erkek kankamın sevgilisi

Senle degil sevgilisiyle ilgilenmesi lazim zaten. Veni unutuyo benle ilgilenmiyo nedur ya. Sevhili yapip seni unutnus olsa hic bulusmazdi demekki arkadasliklarina onem veriyo. Ne guzel sevgililerine sahip cikiyo cocuklar. Sen de sevgili bul bence zira bu yaptigin dupeduz kiskanclik.

Yalnızca ilk mesajını okudum ona göre cevap veriyorum. Bence arkadaşının sevgilisi senden rahatsız olmalı senin ondan olacağın yerde.. Erkek kankanı kıskandığın çok belli.. ayrıca sürekli erkek kankam erkek kankam nedir çok baydı okurken

Kusura bakmayinda yeni de olsa iki sevgilinin yaninda sizin isiniz ne??? Muhtemelen bayan arkadas sizi istemiyodur.dengeyi kurmalisiniz

Ben erkek - kadın dostluğuna inanmam ve güvenmem er yada geç birinden biri aşık olur çünkü yaradılışımız böyle ateş ve barut sende bence hoşlanıyorsun ama kendine bile itiraf edemiyorsun BENCE!!!

Kankan midir pampan midir rahat birak da sevgilisiyle vakit gecirsin. Mantiken su anda fazlaliksin. Hissettiklerin dogru yani bal gibi de kiskaniyosun be canim. Cikaydin o zaman madem seni de seviyormus

Ben erkek - kadın dostluğuna inanmam ve güvenmem er yada geç birinden biri aşık olur çünkü yaradılışımız böyle ateş ve barut sende bence hoşlanıyorsun ama kendine bile itiraf edemiyorsun BENCE!!!
Ay aynen ya ben de hiç inanmam böyle şeylere. Önünde sonunda bi kıvılcım çıkar. Çok ters geliyor bana böyle şeyler. Hayatında biri varsa ona göre davranılmalı. Çok haklısınız...

Ay aynen ya ben de hiç inanmam böyle şeylere. Önünde sonunda bi kıvılcım çıkar. Çok ters geliyor bana böyle şeyler. Hayatında biri varsa ona göre davranılmalı. Çok haklısınız...
Tersliğinden değilde etik değil bana göre çok örnek gördüm ergenlik zamanımda bende en yakın arkadaşımdan hoşlandığımı farketmiştim kız arkadaşı olunca o gün bu gün inanmam erkek kadın dostluğuna)

Ay allahimmmmm
Yasin da kucukmus
İçim kıyıldı okurken,erkek kankan da erkek kankan
Ağzına ıslak tuvalet terligiyle vurasim geldi yeminle,bi de çocuğu sevgilisinden kiskanmalar benimle ilgilenmiyor demeler falan! Zaten senden hoslanmis vaktiyle,ne demeye arkadaş kalıyorsun?

Ters derken ben de etik olmamasından bahsetmiştim zaten :))

Ayy ağzına sağlık ne güzel demişsin ıslak terlik le vurmak

Kızlar neyi merak ettim biliyor musunuz acaba erkek kankayla ne konusulurki kızlarımı yoksa erkekleri mi cekistiriyorlar merak konu Sahibi biraz bize bilgi verse merak valla ne konuşuyorlar

Ben yazılan cevapları cidden anlayamadım. Kıza resmen vurun kahpeye yapılmış.

Çocuk sevgilisyle buluşacağı zaman bizim kız baskın yapmış sankim, onları yalnız bırak onları yalnız bırak yazmanın alemi nedir?

Sevgili yerinde olsam kıskanırdıammm yazanlar , siz de başkasına yazılmış teklif etmiş yüz bulamayınca size gelen erkeklerin 2. tercihi olmayın o zaman. Kendinizi zavallı duruma düşürüp sonra da kıskanırdım yazık vs yazmayın. Eskiden hoşlandığı kızla arkadaşık kisvesi altındaki çocukla sevgili olma ezikliğini yapmayın, kendinize yazık etmeyin. Konu sahibesi kimseye yazık etmiyor ki.

Nerde sevgilisinin kız arkadaşlarını kıskanan varsa gelip bu konuda çemkirip gitmiş mi ne.

Konu sahibesi ben seni anladım. Bizim arkadaş grubumuzun çoğu da içimizden birinin sevgilisinden hazzetmiyor, kız da bizi sevmiyor zaten. O da bizimle buluşacağı zaman sevgilisini getirmiyor. En iyisi bu bence. Yeni sevgililik mıçmıçlığı geçinceye kadar görüşne bence. Ondan sonra arkadaşın arkadaş-sevgili dengesini kuracaktır zamanla.

bu kadar rahatsızsan görüşme o zman sende... Hem onlar sevgili 'erkek kankan' Haklı olarak tabiki çağıracak kız ark. Yeni olduklarından birlikte vakit geçirmeleri normal...
Aslında notlarında sende olması gerekeni yazmışsın onların arasında fazlalık olduğunu hala neyi soruyorsun ki. zaten ne yapman gerektiğini biliyorsu ..

Kizi sevmiyorum bu yuzden glrusmek istemiyorum diye elli kez yazmissin zaten, ama sonradan duzeltmeyle notlarina kizi sevmedigimden degiiiil demissin. Olay acik acik su bence ; bu "erkek kankan" sana onceden teklifte bulunmus ya, sen de reddetmissin ya hani, cocuk sevgili yapinca ilgi bi anda senin uzerinden kalkti tabi sen de ne oldugunu sasirmissin, bu cocugu da sevdiginden degil yani tamamen egosal bi durum...
Ayrica ben anlamiyorum senin bu erkek kankani da. Madem kiza arkadasini sokucak her ortama,ayri duramiyo madem, senle bulusmasin arkadasim.. Kiz arkadasimla gorusucez cnm daha sonra belki falan desin sana ki sen de yerini anla..

ya bölelerine bakma sevgilileri için ölüp biterler herşeyi yaparlar arkadaşını bile kırarlar sonra kız büyük ihtimal tekmeği bascak ona sonra ay kanka şöle böle bilmem ne olcan bence tavırdan ziyade biraz soğuk tut arayı

Senin gibiler yüzünden erkek arkadaşlarımızın
kız kankalarıyla görüşmelerini yasaklıyoruz işte.
Yasaklamayınca böyle oluyor.

gecelim.efendim baska sayfaya erkekle kiz kankami olurmuus hikaye.ayrica sevgili yaninda yalniz bulunmaniz dogru degil ki hata burda zaten hundan vazgec bak nasi duzelcek hersey zaten kankanmista o kadar girmene gerek yok hayatina oyle deeel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…