Bir kanka bir kankaya gel beraber kankacılık altında birbirimize yürüyelim demiş.
3.5 yillik ilişkim var.
Yaşım 20..
Ve ben sevgilimin kiz kankasindan rahatsiz oluyorum.
Zamanında kankaymis yani.
Hattaaaaaa kız sevgilinin evine gelirmiş ailece tanisirlarmis ayni sokakta oturuyorlarmis veya bi sonraki sokakta..
Sevgilimin annesi kızı severmiş falan falan..
Görünürde muhtemel gelin adayı gibi dimi ?
Çok rahatsız oldum..
Kızda normal biri güzel denilmez ama çirkin de denilmez..
2 yil hic muhabbetleri olmadı..
Yolda merhaba merhaba yani.
Sonra facede kendini hissettirdi..
Baktim foto beğeniyor zilli
Üstelik benimkinin tek fotolarini ???
Bizim fotolari beğenmezdi..
Sonra dedim var birşey bunda sevmiyorum.
Hatta tartistik..
Sonra başka birlikte foto paylastik onuda beğendi kız.
Benimki bak beğendi rahat olsun için dedi.
Kişi kiskanmiyorum kıskanilmaya değer bi kız değil gözümde senin o 4 kişi takilan kiz arkadaşlarinin hepsi çok güzel bu kiz yanlarından geçmez ama öyle birşey ki o güzel kizlardan kiskanmiyorum rahatsiz olmuyorum sıkıntı yaratmiyorum ama bundan haz etmiyorum hoslanmiyorum tanımı kiskanclik değil dedim..
Bide bunlar her saniye gorusucek..
Kiz yanimiza gelse belki kötü duauncem silinir..
Ama ben yanlarina gidince o kiz kalkip giderse hoş şeyler düşünmem..
Benimle muhabbet edicek sevgilime insan gibi bakicak beni bakislariyla yemicek kiiiii bende onu yemiyeyim..
Öyle şeyler yaparim ki biz ayrilsak bile araları eskisi gibi olmaz..
Bence sende olgun davran.
Sevgilisi var..
Evli gibi düşün evli bi adamla her saniye gorussen ne düşünülür..
Laubali derler sana..
Ayni durum budur iste
Hem bu arada benimkinin başka bi kız kankası var..
Gecenin 1i 2si olur bunlar telefonda konuşurlar önemli konuları ders falan..
Takılmıyorum hiç..
Çünkü kız benimle de iyi..
Yanımda durur muhabbet ederiz..
O yüzden rahatım o konuda..
Aklında bulunsun :)
Yaşlar sanırım lise çağları bu gibi dertler yok olay var gibi mesajlar anca bu çağlarda olur :)
iki karşı cinsten kanka biraz zor be canım kızdan hoşlanmamanda bu yönde olabilir büyük büyük yazmışşsın kıskanmıyorum diye ama bence öyle değil .
Sende madem kızdan hoşlanmıyorsun o zaman kankanla da takılmayacaksın .
Senden yaşça büyüklerde hiç böyle bir sorun gördün mü ? gööremezsin çünkü sevgilisiyle ayrı arkadaşlarıyla ayrı takılır insanlar arada sevgilisiyle arkadaşıda arkadaşlarsa kararlaşıpöyle görüşürler .
Arkadaşına söyle o zaman ayrı görüşelim de her görüşmemizde o kız gelmesin de . Onlada ayrı görüşün de .
ayrıca senin buraya konu açacak kadar kafana takman gösteriyor ki sen o çocuğa hiç de arkadaş gözüyle bakmıyor, resmen bşyler hissediyorsun beklentilerin var
Bizimki kankalık o kadar ileri değil.kızla zaten iyiyiz sevgilisi aramızı bozamayız.hatta ilişkilerinde sorun olduğunda kankama kızı niye üzdün diyordum
Beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bu arada iki sevgiliyi başbaşa bırakın. O kızda sana sinir oluyordur ne işi var yanımızda diye. Şahsen ben olsam kankası arkadaşı neyse istemezdim yanımızda. Herşey yerinde ve zamanında güzel.Aklımda kalanlar ; erkek kankam , erkek kankam, erkek kankam, erkek, kanka. Yaşım birden 15'e geriledi yazınızı okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?