erkek kankamın sevgilisi

Adamın sevgilisi var ,senin sevgilin kız arkadaşıyla buluşsa ne derdin bu nasıl bir kafa diycem yasın daha küçük.olur öyle diyip geciyorum.

Dikkat! Bu konu yüksek dozda ergen tribi icermektedir.

Konuya yorumuma gelecek olursak buyuyunce gecer.

Hay Allah ya salla güzelim başka arkadaşlar bul kendine, bir süre başkalarıyla takıl madem. Onlarda bir süre beraber takılıp keyiflerini çıkarsın çift olmanın.

Bir kanka bir kankaya gel beraber kankacılık altında birbirimize yürüyelim demiş.

Bizimki kankalık o kadar ileri değil.kızla zaten iyiyiz sevgilisi aramızı bozamayız.hatta ilişkilerinde sorun olduğunda kankama kızı niye üzdün diyordum

Yaşlar sanırım lise çağları bu gibi dertler yok olay var gibi mesajlar anca bu çağlarda olur :)
iki karşı cinsten kanka biraz zor be canım kızdan hoşlanmamanda bu yönde olabilir büyük büyük yazmışşsın kıskanmıyorum diye ama bence öyle değil .
Sende madem kızdan hoşlanmıyorsun o zaman kankanla da takılmayacaksın .
Senden yaşça büyüklerde hiç böyle bir sorun gördün mü ? gööremezsin çünkü sevgilisiyle ayrı arkadaşlarıyla ayrı takılır insanlar arada sevgilisiyle arkadaşıda arkadaşlarsa kararlaşıpöyle görüşürler .
Arkadaşına söyle o zaman ayrı görüşelim de her görüşmemizde o kız gelmesin de . Onlada ayrı görüşün de .

Çocuk alıngan ya onu diyemem.daha görüşmüyoruz zaten

ayrıca senin buraya konu açacak kadar kafana takman gösteriyor ki sen o çocuğa hiç de arkadaş gözüyle bakmıyor, resmen bşyler hissediyorsun beklentilerin var

Arkadaşım kız olsaydı da buraya konu açardım emin olun.yapı olarak takıntılı biriyim

Bizimki kankalık o kadar ileri değil.kızla zaten iyiyiz sevgilisi aramızı bozamayız.hatta ilişkilerinde sorun olduğunda kankama kızı niye üzdün diyordum

O zaman böyle düşünme.

Yahu erkek kanka nedir ya da senden hoşlanan çocuktan kardeş mi olur açıkcası ben pek inanmıyorum oluyosa da pek nadir. Acaba sana olan ilginin bölünmesi mi seni rahatsız eden ? Ama takılma çok 3-5 sene sonra bu dert edindiğin şeylere gülersin merak etme

Neden kiriliyosun guceniyosunki?
Sanki sevgilimi kiskandim konularindaki cumlelere benzettim.
Acabami dedim.

Konuyu nasıl mesaj gönderimine kapatabilirim acaba daha yeni sayılırım bilmiyorum pek bi şey

Konuyu nasıl mesaj gönderimine kapatabilirim yeniyimde biraz

Çucuk bana çıkma teklif etmişti ama ben onu kardisim gibi görüyorum kankam o benim.. Ayrıca sevgilisine sınır oluyorum bana ayrı vakit ayirsin.. Uf napsamm?!..

anan baban okumaya gönderiyor ama akıl bi karış havada.. Sen gibileri gordukce üzülüyorum

Aklımda kalanlar ; erkek kankam , erkek kankam, erkek kankam, erkek, kanka. Yaşım birden 15'e geriledi yazınızı okuyunca
Beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bu arada iki sevgiliyi başbaşa bırakın. O kızda sana sinir oluyordur ne işi var yanımızda diye. Şahsen ben olsam kankası arkadaşı neyse istemezdim yanımızda. Herşey yerinde ve zamanında güzel.

Boşver bu erkek kankanı. .
Yeni kankalar bul kendine. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…