erkek kankamın sevgilisi

Sevgilisi tabii ki heryere gelecek ya ne olacagiydi... Asil sevgilisi oyle dusunmeli ki hakli da. Sevgili varken kanka kim ki.

Kanka sen az çık olayın içinden.
Onlar sevgili senden çok kızı görmesi lazım kanka.
Niye sürekli üçlü buluşuyosunuz kanka.
Ayrıca kanka galiba içten içe kıskanıyosun kabul et.

NOT: Kankaların sevgilisi olduğunda iletişimin ona göre baştan ayarlanması taraftarıyım. Benim de erkek arkadaşım var ama sevgilim olduğunda öncelikle sevgilimin durumdan rahatsız olmamasını önemsiyorum. Ona göre samimiyetimi ayarlıyorum vs. Seninki abartı.

Kanka 3 lü buluşmuyoruz kız gelince gidiyorum hemen.hiç görüşmüyoz daha kanka.sadece mesajlaşıyoz.

Notunu okudum, bence erkek kankanla görüşmeyi azalt madem rahatsız oluyorsun artık sen de, kızın ikide bir size dahil olmasının sebebi de bence iki kankayı yalnız bırakmamak gibi geldi. Yani ne sana ne kıza eziyet olsun.

Onlar sevgililer her saniye yanyana olabilirler ilişkileri çok yeni olsa bile bu böyledir..
Ama sen eğer kankaysan her saniye "erkek kankan"la burun buruna olma..
Sevgilisi seni istemiyor sandım..
Sen sevgilisini istemiyormussun..
Abartı yani.
Kız tersliyorsa sus sende..
Senin kızı istememe ihtimalini yok !
Kusura bakma..
Alıngan olan erkek kankan mı sen mi bilemedim ?!
Yaş aralığın sanirim 15 18 arası birşey..
Zamanında çocuk sana ilgiliymis sen kabul etmemişsin..
Şimdide vayyy efendim gitti canım çocuk havalarına girme..

Offfff...bir okulda psikolojik danismanim. Ben bile sırf liselilerin bu sacma sapan meselelerini dinlememekk icin lise yazmadım ilkokul yazdim.. size kankanizla, sevgilisiyle, kankanin kankasiyla, kankanin kankasinin sevgilisiyle mutluluklar..

Kız kanka notu da okudum merak etme, sen bu erkek kankanı seviyosun. Erkek kankanında sürekli sevgilisini çağırmasının nedeni ona değer veriyor, belli ki kızda senden rahatsız ve erkek kankan onunla kavga etmemek için sevgilisini çağırıyor. Bence sen yavaaş yavaş bırak erkek kankanın peşini. Zaten yaşın küçük tüm bu yazdıklarına, hayatına gülceksin ilerde kız kanka.

Sana hak verecegimizimi sandin acaba o kiz senin icin ne düşünüyordur kiz erkek kankaliginida hic alamam zaten ben o kizin yerinde olsam seni def ettirirdim

Buraya uzuun uzuuun yazmak isterdim de yaşınız tutmuyor daha 16-17 yaşındasınız.

Kanka 3 lü buluşmuyoruz kız gelince gidiyorum hemen.hiç görüşmüyoz daha kanka.sadece mesajlaşıyoz.

3.5 yillik ilişkim var.
Yaşım 20..
Ve ben sevgilimin kiz kankasindan rahatsiz oluyorum.
Zamanında kankaymis yani.
Hattaaaaaa kız sevgilinin evine gelirmiş ailece tanisirlarmis ayni sokakta oturuyorlarmis veya bi sonraki sokakta..
Sevgilimin annesi kızı severmiş falan falan..
Görünürde muhtemel gelin adayı gibi dimi ?
Çok rahatsız oldum..
Kızda normal biri güzel denilmez ama çirkin de denilmez..
2 yil hic muhabbetleri olmadı..
Yolda merhaba merhaba yani.
Sonra facede kendini hissettirdi..
Baktim foto beğeniyor zilli
Üstelik benimkinin tek fotolarini ???
Bizim fotolari beğenmezdi..
Sonra dedim var birşey bunda sevmiyorum.
Hatta tartistik..
Sonra başka birlikte foto paylastik onuda beğendi kız.
Benimki bak beğendi rahat olsun için dedi.
Kişi kiskanmiyorum kıskanilmaya değer bi kız değil gözümde senin o 4 kişi takilan kiz arkadaşlarinin hepsi çok güzel bu kiz yanlarından geçmez ama öyle birşey ki o güzel kizlardan kiskanmiyorum rahatsiz olmuyorum sıkıntı yaratmiyorum ama bundan haz etmiyorum hoslanmiyorum tanımı kiskanclik değil dedim..
Bide bunlar her saniye gorusucek..
Kiz yanimiza gelse belki kötü duauncem silinir..
Ama ben yanlarina gidince o kiz kalkip giderse hoş şeyler düşünmem..
Benimle muhabbet edicek sevgilime insan gibi bakicak beni bakislariyla yemicek kiiiii bende onu yemiyeyim..
Öyle şeyler yaparim ki biz ayrilsak bile araları eskisi gibi olmaz..
Bence sende olgun davran.
Sevgilisi var..
Evli gibi düşün evli bi adamla her saniye gorussen ne düşünülür..
Laubali derler sana..
Ayni durum budur iste

Hem bu arada benimkinin başka bi kız kankası var..
Gecenin 1i 2si olur bunlar telefonda konuşurlar önemli konuları ders falan..
Takılmıyorum hiç..
Çünkü kız benimle de iyi..
Yanımda durur muhabbet ederiz..
O yüzden rahatım o konuda..
Aklında bulunsun :)

Kusura bakmayında fazlalık olan sizsiniz. Sevgilisi sizden rahatsız olmuyorsa sizin ne haddinize....

kendine yeni sevgiisi omayan kankalar bulsan iyi edersin
ya d sen bir sevgili edin de sözde "kanka" ndan olan "beklentilerin" azalsın bir zahmet oldu mu

ayrıca senin buraya konu açacak kadar kafana takman gösteriyor ki sen o çocuğa hiç de arkadaş gözüyle bakmıyor, resmen bşyler hissediyorsun beklentilerin var

Ya
YasKac?? 15 mi? Bırak kankani sevgilisi ile ilgilensin hatta sen bence maydanoz olma biraz .

64485 defa erkek kankam cümlesini okuduktan sonra okumayi yarıda kestim. biz bi kere yazınca anlıyoruz.cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…