Erkek kardeşim..

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Merhabalar ..
Kısaca anlatim ailem uzakta 12 mesafede oturuyor ben 2 ay önce memleketteydim dönerken annem kardeşimi götürmem için ısrar etti ben istemedim 17 yaşında ve hal hareketi düzgün olmayan bir çocuk laf dinlemez yani ..

Yok dememe rağmen yine gönderdi annem neyse dedim kalsın kaldı da 2 aydır yanimda kalıyor ben kv ile altli ustlu oturuyoruz onlarında gözüne batıyor. Ve evim sobalı kardeşim üzerini açık bırakıyor diye sobalı odada yatıyor benle esim kendi odamızda kışa girdigimizden beridir hastayım grip boğaz agrisi çekiyorum.

Annem kardeşimin orda ki çevresinden uzak kalsın diye yolladı ama ben bakamıyorum artık kendi odama elektrikli ısıtıcı aldım yinede soğuk. Birlikte yatamayız zaten. Annemler orda doğalgazlı evdeler.

15 gün sonra kardeşimin sınavı var orda sınava gircek ve gidicek bir kere gelme dedim laf arasında ben rahatsızım bakamam artık sana dedim . Bana mi bakıyorsun dedi bende sinirle yatağını serip topluyorsun sadece dedim yemeğin icmen camasirin kimin üzerinde dedim alındı biraz bağırarak söyledim.

Bunun için uzgunum ama anneme citlatiyorum bazen gelsin yeter rahat degilim diye annem küsüyor hemen .

Napicam bilmiyorum babama soylesem kardeşimin burdaki halini tavrını çok kızar ona nasıl nazikçe git artık dicem.

Bugün bile ben kendime bakamıyorum dedim çocuğum olucak ona mi bakım kendime mi yoksa sana mi dedim bisi demedi ama alındı belli .

Nolur yardım edin napabilirim bu durumda???

Ailen çok anlayışsız. Özellikle annen bunu düşünmesi lazım ben ve kardeşim sınava hazırlanıyoruz. kardeşim haftanın 5 günü bizde kalıyor. Seni çok iyi anlıyorum benim evim doğal gazlı olmasına rağmen zorlanıyorum. eşimlede çok iyi anlaşıyorlar. eşim ders anlatıyor bize. Bende kayınvalidemle aynı apartmandayım Allah var bişey dediklerini duymadım yada kötü bişi hissetmedim. Şuan iyi kötü idare ediyoruz sınava kadar. ama annemle uğraşmak yoruyor çünkü her telefonda gitsin artık evine ne işi var sizde çok uzun kalıyo diye başımın etini yiyor. diyorum anne bak çok önemli bu sınav ama yok bıktırdı artık. diyeceğim o ki annende bitiyo iş.

14 yaşında erkek kardeşim var 2 gün gelmiyor bilgisayarını bırakıp. Gelip o kadar kalması garip. Hiç mi çevresi, okulu vs birşeyi yok. Yazık, üzüldüm çocuğa...

Ailen çok anlayışsız. Özellikle annen bunu düşünmesi lazım ben ve kardeşim sınava hazırlanıyoruz. kardeşim haftanın 5 günü bizde kalıyor. Seni çok iyi anlıyorum benim evim doğal gazlı olmasına rağmen zorlanıyorum. eşimlede çok iyi anlaşıyorlar. eşim ders anlatıyor bize. Bende kayınvalidemle aynı apartmandayım Allah var bişey dediklerini duymadım yada kötü bişi hissetmedim. Şuan iyi kötü idare ediyoruz sınava kadar. ama annemle uğraşmak yoruyor çünkü her telefonda gitsin artık evine ne işi var sizde çok uzun kalıyo diye başımın etini yiyor. diyorum anne bak çok önemli bu sınav ama yok bıktırdı artık. diyeceğim o ki annende bitiyo iş.
Anneme bakılırsa nolcak kafası napiyo ki diyor .

birde kendi gitmek istemiyorsa niye istemiyor arkadas cevresi belki cok kötü. keske basta iş yükşeseydiniz cogu seyi yapsaydı kendinin ama ilk annenize söyleyin

Back
X