• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek, Kadnmsn diyorsa......

erkekler konuşur canım bence de ne söylediği değl ne yaptığı önemli bakalım kadınım dedi ama kadını yapacak mı bence ancak evlenince eşine akdınım demeli bir erkek..bi de sanki cinsellik cağrışımı bu söz..dikkat et bence..

Yaa bende aynen böyle anladım.... Kelime oyunuysa bu nerden bilcez şimdi herşey lafda bitsemirmirmirmir

senin için değil kendisi için sarfediyor o sözü
kendini daha bi erkek hissetmek için
kadınım... otomatikman o da erkeğim oluyor

sen benimsin başkasına yar etmem ..:mymeka:
.ya benimsin ya toprağın gibi bişibence..kötükedihüso

sen benimsin..
dediğimi yapacaksın..cokacimcoook
sözümden çıkarsan burnundan getirim..
bana asla hayır deme..
sağa sola bakma,kafanı kırarım..:mymeka:
giyimine dikkat et sana kadınımsın dedik ya..Çok üzgünüm çoook
alacam seni;bak gör o zaman sana neler edicem..kaydirigubbakcemile

çok gülerek de olsa kesinlikle bu cümlelere katılıyorum
sen benimsin diye birşey yok.kimse kimsenin malı da değil,sahibi de değil

sana böyle söyleyen biri varsa hemen kaç derim ben:roflol:

sen benimsin..
bana asla hayır deme..

çok hoşşş çok haklısın kaydirigubbakcemile5
bunu klasik türk erkeği söylüyorsa kesinlikle bunları demek istiyorrhihoyyytgamyoncuiremsu
zaten modern bir erkekte sen kadınımsın demezzzzzkaydirigubbakcemile3

01AwcAX1PuP9QAWsIBAAAAAdhqBKI:.jpg

ya benimsin ya toprağın

sen benımsın...kımsenın olamazsın...sakın olmayada kalkma...sonunu sen hazırlarsın...bıtışin olur...ahanda şu kafana yaz....gerısını var sen duşun...kadınımsın kadın kadınımsın dıyorum anlamıyormusun...

kızlar tamam bıraz arabesk bır kelıme ama cogumuzunda hosuna gıder galıba boyle erkegın sahıplenmesi....tabı gercekten bunu soyleyıp yapıyorsa...
kadınımsın lafı havada kalmıyorsa dımı ama

nolursa olsun seninle evlenicem demek sana aşığım demek seninle bir hayatı paylaşmak istiyorum demek

kızlar tamam bıraz arabesk bır kelıme ama cogumuzunda hosuna gıder galıba boyle erkegın sahıplenmesi....tabı gercekten bunu soyleyıp yapıyorsa...
kadınımsın lafı havada kalmıyorsa dımı ama

doğru bu tarz sahiplenme kelimeleri hoşumuza gider.ama başka bişeyi çağrıştırdığına da katılıoruma.s

bende bu hayat paylasıcam asıgım fln degıl, resmen sen benım kadınımsın sana ıstedıgımı yaparım sevver öper koklarım ıstedıgımde atma lütsu bana aıt sevgı degıl sırf cınsel ıcerıklı bı pıs kelıme bence .. baska bısey degıl.

kadın olarak bi tek seni görüyorum senden başkasını gözüm görmezz demek olii sırnaşık şey

sen benimsin..
bana asla hayır deme..

bir de bu olabilir kaydirigubbakcemile3

bak bana bir kadin lazim, o da sensin... sensin dedikse ömür boyu garanti veremem sana... hayatimdaki kadinsin, severim de döverim de hatta ve hatta böler, carpar, cikaririm dakaydirigubbakcemile

Valla ne demek oldugunu hic düsünmedim ama hic gelemem böyle laubalilige kaydirigubbakcemile

Ne demek ayol kadinim, ben daha acmamis bir gonca gülüm :icecream:

Back
X