan biriymiş gibi isim nasıl koyarlar canım,farklı olacaklar yaBide Çağla Şikel in oğlunun adı uzay diye duymustum ne kadar garipsemistim
Neymiş merak ettim bak :) Bizim soyismimizi sen biliyosun zaten
Hamza .....Bence guzel
Kedi sahibiyim ya çok meraklıyım onlara benzedım iyicene beklıyorum.Evet soyisminizle çok oturaklı bir isim olacak. Zaten büyümüş halini de düşünmek lazım çocuğun. Tam yönetici müdür gibi bişey ismi
Özelden yazayım ismi.
Halkta onlardan geri kalmak istemiyo bu düzen böle sürüp gidiyoOnlar sanatçı ya,halktan biriymiş gibi isim nasıl koyarlar canım,farklı olacaklar ya
Uzay hamza da pek olmadıHoşunuza gitmeyebilir ama ben oğlum olursa '' HAMZA '' koyucam . Ay tek hayalım. Kızım olursa yandım
Birleştirsin diye söylemedım kı :)Uzay hamza da pek olmadı
Tamam canım. 2. İsim önerisi demiş ya. O yüzden dedimBirleştirsin diye söylemedım kı :)
Uzay ismini beğenmediğimi belirtmek ıstedım aslında. Hamile ya alıngandır dıye uzay çirkin demeden kendı begendığım ismi söyledim.
KatiliyorummDiger isimleri bilemem ama uzay ismi cocuga konulacak bir isim degil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?