e gelicek tabi yani sevgilisi o kankanin..kendi adina dusun sen sevgilinin bayan kankasiyla yalniz bulusmasini istermiydin...Ben onlar ayrı buluşunca hayatta gitmem yanlarına.kankamla ayrı buluşrum ama o zamanda sevgilisini çağırıyor biz eğlenirken bi bakmışım sevgilsini aramış kız yanımıza gelmiş
İyi günler.benimki dert mi değilmi bilemiyorum ama canımı sıktığı için bi danışmak istedim.
Benim bir erkek kankam var çook iyi anlaşırız kardeş gibiyiz.bide bunun bi sevgilisi var daha ilişkileri yeni.sorun erkek kankam birlikte gittiğimiz her yere sevgilisinide getiriyor.ve ben o kızı fazla sevmiyorum.sevgilisi gelince beni hemen unutuyor sevgilisiyle özel konuları konuşuyor bende bişey anlamıyorum.canım çok sıkılıyor ve bu sevgilisi bizi her yerde her mekanda bekletiyor.mekandan çıkacakken sürekli onu bekliyoruz.ve kız çok trip atıyor.bugün beni bile tersledi yok yere.erkek kankamda alıngandır ama hiç değilse durduk yere terslemez.onun sevgilisiyle hiç bi yere gitmek hiç bişey yapmak istemiyorum.ama kız müsait olduğu her saniye yanımıza çağırıyor hemen hemen her gün görüyorum kızı.Allahtan meşgul biride çok uzun süre görüşmüyoruz yoksa kafayı yerim heralde.erkek kankama diyemiyorumki sevgilini istemiyorum getirme.desem yanlış anlar zaten alıngan çocuk.
Bide bugün başka bi olay oldu kzın beni terslemesinin üzerine (sevgilisiyle ilgili değil bu olay)
Erkek kankamın başka bi kankası mesaj atmış
Olay var diye
Erkek kankam ne olayı yazdı
Olayda şuymuş bu mesaj atan çocuğun sevgilisine biri küfretmiş.aman ne büyük olay! Ne diye ortalığı ayağa kaldırıyor kendi başına halledemiyor mu.kankam ve sevgiliside gittiler tabi.sende gel dedi kankam ama ben tanımadığım kişi için niye kavgaya karışayım? Gitmedim tabiki.zaten bunlarda eğlence olsun sövmek olsun diye gittiler.beni ortada bıraktılar öyle.bi "kusura bakma daha sonra artık" bile demeden çekip gittiler.bende hem kızdım hem kırıldım.erkek kankama çok fena trip atmayı düşünüyorum.sizce çok mu abartıyorum? Ne yapabilirim bu erkek kankamın çevresindeki insanları, özelliklede sevgilisini.
Not:hoşlanma durumu kesinlikle yok hatta kanka olmadan önce bana çıkma teklifi etmişti ben istememiştim onu.sadece çevresindeki insanlardan, özelliklede sevgilisinden hazetmiyorum.onlarla bir araya gelince kankam da çekilmez biri oluyor ne yapmalıyım?
Kız bilmiyor bana çıkma teklifi ettiğini.
AhhahhahaKeşke 3-5 kez daha belirtseydin erkek kankanı,malız ya bikerede anlamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?