• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşim bencil olduğumu düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu annemsiz yaşayamam, mutlaka iç içe olmak zorundayım kafasındaki insanlar neden evlenir hiç anlamam. Asla aklımın almayacağı bir yaşam tarzınız var ama hadi normalmiş gibi yorum yapayım. Yıllarca zaten yaşamışsınız o evde, şimdi kardeşiniz siz bir hafta kocanızla geleceksiniz diye neden çocuklarını odasız bıraksın ki? Artık siz oraya misafirliğe gelir neresi uygun görülürse orda uyursunuz. Kardeşiniz eşiyle birlikte o evde yaşayacak. Sorunuza da cevap vereyim bencilsiniz hem de çok

Benim iznime nasıl kullanamıyor acaba merak ettim benim hesabım istediğim herşeyi danışabilirim
Ablacığım sizin siteniz değil burası. Bir sahibi var ve kural koymuş. size sormayacak kural koyarken. Çok komiksiniz

Tum konuyu soyle bir okudum hakikaten kotu ve bencilsiniz..yazik o geline garibim nasil insanlara dustuyse birde konu acip haksiz duruma dusunce feveran ediyorsunuz..cok sinirlendim ya..

Benim iznime nasıl kullanamıyor acaba merak ettim benim hesabım istediğim herşeyi danışabilirim

Üye olurken site kuralları yazıyor siz de okudum anladım diye işaretliyorsunuz ya hani orda yazıyor işte. Herkes birbirinin üyeliğini kullansa kim kimdi karışır aynı şu an olduğu gibi. Kaldı ki sizin izninizle olduğu da ne malum? Sanal bir platform sonuçta burası. Bir üyeliği ortaklaşa kullanacağınıza yeni üyelik alabilirsiniz, zor değil 5 dakika bile sürmez.

Sizin odanız var ama başka bir oda da var mı onların kalabileceği o da önemli. Benim durumumda başka kalınacak oda da yok. Zaten uzun aralıklarla bir kaç gün gidiliyor o da şehirden uzaklaşmak için. Gelin de neden yaşamak istiyor anlayamadım. Yani kısacası kalmanız değil daha çok odanızın olması sorun. Bir misafir odası olur gelmek isteyen gelir. Oda yapıp kalmalarına istemeden de olsa engel oluyorsunuz ve evet gelin sizin eşinizle aynı evde kalmak istememekte haklı.
Kalmak istemelerinin sebebi çok açık değil mi, maddi çıkarlarının olması :işsiz: yoksa ne gelin ne damat gidip orda kalır mı?

bakın kendi hayatınıza kendi evinizde ya, resmen anneyi paylaşamıyorsunuz. ne gerek var? çoluğu çocuğu anne büyütmüş, ona anneye düşkünlük değil annenin varlığı, annenin yardımcı olması işine gelmesi denir.

Niye evlendiniz?Anneciğinizle yaşasaydınız.
Eşiniz de kendi annesine böyle olsa nasıl bir düzeniniz olur bir düşünün!Buraya konuları yığardınız artık.Eşimin ailesinden bıktım diye.
Veeee evet bencilsiniz hem de çok ve tuhafsınız.

ayrıca pandemi var aylardır, her gün 300den fazla can gidiyor hani bi evinizde otursanız, bi herkes yerinde kalsa da atlatsak şu belayı? nasıl olur? uygunsa sizin için evde kalın, gitmeyin ailenize? tam kapanma moduna geçicez müsadeniz varsa.

Ablacığım sizin siteniz değil burası. Bir sahibi var ve kural koymuş. size sormayacak kural koyarken. Çok komiksiniz
Kuralları olduğu için üye oldum zaten. Bi yakınının konusunu niye danışamiyorum bunun için izin almak bir kuralsa üyeliğimi iptal edicem zaten.

Hesap almak parayla değil hanımefendi.

Herkes böyle arkadaşı kuzeni kayınçosu eltisi için konu açarsa bu suistimal edilir. Ortalık bir arkadaşım ekolünden geçilmez sonra.

Gerçi şimdi de herkes gelini tutmuş🤭 konuyu nasıl açarsa açsın bir haklı çıkamadı kadın 😂😂
Kimse ile inatlaştığımız yok aslında. Konu sahibi kendi anasının evinde biricik kız evlat , kaynanasının evinde biricik gelin. Görümce abi taş yesin.

Merhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
Hayretler içerisinde okudum , ben eşlerinize acıdım çünkü abin de sen de hâlâ birey olamamışsınız, herkes kendi evinde dursun yazık günah ya , ben gelininizin kalmak için can attığını sanmıyorum aynı şekilde esinizinde, keşke evlenmeseydiniz hiç evlendiginiz insanlara yazık ...

Ben sizi haksız buldum.sonuçta kendi eviniz var ve yakınmış. ..anneniz tek iken sizin odanızın olması olabilir ama kardeşiniz artık anneniz ile yaşayacaksa odaları istedikleri gibi kullanabilirler çünkü artık orası onların evi..siz gittiğiniz de de neresi müsait ise orada yatarsınız. .

Artık çok geç Fatma Hanım. Kırdınız god damn it, kırdınız.
Bu kadar ustalıklı kılık değiştirmelere alışkın değiliz, inanırız.
Fatma Hanım ismini değiştirerek saklandığını düşünüyordur;

Eklentiler

• 83094825-A4AB-4976-83A2-0F23551D67E7.webp
    83094825-A4AB-4976-83A2-0F23551D67E7.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 56
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X