erkek kankamın sevgilisi

Ben onlar ayrı buluşunca hayatta gitmem yanlarına.kankamla ayrı buluşrum ama o zamanda sevgilisini çağırıyor biz eğlenirken bi bakmışım sevgilsini aramış kız yanımıza gelmiş
e gelicek tabi yani sevgilisi o kankanin..kendi adina dusun sen sevgilinin bayan kankasiyla yalniz bulusmasini istermiydin...

Ne kadar kabullenmesen bile artık onun sevgilisi var. Her zaman seninle buluşmak zorunda değil. Hem anlamıyorum niye kıskanıyorsun ki ? Kanka ayağı hiç iyi değil ..

ilk okul kaçsın sen canım ya bir rahat bırak sevgilileri. ne diye kara kedi gibi aralarına girme çabası

Üfff ne çok erkek kanka demişsin

Onlar sevgili sen neden her an yanlarındasın ki

Demekki erkek kankanız sevgilisini yanında istiyor özlüyor.
Bu durumda size rahatsız oluyorsaniz kalkıp gitmek düşer

sen galıba ERKEK KANKANI sevgılısyle paylaşamıosun emını kı o kız da senden rahatsız oluyordur sevgılılerın yanında ne ısın var hem

Kendine söyleyemiyorsun ama bal gibi de hoşlanıyorsun "erkek kanka"ndan ben asla izin vermem sevgilimin sıradan kız arkadaşlarıyla başbaşa gezmesine. Ya ben de orda olurum ya da sevgilim de orada olamaz çocuğun sevgilisi var ayrıca niye senle ilgilensin ki çok aşırı kıskanıyorsun. Az rahat bırak ilişkilerini düzgünce yaşasınlar.

Kiz sevgilisi tabiki getircek

Çocuk sevgili yapinca kıymete binmiş :) kendine başka bir kanka bul bence çünkü en küçük şeyde yüzde doksan seni satacaktir. Biz buna kisaca "erkek milleti" diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…