erkek kankamın sevgilisi

Zaten diyemem sevgilini istemiyorum diye.üzülür.acaba sevgilisi gelince bi bahane uydurup kaçsam mı?

Arkadasınız görüşelim demedigi sürece görüşmeyin bence iki sevgilinin arasında üçüncü kişi ne de kadar kötü bir durum.Siz başbaşa kalın baska zaman bulusuruz dersin dogrusu bu cünkü bence.

Ayrı buluştuklarında girmiyorum zaten aralarına biz kankamla ayrı buluşunca bile sevgilisi geliyor yanımıza sorun o

Ayrı buluştuklarında girmiyorum zaten aralarına biz kankamla ayrı buluşunca bile sevgilisi geliyor yanımıza sorun o
o zaman bunu arkadaşına uygun bir dille söylemelisin
benle ayrı, sevgilinle ayrı buluş, çünkü kız arkadaşın rahatsız olabilir de
yani sanki kız arkadaşını düşünüyormuşsun gibi konuşursan küsmez

Siz niye her dakika sevgililerin yanindasiniz anlamadım. ..garip olan sizin tavriniz bence.

Ben onlar ayrı buluşunca hayatta gitmem yanlarına.kankamla ayrı buluşrum ama o zamanda sevgilisini çağırıyor biz eğlenirken bi bakmışım sevgilsini aramış kız yanımıza gelmiş

Bende öyle düşünmüştüm teşekkürler öyle yapayı en iyisi

Kızın yerinde olsam çocuğun seninle görüşmesinden rahatsız olurdum. Eski hoşlandığımışsın sonuçta. Kankan'la sık görüşmemeni tavsiye ederim.

İyide asıl iki sevgilinin arasında senin ne işin var
Ben o kızın yerinde olsam seni yanimizda istemem kiz bunu sorun etmemiş sen oğlanin kankasi olarak neyin sorun ediyorsunki

Kararımı verdim saolun yorumlarınız için.
Kankama "sevgilinle ayrı benle ayrı takıl ilişkiniz daha çok yeni rahatsız olabilir kız arkadaşın" demeyi düşünüyorum.o zaman küsmez.

Ama yinede beni ortada bırakmasının bedelini ödeyecek

İyide asıl iki sevgilinin arasında senin ne işin var
Ben o kızın yerinde olsam seni yanimizda istemem kiz bunu sorun etmemiş sen oğlanin kankasi olarak neyin sorun ediyorsunki

Sevgilisiyle beraberken yanlarına gitmiyorum ayrı buluşuyorum kankamla ama ayrıyken bile yanımıza çağırıyor kızı neyse çözümü buldum belki paylaşırım sizlerle kankamın tepkisini

Kızın yerinde olsam çocuğun seninle görüşmesinden rahatsız olurdum. Eski hoşlandığımışsın sonuçta. Kankan'la sık görüşmemeni tavsiye ederim.
Kız bilmiyor bana çıkma teklifi ettiğini.

Konuyu sevgilisi acmaliymis
Sürekli diplerindesin
Hic hoş degil

O kızda sürekli her yerde senin olmanı istemiyodur belki hiç düşündünmu ? Kendi adıma konuşmak gerekirse sevgilimin seninle yanlız görüşmesine asla izin vermezdim yani sen haksizsin. o kız onun için tabiki senden çok çok daha özel olucak biraz anlayış

En sevmediğim kız modeli.Adamın sevgilisi var artık neden seninle başbaşa gezsin ya mantık bunun neresinde? Valla kusura bakma ama ille birinin tarafında olucaksam sevgilisinin tarafında olurum tabiki.Ayrıca kızı sevmemek gibi bi lüksün yok madem kardeş gibisiniz herşeyden önce onun hatrına o kızı sevmen gerekirdi.Sevmiyosanda erkek kankandan uzaklaşman.Sevgilisini bırakıp seninle gezip seninle ilgilenmesini beklemen kadar anormal bişey daha olamaz.Konunun tamamınıbile okuma gereği duymadım.Bence burda çoğu insanda benim gbi düşünücektir.Aklın yolu bir.

ayrıca bence o kız senin gittikleri heryere gelmeni istemiyodur bence.Hatta erkek kankanda bunu sana söyleyemediği için birlikte gidip sadece o kızla ilgileniyodur anlada birlikte çıkmak isteme diye.Çünküü ben sevgilimin kız arkadaşıyla başbaşa gezmesine asla izin vermem..Biraz mantıklı düşün Allah askına.

Çünkü sevgilsii sizin başbaşa olmanızı istemiyor.Bunuda sana heryere gelerek belli etmeye çalışıyor.Bence o çcuktan biraz uzaklaş.Çünkü belliki çocukta kızı seviyor o yyüzden onu üzmek yerine sizin yannınıza ççağırmayı tercih ediyor.

kankanin erkek oldugunu bi kere belirtmissn.anladik yani dakka basi soylemene gerek yoktu...nyse..valla ben "erkek" kankanin sevgilisi olsam senn surekli yanlarinda olmandan rahatsz olurdum..rahat edemiydr konusmak istedgi seyler vardr konusamiyodur bunu sevgilisine soyleyemiydr..sende bi bayansin bnce biraz anlayisli olup biraz yalniz birakmalisin onlari..senn sevgilin olsa kankan habire yaninizda olsa rahatsz olmazmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…